Päivän uffo

Aamu on uffoa viisaampi
HomeViestejäAluna Joy31.1.2019 - Murtautuminen ulos globaalista pysähtynäisyydestä - suurempi suunnitelma

31.1.2019 - Murtautuminen ulos globaalista pysähtynäisyydestä - suurempi suunnitelma

MURTAUTUMINEN ULOS GLOBAALISTA PYSÄHTYNEISYYDESTÄ – SUUREMPI SUUNNITELMA
 
Kirjoittanut Aluna Joy (www.alunajoy.com)
31.1.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Globaali pysähtyneisyys …
 
Muutaman viime vuoden, monet niistä taistelukentillä, ne jotka ankkuroivat valoa julkisesti ja kulissien takana, ovat olleet vähän uupuneita. Olemme tehneet kovasti töitä pysyäksemme positiivisena. Olemme nähneet pieniä korkean energian ikkunoita, tunteneet toivon palaavan ja pieniä synkronismiovia ja ihmeitä ilmentyvän, mutta sitten nähneet niiden häviävän nopeasti, mikä on saanut meidät lannistumaan, uupumaan ja masentumaan. Ennen kaikkea, nämä asiat eivät tunnu rakentuvan tai kasvavan miksikään paljon suuremmiksi, kuin ne olivat ennen vuotta 2012.
 
En ole kuitenkaan yllättynyt siitä. Tähtivanhimmat kertoivat minulle vuosikymmeniä sitten tästä kollektiivisesta masennuksesta ja globaalista pysähtyneisyydestä, mikä tulisi vuoden 2012 jälkeen, kun siirryimme täysin uuteen luomissykliin. Tuntuu siltä, kuin yrittäisimme käynnistää autoa tyhjällä akulla. Mutta nyt on aika. Voimme startata tämän auton kaapeleilla, tämän uuden syklin, mutta vaaditaan suurta ryhmää osallistumaan yhdessä tähän uuteen taajuusstarttiin. Siis miksi olemme tässä risteyksessä, ja mitä voimme tehdä päästäksemme taas liikkeelle?
 
Suurempi suunnitelma ...
 
Näemme sen todellisuuden, että suurempi suunnitelma on kehittymässä. Monille, monille, monille meistä täällä on annettu selkeitä visioita, suunnitelmia ja piirustuksia kehittää ja maadoittaa tämä uusi sykli. Totuus on, ettei suuremmassa suunnitelmassamme ole kyse yhden sellaisen pelastajan, yhden avatarin tai yhden valaistuneen olennon löytämisestä, joka vetää koko uuden syklin takaisin fokukseen. Se ohjelma oli käytössä monta mennyttä sykliä. Mutta tämä on uusi sykli uuden suunnitelman kera! Tällä kertaa suurempi suunnitelma vaatii valtaosaa erilaisista heräävistä ja tuntevista olennoista osallistumaan, myös sinua – nousemaan kyytiin ja työstämään viimeisen osuuden ongelmia, jotta voimme lentää.
 
Mutta takaiskun ja pettymyksen kokeneena monet ovat menettäneet toivon tai lopettaneet kokonaan sen valtavan energiasyöksyn vuoksi, josta selvisimme hengissä siirtyessämme vuoteen 2013. Kuitenkin selvisimme hengissä, ja se oli itsessään valtava voitto. Mutta tämä selviytyminen jätti meidät kummallisen tyhjään tilaan ja pökerrytti ja traumatisoi henkemme, kuin henkinen traumaperäinen stressihäiriö. (Tästä syystä aloitin yksityisen Facebook-ryhmän "Ylösnousemusoireiden tukiryhmä – miltä tänään tuntuu?") Ongelmana on – ja vielä enemmän äskettäisestä kuunpimennyksestä saakka – että puhdistamme syvempiä myrkkytasoja, jotka alamme vasta nyt tiedostaa. Silmämme ovat avautuneet paljon suuremmaksi valolle ja valon vastakohdalle. Meillä on enemmän selkeyttä kaikilla tasoilla. Kaikista haasteista huolimatta meillä on edelleen vahva usko ja sitoutuminen tähän suunnitelmaan. Mutta ymmärrämme myös, että tiedämme erittäin vähän siitä, mitä voisi tapahtua tässä kohtaa. Tiedän myös sinun ymmärtävän tämän.
 
Nostalgia …
 
Olemme nähneet, että tämä aika on laukaisut valtavan aallon kummallisen lohduttavaa ja odottamatonta globaalia nostalgiaa sekä taaksepäin katsomisen ajan. Tämän aiheuttaa se, ettemme vielä tiedä, mitä edessämme on. Näemme tätä massamediassa todella vanhojen tarinoiden, rikostarinoiden toistamisena ja uusina versioina jo uudelleen filmatisoiduista elokuvista. Tämä nostalgia on myös hyvin henkilökohtaista, kun katsomme taaksepäin lempimuistojamme, mutta se on myös vanhojen haavojen parantamista ja vanhan surun ja menetyksen käsittelyä.
 
Mutta syvä prosessointi on myös avannut silmämme näkemään laajemman, suodattamattoman totuuden, ja opimme löytämään rauhan hyväksymällä nämä kaikenkattavammat todellisuudet. Tämän nostalgian ja toteutumaton idealismin vuoksi on laukaistu sellaisia tunteita, että kenties se on tässä tai se on jo ohi. Tämä on laukaissut myös alitajuisen tunteen, ettei ole turvassa. Joitain kehotetaan suunnitelmaan testamentti ja tekemään lähtövalmisteluja. Monet ihmiset ovat periksiantamisen partaalla. Kuulen joidenkin ihmisten ajattelevan, että he valmistautuvat kuolemaan! Mutta aurinko nousi tänä aamuna, ja olemme edelleen täällä. Ja olemme myös huomenna. Kun tapahtuu jokin irtipäästäminen, se on loppu, mutta sitten on myös uusi laskeutumispaikka … ja se on aina tässä.
 
Tiedän, että monet teistä tuntevat tämän … kun aurinko nousee aamulla, ja avaamme silmät ja jätämme unitilan, tunnemme tämän maailman raskaan panon iskevän ja ajattelemme: "Voi ei! Olemme edelleen täällä." Mutta … tämä tunne kertoo minulle, että olemme jonkin uuden partaalla, josta alitajuntamme on jo tietoinen. Jos jotain parempaa ei olisi edessä, emme olisi niin pettynyt siihen, missä elämme nyt. Emme oikeasti halua elää menneisyydessä, jos todella kysymme sitä itseltämme. Siis … älä kuitenkaan sivuuta surullisia tai masentavia tunteita, koska ne ovat upeita vinkkejä ja edeltäjiä tuleville uusille valokoodeille!
 
Jos jatkamme katsomista taaksepäin kiintyneenä siihen, minkä tunsimme tai missä tunsimme turvaa, tai teeskentelemme, että tämä päivä on jotain, mitä se ei ole, liikummeko koskaan eteenpäin? Kyllä! Anna palaa ja muistele, itke kunnolla ja naura kunnolla. On tärkeää, että saatamme loppuun tämän nostalgisen koti-ikäväprosessin. Kun teemme sen, voimme päästää myös irti menneisyydestä ja sallia uusien koodien alkaa rakentaa tätä uutta maailmaa. Tämä prosessi voi olla vähän pelottava, koska tämä on hyvin syvää irtipäästämistä, joka tuntuu erittäin todelta ja erittäin lopulliselta. Olemme jättämässä hyvästit paljolle, minkä tunsimme totuutena. Meidän tarvitsee tehdä tämä. Siis … jos luet edelleen tätä, on oikea aika sinulle. Kaikki uudelleenkalibroinnit on tehty. Meillä on jäljellä vain hyvästien jättäminen ja murtautuminen pois siitä pysähtyneisyydestä, jossa olemme.
 
Baabelin tornin palaaminen …
 
Kun teemme työtä nivoutuaksemme yhdeksi, näytämme piipahtavan vanhassa tarinassa, joka alkoi Ensimmäisestä Mooseksen kirjasta. Kuljemme Baabelin tornin kaltaisen ohjelman läpi. Tämä kertoo minulle monia asioita. Ensinnäkin olemme olleet hyvin menestyksekkäitä, koska olemme palanneet alkuun ja käynnistämme uudelleen ihmiskunnan erillisyysohjelman aivan ytimen. Vasta muutama kuukausi sitten paransimme perheen ja esi-isien globaaleja sukulinjoja. Tämä jatkuu osittain edelleen, mutta olemme tulleet nyt takaisin ihmiskunnan jakautumisen alkuun.
 
Ensimmäisenä vinkkinä panin merkille, että meillä on suuria haasteita kommunikoinnissa, toisenlaisia kuin olemme kokeneet elämämme aikana. Tämä on globaali ilmiö. Voi tuntua siltä, että puhumme eri kieltä, mutta kaikki perspektiivit ovat totta, vaikkemme pysty näkemään sitä tällä hetkellä. Mutta tämä ongelma menee paljon syvemmälle. Jos kiinnität huomioita, näet tätä kaikkialla ympärilläsi. Monet ihmiset eivät kommunikoi täysin, eivätkä lähesty toisiaan. Kuulemme omien perspektiivi-, kokemus-, olettamus- ja ohjelmasuodatintemme kautta, mikä aiheuttaa monia erilaisia persoonallisuuksien yhteentörmäyksiä. Emme kommunikoi täysin, emmekä kuuntele täysin, emmekä tule kuulluksi täysin. Näemme tätä kommunikoinnin lähes täydellisenä epäonnistumisena globaalisti ja vanhana ydinuskomuksena siihen harhaan, että joskus tapahtui suuri jakautuminen. Tämä on uskomatonta! Alamme parantaa ihmiskunnan erillisyyttä aina Baabelin tornista saakka. Keräämme kaikki pudonneet kivet ja saatamme ne takaisin yhteen.
 
Jos putosit kelkasta, minäpä selitän … Ymmärrä, että tämä on suoraviivainen ja hyvin metafyysinen kulma alkuperäiseen tarinaan. Tarinassa Baabelin tornista ihmiskunta päätti yrittää välttää uuden suuren vedenpaisumuksen. Niinpä he päättivät rakentaa taivaaseen ulottuvan tornin. Tietysti tämä torni rakennettiin pelosta, puhumattakaan siitä, että sitä oli fyysisesti mahdotonta tehdä. Heidän yrityksensä hajosi lopulta kappaleiksi, kivikasaksi. Jokainen kivi symboloi eri kieltä, ja rakentajat pystyivät vain "höpöttämään" toisilleen. He eivät pystyneet enää kommunikoimaan toistensa kanssa. Heillä on vain yksi vaihtoehto: löytää oma polkunsa, löytää sisäinen totuutensa kääntymällä sisäänpäin. He oppivat, ettei vapauteen pelosta tai henkiseen heräämiseen ole oikopolkua. Meidän täytyy tehdä sisäinen työmme.
 
Polku paratiisiin vaatii syvällistä työtä ja myös irtipäästämistä, kaikki kerralla ja yhdessä toistensa kanssa. Meidän täytyy syleillä jokaista uutta hetkeä, sanoen hyvästi jokaiselle ohikulkevalle hetkelle. Se vaatii aitoutta joka hetki, mikä pyytää meitä myös olemaan haavoittuva ja läpinäkyvä julman rehellisesti ja täysin tinkimättä. Jos emme ole niin aito, kuin tietoisesti on mahdollista, niin jumitamme kosmisessa oravanpyörässä.
 
Maalähettiläiden elvyttäminen …
 
On selvää, että ihmiskunnalla on suurin henkinen valotiimi, joka planeetalla on ollut moniin aikakausiin. Kannamme tämän uuden syklin painoa yhdessä. Mutta … on suuri tarve valtavaan energialisäykseen, jotta massiivisen tiimimme saadaan taas toimimaan vuoden 2013 valtavan energiasukelluksen jälkeen. Monet visionäärit, viestintuojat, opettajat, parantajat, lähettiläät ja valotyöntekijät joiden kanssa olen puhunut viime aikoina, ovat myöntäneet luottamuksellisesti, että he ovat saaneet suuren energiaiskun. Jotkut tuntevat myös, että he ovat olleet maalitauluna ja heitä on estetty, erityisesti viimeiset kaksi vuotta. Tätä on maailmanlaajuisesti. (Älä mene tässä salaliittoteoriapelkoon, kun se on kallisarvoisen energiamme haaskausta.) Näemme globaalien valotukijoidemme kyyristyvän tai myös antavan periksi. Useimmat joiden kanssa puhun, tuntevat toimivansa innottomasti, eikä se ole kestävää toimintaa. Tarvitsemme heille laajaa elvyttämistä ja parantamista kaikilla tasoilla.
 
Visionäärinä, viestintuojana, opettajana, parantajana, lähettiläänä ja valotyöntekijänä olemisesta on tullut hyvin eristävää elektronisella aikakaudellamme, ja se on luonut paikan ilman energeettistä tai muunlaista tukea. Useimmat ovat onnekkaita, jos heillä on muutama ihminen, joille he voivat puhua aitoja totuuksia ilman tuomituksi tulemista. Olisi hyödyllistä olla laittamatta visionäärejä, viestintuojia, opettajia, parantajia, lähettiläitä ja valotyöntekijöitä eristetylle helmijalustalle ja tiukkoihin henkisiin näkökulmiin. He/me emme ole täydellisiä. Olemme kaikki ihmisiä ja meillä on tarinoita, jotka ovat muokanneet elämämme siihen, missä olemme tänä päivänä.
 
Globaalien tukijoidemme haastavat elämänkokemukset ovat murtaneet meidät auki, jotta valoa voi päästä sisään. Olemme kasvaneet monien asioiden kautta … aivan kuten te olette. Älkää ylläpitäkö heille joustamattomia henkisiä odotuksia ja ihanteita, jotka luotiin menneisyydessä, koska kaikkea päivitetään tällä hetkellä silmiemme edessä. Tämän kauneus on, että meistä on tulossa vielä tietoisempia niistä uskomattomista, uusista ja hienovaraisista energioista, jotka ovat täynnä valoa ja lupausta, mutta silmämme ovat avautuneet enemmän myös energioille, jotka ovat myrkyllisiä tai eivät tue suurempaa suunnitelmaa.
 
Antakaa kaikkien visionääriemme ja viestintuojiemme kehittyä niin, kuin todellisuutemme kehittyy, hetkestä toiseen. Globaalit opettajamme, viestintuojamme ja visionäärimme laittavat itsensä ja elantonsa likoon jakaessaan, mitä ovat nähneet ja oppineet. Olen varma, että jos kysyisit keneltä tahansa heistä (tai kysy itseltäsi), he sanoisivat, etteivät he valinneet tehtäväänsä. Se valitsi heidät. Se on kutsumus, aivan kuten teillä on omat kutsumuksenne. Siis tukekaa niitä, jotka tukevat teitä, rakkaudella, energialla ja muilla tavoin, joilla voitte. Ja tiedän, että monet voivat samaistua tähän.
 
Edelleen tänä päivänä pyhät paikat ovat maan päällä luotettavimpia paikkoja, joissa voimme tuntea ajankohtaiset vapautuvat energiat ja tuon vanhan kunnon yhteydessä olemisen tunteen, ja niissä voimme tuntea valomme ja korkeamman itsemme. Pyhissä paikoissa on edelleen kosminen keskipiste, kun maailma huojuu, käynnistyy ja kalibroituu uudelleen. Ongelmana on, ettemme voi asua näissä paikoissa kokoaikaisesti. Etsimme kaikki energiaa ja paikkaa, joka tuntuu kodilta … ja jos etsimme kotia, kodin täytyy olla jo täällä. Aina palataan ydinkysymykseen: luoko halu sen, mitä se haluaa, vai onko halu vihje siitä, että se on jo olemassa? Ajattelen, että jälkimmäinen on totta minulle.
 
Yksi asia johon voimme aina luottaa, on, että kaikki menee ohi eikä mikään koskaan pysy samana. Tosiasia on, että ydintodellisuutemme muuttuu nyt niin nopeasti, ettei mielemme voi pysyä perässä. Voimme ymmärtää vain avoimella sydämellämme. Emme halua itseämme pidäteltävän menneisyyden vanhentuneilla opetuksilla, vaikka jotkut muinaisopetukset ovat jokaisen ajan peruskiviä. Ole avoin ja kuuntele sydämellä uusia visioita, joiden kasvaminen jatkuu uusien koodien ja taajuuksien myötä. Jos sinulla on liian mukavasti tällä hetkellä, niin olet elänyt näin liian pitkään ja olet lopettanut oppimisen. Mutta huomaa tässä, että mukavat ajat ovat myös uudistavia ja niitä tarvitaan kyetäksesi liikkumaan eteenpäin. Mayat kutsuvat tätä elämistä "käärmeaalloksi". Meillä on hyviä aikoja ja huonoja aikoja. Omista tämä päivä sellaisena, kuin se on koko loistossaan ja kaikessa julmuudessaan. Mutta aidosti eläminen ja todellisuudella surffaaminen pitää meidät liikkumassa eteenpäin.
 
Tässä tulee iso juttu, jonka Tähtivanhimmat haluavat sanoa tänään.
 
Ennustukset perustuvat aina pelkoon …
 
Tähtivanhimmat pyytävät sinua päästämään irti ennustuksista ja lakkaamaan katsomasta ja odottamasta päivämääriä kauempana ja kauempana tulevaisuudessa, mikä voisi antaa meille keinotekoista toivoa. Meidän täytyy olla tässä tänään … ei odottaa jotain mielivaltaista päivämäärää tulevaisuudessa. Kuten Ram Das sanoi kuuluisasti: "Ole tässä nyt." Olen katsellut pitkän, pitkän … liian pitkän aikaa sitä, että kun tulevaisuudessa on taas uusi ennustettu päivämäärä, joka saattaisi pelastaa meidät, se haittaa meitä, koska se lykkää ongelmiemme ja vastuidemme kohtaamista ja näin estää etenemistämme.
 
Ennuste voi olla hyvin heikentävä. Kuitenkin visionäärit näkevät todennäköisiä lopputuloksia. Nämä ovat luultavimmin totta silloin, kun ne saadaan, mutta niiden tarkoituksena on käynnistää tarvittava kurssikorjaus eikä laittaa odottamaan kädet ristissä jonkin muuttuvan. Sinulla on luova voima, joka toimii ainoastaan painaessasi kaasua. Älä putoa takaisin syvään pysähtyneisyyteen, kun tulee jokin uudelleenpaketoitu ennuste. Niiden tuleminen jatkuu, jos jatkat niihin uskomista. Kiinnijääminen tulevaisuuden ennustepäivämääriin – vaikka kuinka viihdyttäviin – vain hidastaa etenemistämme, koska energiamme ei ole tässä tänään.
 
Mutta miksi uskomme näihin tulevaisuuden päivämääriin? Tosiasia on, että olemme näännyksissä, tuskin tunnemme tulevaisuuttamme tällä hetkellä ja tarvitsemme kaikki toivoa jatkaaksemme. Kuulen tätä, ja tunnenkin sen. Mutta tämän tiedän varmasti: tänään on ainoa todellisuus, joka meillä on. Päivä päivältä, askel askeleelta. Kuten Jeshua kertoi: "Pitäkää lamppunne palamassa." Olkaa aina valmiina. Taas kerran, tästä syystä tarvitsemme laajamittaista ja tehokasta elvyttämistä ja parantumista kaikilla tasoilla globaaleille lähettiläillemme, viestintuojillemme, visionääreillemme jne. Niinpä jälleen pyydän universumilta näkemystä, miten voimme saada aikaan tämän globaalin elvytyksen. Kuuntelen, mutta minulle kerrotaan myös, että olemme jo matkalla tekemään tätä. Vastavuoroisuudenlaki on käynnistänyt elvytyksen ja voimaannuttaa sitä.
 
Siis … tänään on tänään. Mitä jos heräisit tänään, ja tämä olisi se? Tämä olisi se päivä. Oletko valmis? Tosiasia on, ettemme koskaan tiedä tuota päivää tai tuntia. Meidän täytyy olla joka hetki niin valmis, kuin voimme. Olla joka hetki paras, mitä voimme. Valmiina oleminen voi merkitä, että nousit vain ylös sängystä tänä aamuna, tai olit liekeissä ja kirjoitit blogin tai opetit kurssin, joka muutti ihmisten elämää. Älä tuomitse niitä päiviä, jolloin et ehkä tunne olevasi valmis … tänään tai minään päivänä. Tosiasia on, että sydämesi on valmis. Olet jo varannut paikkasi uudesta maailmasta, eikö vain? Jos luet tätä, niin se on totta! Muuten olisit lakannut lukemasta ensimmäisessä kappaleessa. Olet valmis, ja olet aina ollut! Tiedät jo tämän olevan totta.
 
Siinäs kuulit. Ota se ja juokse sen kanssa niin pitkälle, kuin pystyt, ja tee se taas huomenna. Tue rakkaudella, energialla ja yltäkylläisyydellä niitä, jotka inspiroivat sinua, jotta heillä on energiaa jatkaa sinun inspiroimistasi. Kaikkia tarvitaan tässä. Kaikki ovat arvokkaita tässä prosessissa. Saattaa näyttää siltä, että meillä on ollut hidas startti tämän syklin alussa, mutta meillä on suunnitelma. Epäilemättä varmistamme, että kaikki ovat mukana ja valmiina surffaamaan uusilla tulevilla aalloilla.
 
Hippinostalgialauluni tälle päivälle … Mitä sanot tästä pikkunostalgiaan? "For What It's Worth" – tämän laulun kirjoitti 54 vuotta sitten Stephen Stills ja sen levytti Buffalo Springfield 1966. "Täällä tapahtuu jotain – ei ole tarkkaan selvää, mitä se on … Kukaan ei ole oikeassa, jos kaikki ovat väärässä."
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >