HomeViestejäAisha North2.12.2012 - Selviytymiskäsikirja, osa 231

2.12.2012 - Selviytymiskäsikirja, osa 231

SELVIYTYMISKÄSIKIRJA, OSA 231
 
Jatkuvia seuralaisia kanavoinut Aisha North (aishanorth.wordpress.com )
2.12.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Olette tulleet pitkän tien, rakkaat ystävät, ja vaikka tie onkin ollut liukas ja jyrkkä monille teistä, tietäkää, että se tasoittuu kohta huomattavasti. Kuten olemme jo puhuneet aiemmassa viestissä, tämä joulukuu tuo monin tavoin päätöksen. Ja vaikkei loppuoleskelunne tällä planeetalla ole ilman haasteita, ne ovat todella eri kaliiberia kuin haasteet, mitä olette käyneet läpi. Ei ainoastaan tässä elämässä, vaan kaikissa eläimissä, joita olette keränneet tällä yksinäisellä matkalla, mille olette lähteneet.
 
Sillä tämä on todella matka, mille teidän täytyy lähteä aivan yksin. Ja vaikka siitä seurasta on paljon lohtua, mihin olette nyt alkaneet yhdistyä kauniisti, olette kaikki tietoisia siitä, että teidän ja teidän yksin on ollut kohdattava jokainen päätöshetki, Ja niin on myös edessä olevina päivinä ja viikkoina, mutta kun olette kaikki kasvaneet hyvin suureksi ja kirkkaaksi olennoksi, mikään niistä ei hätkäytä teitä. Sen sijaan näette ne sinä, mitä ne ovat, nimittäin vahvistuksina, että teidän matkanne tämän loputtomalta näyttävän ja pimeän aluskasvillisuussokkelon ja pienten metsäaukioiden läpi on tulossa loppuunsa ja voitte tuntea askelissanne keveyttä, mitä ei ole ollut ennen.
 
Nyt voitte nähdä, että lopullinen muutos lähestyy, ja sen myötä teillä muuttuu hyvin paljon, ja ilmakin näyttää kirkkaammalta, kun aloitatte tämän matkan viimeisen taipaleen. Ja tietäkää, että vaikka tunnettekin toisinaan enemmän kuin pakahtuvan näistä tulevista energioista, tunnette myös, miten niiden kantama voima kohottaa teidät vielä korkeammalle. Ja alatte laulaa myös ilosta, vaikka äänenne saattaakin olla aluksi vaimea. Sillä nyt voitte tuntea "vääjäämättömän" vetovoiman ja sitä minkä se tuo, ei tehdä tekemättömäksi. Ja te olette tehneet näin olemaan, koska vakaumuksenne ja kova työnne kantavat vihdoinkin hedelmää.
 
Vaikka päivät siis ovatkin lyhyitä pohjoisella pallonpuoliskolla asuvilla, näette myös, miten valoa alkaa tihkua moniin kanssaihmisiinne. Ja sen myötä hyvin paljon vanhasta kuonasta putoaa pois. Sytyttäkää siis kynttilä tänään ja tehkää se juhliaksenne sitä, että valo tulee takaisin. Ei ainoastaan teissä, vaan miljoonissa ja miljoonissa muissa sieluissa, joita asuu tällä pikkuplaneetalla. Palaatte valoon ja aivan kuten päivät alkavat pidentyä pian, lisääntyy myös teidän kaikkien säteilemän valon määrä vakaasti edessä olevana aikana. Tulevaisuus on siis kirkas useammalla tavalla, mutta valo ei tule ilmoittamatta, koska se tulee muodossa, mitä ette ole aiemmin nähneet, ja se koskettaa teitä kaikki sydämenne syvimpiin sopukoihin. Ja kun näin tapahtuu, vaaditaan todella kovettunut sielu, ettei tämä muutosvalo kosketa.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >