HomeViestejäAisha North30.11.2012 - Selviytymiskäsikirja, osa 230

30.11.2012 - Selviytymiskäsikirja, osa 230

SELVIYTYMISKÄSIKIRJA, OSA 230
 
Jatkuvia seuralaisia kanavoinut Aisha North (aishanorth.wordpress.com )
30.11.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kuten kaikki tiedätte, huomenna alkaa sadunomainen joulukuu 2012 ja haluaisimme antaa teille pikkupäivityksen siitä, mitä olette käyneet läpi ja mitä teitä varten on varastossa. Tämä on todella hyvin monimutkainen prosessi, mihin osallistutte, joten haluaisimme käyttää yksinkertaista vertauskuvaa tekemään asioista kenties vähän selvempiä. Sillä se mitä olette työstäneet, on sama prosessi, mikä käydään läpi vaihtaessanne käyttöjärjestelmäversion tietokoneelle, ja niin haluaisimme viedä teidät prosessin läpi käyttäen tätä kuvaa.
 
Mutta palataanpa ensin vähän taaksepäin. Kuten kaikki jo tiedätte, tämä kaunis pikkuplaneetta järjestettiin kerran käytettäväksi galaksien välisenä harjoituskenttänä. Toisin sanoen, tämä on paikka, minne henget menevät oppimaan elämällä fyysisessä kehossa. Tänne pyritään kovasti vierailemaan, koska jo yhden ihmiselämän antamat oppitunnit ovat lähes loputtomia eikä niitä voi kokea mitenkään muuten. Mutta jos palaamme kuvaan tietokoneesta, tähän "harjoitusohjelmaan" tuli virus tai ilkeä ohjelmisto. Sen lisäsivät tähän koko järjestelyyn olennot, jotka olivat kiinnostuneempia kontrolloimaan tätä prosessia omaksi edukseen kuin antamaan kaiken kehittyä luonnollisemmin. Näin se vääristynyt elämäntapa joka on kehittynyt tälle planeetalle, on kaukana alkuperäisestä aikomuksesta. Ja aivan kuten tietokone, mihin on tarttunut ulkopuolisten salainen virus, tässä "tietokoneessa" pyörineet "ohjelmat" alkoivat tehdä odottamattomia asioita, koska ohjelmia kaukokontrolloivat ne, jotka olivat onnistuneet istuttamaan tämän viruksen. Ja tämän kaiken seuraamukset ovat hyvin tuttuja teille kaikille, kun tämä planeetta on lähetetty hoipertelemaan pois aiotulta kehitysradaltaan jyrkänteelle.
 
Mutta sitten tehtiin päätös kaiken palauttamisesta taas normaaliksi ja kerättiin valtavasti työvoimaa, joka ryhtyi tähän monumentaaliseen hankkeeseen. Ja mikä teidän roolinne on kaikessa tässä? No, te olette se työvoima, mikä on lähetetty alas paljastamaan tämän kätketyn "viruksen", siivoamaan tietokoneen ja varmistamaan, että se toimii taas sujuvasti. Ja olette käytännössä jo osoittaneet, missä tämä virus on ollut piilossa, ja olette myös varmistaneet, ettei se löydä enää piilopaikkaa tästä uudesta järjestelmästä - koska olette muutaman intensiivisen viime kuukauden uutterasti asentaneet täysin uutta "käyttöjärjestelmää" ja siinä voivat pyöriä ainoastaan ne uudet ohjelmat, joita asennetaan. Siis aivan kuten yrittäessänne ladata vanhalle tietokoneellen uutta ohjelmaversiota, mikä on suunniteltu uutta tietokoneversiota varten, se ei toimi, koska vanha järjestelmä ei kykene pyörittämään näitä uusia ohjelmia. Niinpä ne jotka luottavat edelleen kolmannen tason järjestelmiin, pakotetaan pyörittämään samoja vanhoja ohjelmia ja näistä tulee pian vanhentuneita, epävakaita ja alttiita kaatumaan.
 
Mutta te, rakkaani, olette jo kytkeytyneet tähän aivan uuteen järjestelmään, joten teillä on täysi pääsy kaikkiin näihin uusiin ohjelmiin. Ja tällä kertaa minkään viruksen ei sallita päästä sisään, koska ne jotka ovat vastuussa vanhasta, eivät ole yhteensopivia uuden värähtelytason kanssa. Niinpä heidät jätetään taakse, yhdessä kaikkien niiden kanssa jotka roikkuvat edelleen kiinni vanhassa "laitteessaan" ja vanhoissa ohjelmissaan. Te taas olette yhteydessä täysin uuteen systeemiin ja saatte tietysti kaikki uudet päivitykset heti, kun ne ovat käytettävissä.
 
Sanokaa siis hyvästi vanhalle ja tervehtikää uutta 2.0 versiota maailmastanne. Se on todella upea paikka, ilman vanhan järjestelmän luontaisia rajoituksia. Ja mikä parasta, te autoitte asentamaan sen, joten onnitelkaa itseänne hyvin suoritetusta tehtävästä! Mutta teille on tulossa vielä se, mikä on kaikilla, jotka vaihtavat käyttöjärjestelmästä toiseen, nimittäin lyhyt "uudelleenkäynnistysjakso", missä katkaisette yhteyden kaikkeen vanhaan ja aloitatte täysin uudesta. Ja tämän joulukuu tuo. Mutta siitä lisää myöhemmin.
 
Lopetetaan tämä viesti vain sanomalla, ettei tätä olisi koskaan voitu tehdä ilman teitä, kun te kirjaimellisesti tuotte alas tämän koko uuden systeemin hyväksymällä vastuun olla tämän älykkään energian ankkureita, mikä on pääkomponentti tällä uudella "kovalevyllä", mihin olette kytkeytyneet. Ette ole tehneet ainoastaan itsellenne suurta palvelusta, vaan myös koko luomakunta katsoo teitä. Siis kunnia teille kaikille, olette tehneet kovasti työtä pitkän aikaa, mutta nyt teillä on enää viimeinen hienoviritys jäljellä. Ja kuten sanoimme, tärkein osa tästä prosessista tapahtuu joulukuussa. Olkaa siis valmistautuneita pysähdyksiin ja liikkeellelähtöihin, kun kaikki kulkee tämän irrottautumis- ja jälleenyhdistymisjakson läpi. Se on monimutkainen prosessi, joten käytämme aikaa sen tekemiseen askel askeleelta, mutta olkaa vakuuttuneita siitä, että olemme kaikki todella luottavaisia, että kaikki on juuri niin, kuin olemme kuvitelleet hyvin pitkään.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >