HomeViestejäAluna Joy20.6.2014 - Voimakas kolmoisharmonisointi on täällä!

20.6.2014 - Voimakas kolmoisharmonisointi on täällä!

VOIMAKAS KOLMOISHARMONISOINTI ON TÄÄLLÄ!
 
Tähtivanhimpia kanavoinut Aluna Joy (www.alunajoy.com)
20.6.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Mitä tapahtuu …
* sukulinjat siivotaan ja pannaan kuntoon
* aikajanat alkavat taittua
* ulottuvuusportaalit alkavat avautua
* uusi välttämätön kurssikorjaus.
 
Voimakkaita sukulinjoja jotka välitetään naisten tähti-DNA:ssa – isoäidiltä äidille ja lapselle ja lapsenlapselle – siivotaan yhtä lempeällä energialla kuin kosminen putkimies. Monista tuntuu, että se pyörii meissä kuin kosminen jätepuristin. Muinaiset esi-isäsukulinjat siivotaan ja pannaan kuntoon seuraavaa askelta varten laskeutumisessamme uudelle alueelle.
 
Luomissukulinjoja jotka linkittyvät jumalaisen feminiinisen muinaisesi-isä-DNA:n kautta, tarvitaan sellaisen maailman luomisessa, mikä tukee ja rakastaa ehdottomasti kaikkea elämää. Tällä tavalla se tehtiin muinaismenneisyydessä, kun ankkuroiduimme maapallolle ensi kertaa, ja tätä prosessia käytetään taas ankkuroimaan uudet luomiskoodit uutta maailmaa varten, missä rakkaus, harmonia ja tasapaino ovat avaintekijöitä.
 
Tätä voimakasta luomisprosessia ei voisi tehdä tahrattomasti ilman jumalaisia maskuliinienergioita. Jumalainen maskuliinisuus on voimakas suoja – ns. pyhä malja – mikä sisältää jumalaisen feminiinisyyden voimakkaan luomisenergian sekä suojelee ja voimistaa sitä. Myös miessukulinjoja puristetaan (onneksi vähemmän surun ja tunteen kera) tukemaan pitämään tilaa täysin luomisprosessille tässä historiallisessa laskeutumisessa.
 
Parantumisen on tapahduttava kaikilla tasoilla. Universumi ei salli mitään vajavuutta tässä täydellisyydessä – parantuminen naisten kesken, miesten kesken, naisten ja miesten kesken ja eri esi-isäsukulinjojen kesken. Harmonisointia ja puhdistusta tapahtuu ennätysvauhtia. Tämä prosessi on täynnä muutoksia, jotka aiheuttavat tuskaa, menetystä ja surua, silloin kun olemme kiinnittyneet niihin.
 
Tukematon, haitallinen, kieroutunut ja hajanainen energia on saastuttanut näitä voimallisia luomissukulinjoja niin kauan, kuin muistamme. Ne pilaantuivat Atlantiksen loppupäivinä. Silloin jumalainen feminiinisyys tuhottiin ja sitä piti hengissä vain kourallinen rohkeita kapinallisia, jotka menivät maan alle. Luomissukulinjat puhdistetaan nyt astumiseksi tähän seuraavaan kosmiseen sykliin, mutta tämä huuhtoo pintaan myös kaiken, mikä on epäharmoniassa. Tämä prosessi sattuu. Se aiheuttaa menetystä, vihaa, masennusta ja toivottomuutta. Tämä sukulinja joka yhdistää kaikki isoäidit, äidit, tyttäret, tyttärentyttäret jne., harmonisoidaan, kun ylösnousemus- (laskeutumis-) koodit ja luonnonlait kirjoitetaan ja koodataan uudestaan.
 
Niin tuskallinen ja katarsistinen kuin tämä laskeutumisvaihe onkin, sen alla on suuri selkeys ja pitkään odotettu vapaus. Tässä tapahtuu valtavia juttuja … VALTAVIA. Pysy uuterasti valotyössäsi ja avoimena odottamattomalle. Muista ruokkia rakkaudellisia tekoja ja ajatuksia ja nälkiinnyttää vihantäyteiset ja kiukkuiset teot ja ajatukset. Se mitä ruokit, leviää nyt kuin pandemia. Tiedän, että haluat sen olevan rakkauspandemia … eikö? Tämä riippuu sinusta. Haluatko rakkautta ja tukea maailmaasi vai rakkaudettoman maailman? Tekomme, ajatuksemme ja tunteemme luovat maailmaamme juuri nyt. Nämä ovat voimakkaita ja hyvin aliarvostettuja luonnonvoimia, mitkä ovat nyt saaneet yhteyden paljon korkeampiin taajuuksiin. Tämä suurentuminen voi olla pakahduttavaa monille ja se voi räjäyttää meidät, ellemme pysy maadoittuneena ja ole ruokkimatta menneisyytemme rumia hirviöitä, joita kiertää loputtomasti päässämme.
 
Tämän voimakkaan sukulinjaharmonisoinnin lisäksi tässä laskeutumisessa on tapahtunut hyvin valtava planeetan tietoisuuden kurssikorjaus, mitä ovat lisänneet voimallinen täysikuu ja päivänseisaus. Olemme tässä kurssikorjauksessa vielä kesän loppuun saakka. Sinnittele siis mukana! Kun nämä voimakkaat tapahtumat lisätään siihen, että aika alkaa huojua ja taittua ja luoda ulottuvuusportaaleja tai –madonreikiä, ihmiset kamppailevat pysyäkseen pinnalla. Portaaleja alkaa avautua. Näimme hyvin selvästi tämän ajan taittumisen ja portaalien avautumisen alkavan retriitissämme Mauilla. Muinaiset Tähtisuojelijat, Yökulkijat ja Pilvikansa kertoivat vain pienen osan siitä, mitä on pian tulossa. (Olin kiitollinen, että he kertoivat ylipäätään mitään minulle.) Muinaiset katselevat. He odottavat aktiivisesti massapaluuta – minkä? Sen he jättivät mysteeriksi tällä erää.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >