HomeViestejäDana Mrkich8.11.2019 - Myrskyssä selviytyminen

8.11.2019 - Myrskyssä selviytyminen

MYRSKYSSÄ SELVIYTYMINEN
 
Kirjoittanut Dana Mrkich (www.danamrkich.com)
8.11.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kuva: Schumannin resonanssi 28.10.2019
 
Se intensiivisyys jota aiheutti viime maanantain uusi kuu Skorpionissa oppositiossa Uranukseen (28.10.), on jatkunut monilla ihmisillä. Syvä tunnevapautus – kovasta itkemisestä raivomaiseen vihaan ja yleiseen uupumukseen – on saanut monen olon tuntumaan huonolta, vaikka asiat elämässä saattaisivat olla yleisesti ok.
 
Samaan aikaan Schumannin resonanssi on pumpannut kovasti. Kuvittele sydämesi lyövän tavallista nopeammin ja tunnet tuon jyskytyksen thump-thump-thump tavallista voimakkaampana – tässä vain on kyse Maan sydämenlyönnistä.
 
Samaan tapaan kuin auringonpurkaukset, tämä voi tehdä energiaherkistä ihmisistä tunteellisia ja lisätä ahdistusta, koska se lisää hermoston kierroksia, se voi laukaista fyysisiä sydämentykytyksiä, väsymystä, adrenaliinisyöksyjä ja tarvetta etsiä hiljainen paikka lepäämiseen ja palautumiseen.
 
Joskus meistä voi tuntua superenergiseltä, luovalta ja motivoituneelta, kun Schumannin resonanssi on korkea, joten se on ehkä vaikuttanut sinuun sillä tavalla.
 
Energian tuntuessa hyvin samanlaiselta kuin staattinen sähkö, olin alun perin ajatellut, että tämä helpottaisi kuun siirtyessä pois oppositiosta Uranukseen. Mutta väärin, ei helpottanut. Vaikuttaa siltä, että tuo vaikutus on edelleen kanssamme, kun kuu valmistautuu tulemaan täydeksi ensi tiistaina, ollen aivan Uranuksen vieressä Härässä. Kyllä, luit oikein. Olemme menossa uudesta kuusta, joka oli oppositiossa Uranukseen, täysikuuhun Uranuksen vieressä. (Vaikkei täysikuu ole täsmälleen Uranuksen asteluvussa, se on tarpeeksi lähellä, jotta sitä voi perustellusti kutsua Uranus-täysikuuksi.) Voimme myös ottaa esiin ruskeat paperipussimme: hengitä sisään … ja ulos … hengitä sisään … ja ulos!
 
Henkilökohtaisella tasolla
 
Henkilökohtaisella tasolla nämä kaksi viikkoa uudesta kuusta täysikuuhun on ollut kuin sukellusretkeä, jolle et käsittänyt olevasi lähdössä. Hemmetti, et edes tiennyt olevasi seikkailupuistossa. Yhtenä hetkenä peset astioita ja seuravana hengittelet tuohon ruskeaan paperipussiin ja nyyhkytät hallitsemattomasti jotain, mikä tapahtui 40 vuotta sitten. Tai jotain mikä tapahtui 40 sekuntia sitten – se ei ollut edes mikään iso juttu, joten "miksi nyyhkytän tällä tavalla!!!" Tai hengität paperipussiin, koska yrität todella kovasti olla hyökkäämättä kymmenettä kertaa tällä viikolla, koska paljon vihaa tulee esiin. Tai asiat ovat menneet nopeasti todella hulluiksi aikataulusi suhteen, eivätkä aivot pysty selvittämään, miten teet ne sata asiaa, jotka ovat yhtäkkiä ilmestyneet tyhjästä.
 
Skorpioni rakastaa kunnon sukellusta. Kun Uranus lisätään sekoitukseen, meillä on siitä extreme-urheiluversio, jossa saamme sähköiskun muutaman metrin välein mennessämme syvemmälle.
"Katso tuota muistoa!" Isku.
"Muistatko tämän ongelman? Selvititkö sitä koskaan?" Isku.
"Aa, sinulla on vielä tuo haava! Tökitään, tökitään." Auts! Isku.
 
Nyt sain päähäni kohtauksen Willy Wonkasta, jossa Oompa Loompasin täytyy kärrätä Violet mehustushuoneeseen, ja hän laulaa Oompa Loompa Oompa dee daa -laulua, kun hän puristaa ylimääräisen mehun Violetista, silittää hänet ja lähettää takaisin vanhempien luokse lisämaksutta. Sitä olemme tällä hetkellä … Meitä väännetään (kuivaksi) kuin pyyhkeitä ja meistä tuntuu ripustetulta prosessin aikana!
 
Hengitä syvään.
Liiku hitaasti.
Yritä pysyä läsnä mentaalisesti – liian paljon mennyttä/tulevaa huolta lisää ahdistusta ja uupumisen tunnetta.
Laita jalkasi nurmikolle, istu nurmikolla ja makaa maassa.
Tee, mitä sinun täytyy, tunteaksesi, että olet maadoittunut, erityisesti jos resonoit sen tunteen kanssa, että sinut on kytketty pistorasiaan.
 
Globaalilla tasolla
 
Uranus liittyy järkytykseen … ja sitä on tosiaan paljon kollektiivitietoisuudessa, kun jatkuvasti paljastuu enemmän ja enemmän totuutta. Tämä "Uranus-vaikutteinen" uuden kuun ja täysikuun ikkuna todella lisää herkkyyttämme ja tietoisuuttamme siitä hullusta globaalista tosi-televisio-ohjelmasta, joka hajoaa silmiemme edessä!
 
Se suuri heräämismatka jolla olemme, siirtyy myrskyisille vesille. Ei siksi, että asiat tulevat huonommiksi. Ei. Niin vaikeaa kuin joidenkin saattaa olla uskoa se, niin asiat ovat itse asiassa tulossa paremmiksi, koska hyvin paljon sellaista, mikä on ollut piilossa, tulee nyt pintaan kaikkien nähtäväksi. Tämä vain aiheuttaa massakuohuntaa ja massajärkytystä, kun alamme saavuttaa kriittisen pisteen maailmamme kulissientakaisen totuuden massaoivaltamisessa. Kaikki yleensä tietävät, että vaikutusvaltaiset pyörittävät tätä maailmaa. Nyt miljoonat ovat heräämässä sille, että:
 
* Toimittajia on estetty vuosikymmeniä kertomasta totuutta vaikutusvaltaisten ihmisten suojelemiseksi. Heitä on käytetty palvelemaan "pyramidivaltarakenteen" agendoja, jotka pitävät kontrollin ja vallan huipulla. (Project Veritas postasi tällä viikolla videon eräästä Epstein-peittelystä, jonka paljastaa uutisankkurin vahingossa auki jäänyt mikki.)
 
* Vaikutusvaltaisia julkisia ihmisiä on ollut mukana lasten ihmiskaupassa ja rituaalisessa hyväksikäytössä. (FBI Vault postasi tällä viikolla dokumentteja "Löytäjistä" (the Finders).)
 
* Globaalia mustamaalausjärjestelmää on käytetty kontrolloimaan vaikutusvaltaisia ihmisiä – Hollywoodin näyttelijöitä, musiikkibisneksen edustajia, poliitikkoja, yritys- ja mediamoguleja, joita on vuorostaan käytetty vaikuttamaan suureen yleisöön tavalla, joka palvelee "pyramidivaltarakenteen" agendoja. (Seuraa Tiffany FitzHenryä Twitterissä. Hänellä on myös muutamia uusia haastatteluja YouTubessa, mm. aikuinen, joka on selviytynyt eliittitason lapsikaupasta ja rituaalisesta hyväksikäytöstä.)
 
* Monet tavalliset ihmiset menevät journalismin, politiikan, viihdeteollisuuden ja yrityselämän palvelukseen hyvin aikein ja oivaltamatta, miten järjestelmä toimii, ennen kuin he nousevat korkeammille tasoille. Jotkut ovat kuitenkin syntyneet tuohon "verkostoon" tai "sukuun", ja heitä on muokattu hyvin nuoresta iästä saakka käytettäväksi vaikuttajana (enkä puhu nyt viimeisimmistä insta-kuuluisista tyypeistä).
 
Vuosi 2020 paljastaa enemmän ja enemmän ja enemmän ja enemmän … Voi aiheuttaa varsinaista merisairautta ja huimausta, kun oivaltaa, miten paljon vanha todellisuus on ollut valhetta. Tuo todellisuus ei ole se todellisuus, jota tulimme tänne luomaan. Kun se romahtaa – ja se tulee romahtamaan – on luonnollista tuntea surua, vihaa, hämmennystä, masennusta ja epätoivoa.
 
Tohtori Elisabeth Kübler-Ross määrittelee menetyksen tai surun seitsemän vaihetta seuraavasti: järkytys, kieltäminen, viha, neuvottelu/kaupanteko, masennus, testaaminen ja hyväksyminen. Tässä olemme, ihmiset. Kaikki ovat vuonna 2020 jossain noista vaiheista. Sinun tehtäväsi on a) pystyä vakaana parhaan kykysi mukaan käyttämällä kaikkia keskittymis-, maadoittumis- ja korkeimpaan Lähteeseesi yhdistymistyökalujasi ja b) tukea toisia parhaasi mukaan.
 
Yksi ihana She Fires -osallistuja, Bernie, ilmaisi sen hyvin: "Ole tyyni silminnäkijä myrskyn silmässä". Muista, että myrsky ei ole merkki, että kaikki menee päin persettä. Se on merkki, että kaikki paska paljastetaan. Tulemme sen jälkeen ehdottomasti erittäin kauniille rannikolle, täysin uuteen maailmaan. Ja sitä odotellessa on tietysti tyyneys, jonka voimme jokainen löytää henkilökohtaisesti ja auttaa toisia kehittämään kääntymällä sisäänpäin ja luomalla uuden maailman taskuja henkilökohtaiseen elämäämme: perhe, koti, koulu, työpaikka, yhteisö.
 
Näin luomme muutosta – pyöräyttämällä pyramidin ympäri niin, että pohja on ylimpänä, massaheräämisen johtaessa massavoimaantumiseen, joka johtaa ruohonjuuritason massatransformaatioon. Energiamme voi sitten suodattua ja virrata yhteiskunnan läpi niin, kuin sen suunniteltiin tekevän – ja kanssaluomme terveitä yhteisöjä terveillä tavoilla. Todellinen johtaja pitää tilaa ja visiota enemmistön menestymiselle.
 
Olemme eläneet ylösalaisessa maailmassa, joten tietysti asiat tuntuvat olevan vähän mullin mallin, kun ne pyöräytetään ympäri oikein päin!
 
Kun vanhaa vaikutusvaltaa kytketään irti pistorasia kerrallaan, nyt on aika lisätä positiivinen vaikutuksesi ja valosi mukaan. Ole myrskyn tyyni silmä niille, jotka ovat jääneet kiinni myllerrykseen. Pidä soihtuasi vakaasti, jotta he voivat löytää oman tiensä oman soihtunsa luo. Muista pitää oma kuppisi täytenä: terveellistä ravitsevaa ruokaa, tarpeeksi unta, paljon vettä, liikuntaa, ulkoilua, raikasta ilmaa, auringonvaloa – perusasioista on eniten apua!
 
Miltä teistä kaikista tuntuu?
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >