HomeViestejäLauren C. Gorgo20.3.2023 - Päiväntasaus- ja uuden kuun energiat - nouse ja säteile

20.3.2023 - Päiväntasaus- ja uuden kuun energiat - nouse ja säteile

PÄIVÄNTASAUS- JA UUDEN KUUN ENERGIAT – NOUSE JA SÄTEILE

Kirjoittanut Lauren Gorgo (newearthinstitute.love)
20.3.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta tänä pyhänä päivänä.

Tänään on kevätpäiväntasaus (pohjoisessa) – sisäisesti rauhallinen päivä, joka nopeuttaa pyhän tulemme ensimmäistä sytyttämistä ... voiman jota tarvitaan astuaksemme omaan voimamme ja säteilläksemme sisäistä auringonvaloamme. Aurinko siirtyy Oinaaseen klo 17.24 ET, ja Oinaan uusi kuu 21.3. aloittaa nousumme uuden Maan elämäämme, nostaen meidät yhdistyneisiin/kosmisiin taajuuksiin, samalla syventäen suuremmille aitous-, yksilöllisyys- ja vapaustasoille.

Tämän päivän päiväntasaus on tärkeä valintakohta, joka tarjoaa tietoisuuden laajentumista, kun siirrymme pois niistä esteistä/pidäkkeistä, jotka ennen sanelivat todellisuutemme ja elämänvalintamme. Polku korkeamman sydämemme haluihin avautuu, mikä vaatii meitä fokusoitumaan yksinomaan uusiin/korkeampiin suuntiimme voittaaksemme menneisyyden, sallien ajatustemme siirtyä siihen, mikä "valaisee meidät, sytyttää tulemme".

Kuka olet nyt? Mikä on tulossa mahdolliseksi tässä uudessa ulottuvuustilassa? Mitkä uudet piirteet haluavat ilmaista? Mikä haluaa tulla tehdyksi eri tavalla kuin ennen? Mitkä uudet elämänmuutokset kutsuvat sinua?

Näitä kysymyksiä esitetään meille, kun uudestisynnymme korkeamman itsemme identiteetiksi, "juottaen" (tehden kiinteäksi) monadiyhteytemme Lähteeseen, jotta voimme saada tämän uuden perspektiivin. Tämä on se kauan odotettu totuus, joka alkaa paljastua, pyytäen meitä valitsemaan korkeamman todellisuuden, valiten näin POISTUA alemmasta.

Vetoomus on kuulunut. Aika kuolla vanhalle ja uudestisyntyä uuteen. Aika karistaa masennus ja palauttaa voimasi. Aika nousta ja säteillä, sanan totuudenmukaisimmassa merkityksessä!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >