HomeViestejäLauren C. Gorgo11.4.2023 - Vaihto - ikuinen päivänvalo

11.4.2023 - Vaihto - ikuinen päivänvalo

VAIHTO – IKUINEN PÄIVÄNVALO

Kirjoittanut Lauren Gorgo (newearthinstitute.love)
11.4.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Uuden Maan raportti: tämä kuukausi on eeppinen. Kosminen informaatio kiteytyy reaaliajassa, kun monet siirtyvät viimeisen henkiinheräämiskäytävän läpi, viimeistelevät lopullisen kuoleman ja uudestisyntymän, siirtyvät "ikuisen päivänvalon tilaan" ja sanovat hyvästi alemman ihmiskokemuksen rajoituksille ja ehdoille.

Meidät kerätään ja valmistellaan (värähteellisesti) astumaan taivaalliseen ulottuvuuteen ... maan päällä tällä kertaa ... mikä merkitsee, että uudestisynnytämme korkeamman ihmisidentiteettimme fyysiseen muotoon, tullen elämään täysin uudella tietoisuustasolla/ulottuvuudessa. Tästä ei oikeastaan enää profeetallisemmaksi tule.

Vaihto/siirtyminen (fyysisessä muodossa) on äärimmäisen haastavaa, kun alemmat kehot yrittävät selviytyä todellisen tilamme valosta. Kuitenkin tuleva auringonpimennys 19.4. on seuraava iso käännekohtamme. Olemme menossa tietoisuuden massiiviseen uudelleenkäynnistykseen, mikä aktivoi nämä uudestisyntymahdollisuudet Maalle ja ihmiskunnalle. Et halua/ei kannata missata tätä hetkeä!

***

Henkiinheräämiskausi on virallisesti avattu, ja olemme nyt menossa suoraan täydelliseen auringonpimennykseen, toisen Oinaan uudenkuun välityksellä 19.4. Meidän valmistelemiseksi huhtikuun 4-4-tähtiportit ovat tuoneet tullessaan koodeja, joita tarvitaan viimeistelemään vainon matka ... (maskuliinisen) sisäisen lapsemme parantumisen avulla ... jotta voimme alkaa kylvää parantuneen pyhän lapsen (noussut aurinko) mahdollisuuksia uudelle kylvökaudelle. Niillä jotka siirtyvät harmoniaan nousseen aurinkoitsen kanssa, nämä uudet mahdollisuudet sisältävät kosmisen Kristuksen ruumiillistumisen, jolloin Jumalatietoisuuden kolminaisuus (33) kylvetään kehoihimme ja Maan kehoon (44).

Sanon sitä usein, mutta 4 on asiallinen (ei-hölynpöly) taajuus, jossa taivas/henki kohtaa maan/aineen ... jossa uuden vuoden todennäköisyydet astuvat fyysisiin todellisuusulottuvuuksiin, aloittamaan (eläinradan) kasvu- ja kypsyyskautensa. Todellisia, joskus pakotettuja, muutoksia tapahtuu 4-energian alaisuudessa ... puhumattakaan pimennysjakson aikana ... erityisesti jos hidastelemme tai sivuutamme kutsun. Ei millään tapaa miellyttävin taajuus ... mutta tuottoisa silti --> vaatii, että perustamme rakkautena on turvattu.

Tässä astrologisessa vuodessa on merkillepantavinta, että ne jotka ovat eturintamassa, aloittavat täysin uuden kylvökauden, joka eroaa kaikista muista siinä mielessä, että tämä on ensimmäinen vuosi ikinä, jolloin kylvämme uusia/alkuperäisiä syntykoodeja (elämänsiemeniä) ... eli EI kylvetä uudelleen karmasiemeniä ... mikä tuntuu vihjaavan, että 2024 on ensimmäinen täysin karmaton vuotemme.

Tämä merkitsee, että vapautamme itsemme karmallisista kylvökausista, joissa kylvimme joka vuosi uudelleen siemeniä samasta suvusta ... siemeniä jotka on synnytetty toistuvista kausaalisuussykleistä. Tämän vuoksi, ja kun lähestymme tätä täysin uutta kylvökautta, meidän täytyy tehdä se ymmärtäen ja aikoen kylvää uusia siemeniä monadigeenistöstämme, (miasmaattisen) ihmissukumme sijasta. Kollektiivinen tähtisiemenmissiomme – parantaa nuo geenit uudestisyntyämme varten – on nyt valmis, mikä merkitsee, että tämä on todellinen hetkemme aloittaa alusta, lähteä puhtaalta pöydältä uudessa karmattomassa luomissyklissä.

Tämä uusi kylvökausi on ainutlaatuinen ensimmäisille ylösnousemusaalloille, ja näin parhaillaan tapahtuu kollektiivinen kerääminen, työntämään ne, jotka ovat valmistautuneet, ovesta taivaallisen ulottuvuuden korkeampiin taajuuksiin, näin erottaen meidät viimeisistäkin ihmisistä/paikoista/asioista, jotka eivät ole vielä valmiita tai jotka eivät liity seuraamme uuden Maan seikkailuihin. Fyysisen lähdön kaltaisesti, tämä vaatii aktiivista antautumista, tuomaan päätös noiden ihmisten, paikkojen, suunnitelmien, uskomusten ja yhteyksien osalta 3D-maailmaan (matriisi), kun ne putoavat pois elämästämme ja tekevät tietä uudelle.

Kolmen viime kuukauden aikajanajakautumisten jälkeen, universaali lajitteluprosessi on tulossa loppuun, ja asetumme linjaan uuden/todellisen kehityskaaremme kanssa valmisteluna pimennyksiin. Tämä (horjuttaminen/huolestuttaminen) tyhjentäminen saattaa tuntua pohjattomalta, koska se on kaikkein tärkein ... viimeinen tilaisuutemme karistaa ristiriitaisuudet, "tilkitä" valomme ja kutsua takaisin kaikki jäljellä olevat sielusirpaleet, jotta voimme kohdata vapautumisemme 5-5-porttien kautta ja siirtyä iäksi eteenpäin alemmasta ihmiskokemuksesta.

Nämä käännekohtaenergiat ovat tässä nyt, ja kuitenkin Merkurius aloittaa perääntymisensä (21.4.) ja käynnistää tärkeän tarkastelu- ja uudelleenkalibrointiprosessin, joka seuraa heti auringonpimennykseen liittyvää uudelleenkäynnistystä. Haluamme/tarvitsemme tätä arviointiaikaa, koska Oinas-pimennys on iso juttu ... ensimmäinen kaksivuotisessa pimennyssarjassa Oinas/Vaaka-akselilla, mikä merkitsee, että siirrymme täysin uudelle alueelle, eikä ole paluuta. Kiihdytämme eteenpäin, ja menneisyys pysyy lopultakin takana.

Pimennysten aikana on aina jokin tuntematon tekijä, mutta tämä luottamushyppy tuntuu suuremmalta kuin useimmat ja vaatii "ajattele sydämelläsi" -(muisto)hetken, kun tunnustelemme tietämme eteenpäin Härkä-jaksoon, vastikään sytytetyn, kuitenkin vielä lepattavan uuden intohimo- ja tarkoitusliekin opastamana. Kun tuo pyhä tuli kasvaa sisällä, jätämme karmamissiotyömme itsevarmasti taakse ja opimme luottamaan taas elämään, tuntemaan turvaa avautua niille uusille tilaisuuksille ja sykleille, joita tulee eteen.

Tämä tuo meille sitä rauhaa, tasapainoa ja vakautta, jota etsimme menestyäksemme, kukoistaaksemme ja paistatellaksemme ikuisessa päivänvalossa.

[Suojattu osuus. Lukeaksesi koko raportin ja kommentit katso jäsenyysvaihtoehdot ja hinnat]

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >