HomeViestejäMuita kirjoittajia2008 - Numerosarjoja enkeleiltä

2008 - Numerosarjoja enkeleiltä

Doreen Virtue: Enkelinumerot

Enkelit tekevät parhaansa herättääkseen huomiomme ja kommunikoidakseen kanssamme. Näin he auttavat meitä parantamaan oman elämämme. Me emme kuitenkaan usein välitä merkeistä joita he meille antavat vaan miellämme ne sattumiksi tai mielikuvituksemme tuotteiksi.

Enkelit sanovat: “Emme me voi kirjoittaa viestejämme taivaalle. Teidän täytyy olla tarkkaavaisia ja uskoa kun näette toistuvia asioita muodostuvan elämäänne erityisesti vastauksena esittämiinne kysymyksiin tai rukouksiin. Kun kuulet saman laulun toistuvasti tai näet saman numerosarjan, kenen luulet olevan niiden takana? Enkelisi tietenkin!”

Numerosarjat

Enkelisi jättävät sinulle usein viestejä näyttämällä sarjan numeroita. He tekevät tämän kahdella tavalla. Ensiksi, he kuiskaavat hiljaa korvaasi, että katsot kelloa oikealla hetkellä tai näet puhelinnumeron mainoksessa. Enkelit toivovat että huomaat näkeväsi saman numeron uudelleen ja uudelleen. Voit esimerkiksi nähdä usen numerot 111 tai aina kun katsot kelloa se on 1:11 tai 11:11.

Toinen tapa jolla enkelit näyttävät sinulle merkitseviä numeroita on että he järjestävät ne sinulle nähtäväksi. Esimerkiksi he haluavat että näet numeron joka on edelläsi ajavan auton rekisterikilvessä. He jotka tietävät tämän ilmiön kehittyvät lukemaan rekisterinumeroiden merkityksiä. Näin enkelit itse asiassa antavat sinulle yksityiskohtaisia viestejä. Tässä ovat eri numerosarjojen perusmerkitykset. Omat enkelisi kyllä kertovat onko merkitys sinun tilanteessasi erilainen. Kysy enkeleiltäsi, “Mitä yritätte kertoa minulle?” ja he antavat mielellään lisää tietoa ja auttamavat numeroiden tarkoituksen  tulkitsemisessa.

111 - Tarkkaile huolellisesti ajatuksiasi, varmista että ajattelet vain sitä mitä haluat, ei sitä mitä et halua. Tämä sarja on merkki siitä että mahdollisuus on avautumassa ja ajatuksesi toteutuvat  ennätysvauhtia. 111 on kuin salamavalon kirkas välähdys. Se tarkoittaa että maailmankaikkeus on juuri ottanut kuvan ajatuksistasi ja alkaa toteuttaa niitä. Oletko tyytyväinen ajatuksiisi jotka maailmankaikkeus on napannut? Jos et ole, korjaa ajatuksiasi (pyydä enkeleiltäsi apua jos sinulla on vaikeuksia ajatuksiesi valvonnassa tai ohjauksessa).

222 - Vastaistutetut ajatuksemme alkavat versoa todellisuuteen. Jatka niiden kastelua ja hoivaamista, ja pian ne puhkeavat maan pinnalle jolloin näet todisteen ajatuksiesi toteutumisesta. Toisin sanoen, älä luovuta viittä minuuttia ennen ihmettä. Ajatustesi toteutuminen on sinulle pian päivänselvää, joten jatka hyvää työtä! Ajattele positiivisia ajatuksia, jatka vahvistavia ajatuksia ja mielikuva-ajattelua.

333 - Ylösnousseet Mestarit ovat lähelläsi ja haluavat sinun tietävän että heidän apunsa, rakkautensa ja toveruutensa ovat sinun. Kutsu Ylösnousseita Mestareita usein, varsinkin silloin kun näet numero 3 sarjoja ympärilläsi. Joitakin kuuluisia Ylösnousseita Mestareita: Jeesus, Mooses, Maria, Quan Yin ja Jogananda.

444 - Enkelit ovat ympärilläsi ja vakuuttavat rakkaudestaan ja avustaan. Älä murehdi, koska enkelten apu on lähellä.

555 - Turvavyö kiinni. Suuri elämänmuutos on kohdallasi. Tätä muutosta ei pidä nähdä positiivisena tai negatiivisena, koska kaikki muutokset ovat vain osa elämän kulkua. Ehkä muutos on vastaus rukouksiisi, joten jatka edelleen näkemästä ja tuntemasta itsesi rauhan tilassa.

666 - Ajatuksesi ovat nyt pois tasapainosta, keskityt liikaa maalliseen maailmaan. Tämä numerosarja pyytää sinua tasapainottamaan ajatuksesi taivaan ja maan välillä. Kuten Vuorisaarnassa, enkelit pyytävät keskittymään henkeen ja palveluun, tiedä että maalliset ja tunteelliset tarpeesi tulevat täyttymään automaattisesti.

777 - Enkelit antavat aplodit sinulle, onnittelut, onni ja menestys seuraavat sinua. Jatka  hyvää työta ja tiedä että toiveesi on toteutumassa. Tämä on hyvin positiivinen merkki ja tarkoittaa että voit odottaa ihmeitä tapahtuvan.

888 - Vaihe elämässäsi on päättymässä, tämä on etukäteisilmoitus että voit valmistautua. Tämä numerosarja voit tarkoittaa että tunne-elämässäsi tai suhteissasi jokin vaihe loppuu. Se tarkoittaa myös että tunnelin päässä näkyy valoa. Lisäksi  se tarkoittaa "Sato on kypsä, korjaa se ja nauti siitä". Toisin sanoen älä vitkastele vaan tee siirtosi ja nauti työsi hedelmistä.

999 - Päätös. Suuri vaihe elämässä on päättynyt. Niille valotyöläisille jotka ovat mukana Maan parantamisessa se merkitsee "Töihin siitä, Äiti Maa tarvitsee sinua nyt".

000 - Muistutus siitä että olet yhtä Jumalan kanssa ja että tunnet Luojasi rakkauden läsnäolon. Se on myös merkki siitä että joku tilanne on kiertänyt koko kehän ympäri.

Numeroyhdistelmät

Enkelit antavat usein viestejä joissa kahta tai useampaa numeroa. Tässä ovat kolminumeroisten kahden numeron yhdistelmien perusmerkitykset. Jos viestissäsi on enemmän kuin kolme numeroa, yhdistä eri kombinaatioiden vastaukset. Esimerkiksi jos näet jatkuvasti numeron 312, käytä kolmosen ja ykkösen yhdistelmän merkitystä ja ykkösen ja kakkosen yhdistelmää.

Tai jos siltä tuntuu, laske numerot yhteen ja jatka laskemista (54321: 5+4+3+2+1 = 15, 1+5 = 6) kunnes saat yhden numeron ja katso sitten merkitys edelläolevasta listasta jossa on samoja numeroita (111, 222, 333 jne)

Ykkösiä:
1 ja 2 kuten 121 tai 112 - Ajatuksemme ovat kuin siemeniä jotka alkavat itää. Olet jo ehkä nähnyt todisteita siitä että toiveesi tuottavat hedelmää. Nämä ovat merkkejä siitä että asiat ovat ja tulevat kasvamaan haluamaasi suuntaan. Pidä usko!

1 ja 3 kuten 133 tai 113 - Ylösnousseet mestarit työstävät kanssasi ajatusprosessejasi. Monin tavoin he toimivat oppi-isinä opettaen muinaista viisautta joka liittyy ajatusten toteuttamiseen. He lähettävät energiaa joka estää sinua tuntemasta oloasi lannistuneeksi ja kannustusta pysyä keskittyneenä sielusi todellisiin päämääriin. Lisäksi ylösnousseet mestarit voivat tarjota neuvoa, ohjausta ja ehdotuksia elämäsi tarkoitukseen. Aina he kuitenkin opettavat että kaikki luomistyö alkaa ajatuksen ja idean tasolta. Pyydä heitä auttamaan sinua valitsemaan viisaasti sen mitä haluat.

1 ja 4 kuten 114 tai 144 - Enkelit korostavat vahvasti että tarkkailet ajatuksiasi juuri nyt. He ehdottavat että toivot jotain, koska olet portissa joka toteuttaa ajatuksesi juuri tällä hetkellä. (Huom! 411 tarkoittaa "Pyydä enkeleiltä jotain tärkeää tietoa jota tarvitset juuri nyt").

1 ja 5 kuten 115 tai 551 - Ajatuksesi ohjaavat elämäsi muutoksia. Jatka ajatuksiesi ohjaamista haluamaasi suuntaan. Jos muutokset joita näet tulevan eivät tyydytä sinua, voit estää tai muuttaa niitä muuttamalla ajatuksiasi.

1 ja 6 kuten 116 tai 661 - Suuntaa ajatuksesi kohti taivasta ja päästä irti maallisista huolista. (Huom! 611 tarkoittaa: "Pyydä apua jonkin maallisen asian korjaamiseen, joka ärsyttää tai vaivaa sinua juuri nyt")

1 ja 7 kuten 117 tai 771 - Tämä on vahvistus sille että toimit hyvin. Olet oikealla polulla, joten jatka vain! Tämä on merkki siitä että olet valinnut ajatuksesi hyvin että sinun pitäisi keskittyä määränpäihisi tukevammin. Muista lisätä sopiva tunne mukaan ajatuksiisi, esimerkiksi kiitollisuus lahjoista joita elämässäsi on. Kiitollisuus nopeuttaa ajatuksiesi toteutumisprosessia.

1 ja 8 kuten 118 tai 881 - Olet lähestymässä merkittävän elämänvaiheen päätöstä. Jos olet väsynyt johonkin vaiheeseen elämässäsi, ole iloinen että se pian parannetaan tai korvataan jollain paremmalla.  Luovuta ja vapauta ne osat elämästäsi jotka eivät toimi, ajatuksesi paremmasta elämästä ovat tapahtumassa.

1 ja 9 kuten 119 tai 991 - Uusi ovi on avautunut ajatuksiesi tuotteena. Sinulla on mahdollisuus katsoa ajatuksiasi silmiin ja saada katsekontakti luomuksiesi kanssa. Anna vanhan pudota pois, sen korvaa uusi, toiveittesi mukaisesti.

1 ja 0 kuten 100 tai 110 - Voimakas Taivaallinen johdatus Jumalalta ja enkeleiltä pyytää sinua muuttamaan ajatuksiasi. Ehkä olet rukoillut onnea ja terveyttä. Jos olet, tämä on vastaus rukoukseesi. Jumala tietää että ratkaisu jota etsit syntyy ajatuksistasi. Pyydä Jumalaa ohjaamaan ajatuksiesi suuntaa tukemaan muutoksesi aikana.

Kakkosia:
2 ja 1 kuten 221 tai 112 - Ajatuksemme ovat kuin siemeniä jotka alkavat itää. Olet jo ehkä nähnyt todisteita siitä että toiveesi tuottavat hedelmää. Nämä ovat merkkejä siitä että asiat ovat ja tulevat kasvamaan haluamaasi suuntaan. Pidä usko!

2 ja 3 kuten 223 tai 323 - Ylösnousseet mestarit työskentelevät kanssasi yhdessä luomassa uutta projektiasi. He kertovat jakavansa innostuksesi ja tietävät että lopputulos tulee olemaan hyvä. Mestarit näkevät että tulevaisuutesi tulee varmasti olemaan täynnä onnellisuutta jota etsit. Nauti tästä uudesta elämäsi vaiheesta!

2 ja 4 kuten 224 tai 244 -  Kuten hengellisessä tekstissä "Ihmeiden oppikurssi (Helen Schucman 1976, suom.huom.)" sanotaan "Enkelit vaalivat vastasyntynyttä tarkoitustasi". Tämä on merkki että saat ylhäältä apua tekemään toivomiasi muutoksia. Nyt on aika jolloin sinun täytyy erityisesti tietää että et ole yksin. 2 ja 4 yhdistelmillä enkelisi kertovat että he työskentelevät hyvin tiiviisti kanssasi juuri nyt.

2 ja 5 kuten 255 tai 225 - Rukouksesi ja aikomuksesi ovat olleet selkeitä vahvoja ja varauksettomia; sen tähden odota muutoksen tulevan nopeammin kuin olet ennakoinut. Älä anna toiveittesi toteutumisen järkyttää itseäsi. Se voi tapahtua odottamattomalla tavalla, joten pysy uskossasi. Puhu Jumalalle usein ja pyydä vakuutusta ja rauhoitusta.

2 ja 6 kuten 266 tai 262 - Uusi ostos tai hankinta on tulossa.

2 ja 7 kuten 277 tai 272 - Oletko hakenut uutta työpaikkaa, pyrkinyt kouluun, anonut lainaa? Nämä numerot ovat hyviä uutisia. Ne pyytävät sinua odottamaan kärsivällisesti äläkä anna uskosi horjua.

2 ja 8 kuten 288 tai 282 - Yksi ovi on avautumassa ja toinen alkaa sulkeutua. Kuuntele intuitiotasi tarkkaan sillä se ohjaa sinua ottamaan askeleet jotka takaavat jatkuvan hyvinvoinnin näiden muutosten aikana.

2 ja 9 kuten 299 tai 292 - Jos olet äskettäin kärsinyt menetyksen (työ, rakas, tms) se tullaan korvaamaan hyvin lähitulevaisuudessa. Kaikki toimii eduksesi, vaikka kulissien takana saattaa olla niin paljon asiaan liittyvää toimintaa, että ihmettelet onko Jumala unohtanut sinut. Älä huoli! Tunnista elämäsi energia, se liikkuu eteenpäin juuri nyt. Ei sinua rangaista tapahtuneen menetyksesi takia. Maailmankaikkeus on sen sijaan valmistamassa sinua uuteen.

2 ja 0 kuten 200 tai 202 - Jumala halua sinun tietävän ettei hän ole sinua unohtanut eikä hylännyt. Hän rakastaa sinua hyvin, hyvin paljon! Itse asiassa Jumala on järjestelemässä uutta ihanaa vaihetta elämääsi. Puhu Jumalalle usein ja voit tuntea tämän tulevan ihmeen. Jumala myös muistuttaa "Taivaallisen Ajoituksen" tärkeydestä. Toisinaan tiettyjen asioiden täytyy loksahtaa paikoilleen ennenkuin haluamasi lopputulos voidaan saavuttaa. Niinkauan kun pysyt uskossasi mikään ei estä sinua  saavuttamasta haluamaasi.

Kolmosia:
3 ja 1 kuten 311 tai 313 - Ylösnousseet mestarit työstävät kanssasi ajatusprosessejasi. Monin tavoin he toimivat oppi-isinä opettaen muinaista viisautta joka liittyy ajatusten toteuttamiseen. He lähettävät energiaa joka estää sinua tuntemasta oloasi lannistuneeksi ja kannustusta pysyä keskittyneenä sielusi todellisiin päämääriin. Lisäksi ylösnousseet mestarit voivat tarjota neuvoa, ohjausta ja ehdotuksia elämäsi tarkoitukseen. Aina he kuitenkin opettavat että kaikki luomistyö alkaa ajatuksen ja idean tasolta. Pyydä heitä auttamaan sinua valitsemaan viisaasti sen mitä haluat.

3 ja 2 kuten 322 tai 332 - Ylösnousseet mestarit työskentelevät kanssasi yhdessä luomassa uutta projektiasi. He kertovat jakavansa innostuksesi ja tietävät että lopputulos tulee olemaan hyvä. Mestarit näkevät että tulevaisuutesi tulee varmasti olemaan täynnä onnellisuutta jota etsit. Nauti tästä uudesta elämäsi vaiheesta!

3 ja 4 kuten 334 tai 344 - Sinulla on paljon apua ympärilläsi juuri nyt. Sekä ylösnousseet mestarit että enkelit ovat täällä auttamassa, ohjaamassa ja rakastamassa sinua.Kurkota heitä kohti, sillä he ovat kurkottamassa sinua kohti.

3 ja 5 kuten 353 tai 335 - Ylösnousseet mestarit haluavat valmistaa sinua lähellä olevaan suureen elämänmuutokseen. He haluavat sinun tietävän että he pitävät sinua kädestä läpi tämän muutoksen ja että kaikki tulee olemaan hyvin. Syleile muutosta ja etsi siinä oleva siunaus.

3 ja 6 kuten 363 tai 336 - Ylösnousseet mestarisi auttavat sinua saamaan maalliset edellytykset joita tarvitset Pyhään elämäntarkoitukseesi. Tarkoittaa tämä sitten rahaa koulutukseen tai paikkaa missä teet opetus- tai parannustyötä, mestarit tekevät työtä että saat sen. He haluavat sinun tietävän että ansaitset tämän avun koska se auttaa sinua paremmin antamaan toisille.

3 ja 7 kuten 377 tai 373 - Ylösnousseet mestarit ovat iloisia. He eivät ainoastaan näe todellista sisäistä Jumaluuttasi, vaan ovat myös samaa mieltä valitsemastasi polusta. He haluavat sinun tietävän että ansaitset onnellisuuden ja sallivan pyhän autuuden virran joka tulee Jumalisen perintösi ja valitsemasi polun mukana.

3 ja 8 kuten 338 tai 383 - "Jatka vain", mestarit sanovat sinulle. Kohota energiaasi ja keskity ajatuksiisi ja tunteisiisi. Ojenna elämänkatsomuksesi tiedon kanssa että olet yhtä Jumalan, kaikkien muiden ja kaiken elämän kanssa.

3 ja 9 kuten 393 tai 339 - Tämä on voimakas viesti siitä että tulee päästää irti elämäsi olosuhteista jotka eivät ole korkean moraalin mukaisia tai jotka ovat palvelleet tarkoituksensa. Älä jää keinotekoisesti kiinni tilanteisiin pelon takia. Tiedä että sinusta pidetään huolta joka hetki. On elintärkeää että katsot itseäsi ja tulevaisuuttasi positiivisesta näkökulmasta. Tämä näkökulma itse asiassa luo sen mitä koet, joten pyydä mestareilta apua valitsemaan ajatuksesi rakkauden korkeasta näkökulmasta.

3 ja 0 kuten 300 tai 330 - Jumala ja ylösnousseet mestarit yrittävät saada huomiosi, todennäköisimmin Pyhään tarkoitukseesi liittyvän asian takia. Oletko vältellyt jotain ohjausta äskettäin? Jos olet, saatat tuntea olevasi nyt jumissa. Tämä numerosarja on taivaan tapa huomauttaa sinua siitä tosiasiasta että sinun tulee tehdä osasi yhteisestä luomistyöstä. Tämä tarkoittaa Pyhän ohjauksen kuuntelemista ja noudattamista että asiat tulevat hoidetuksi.

Nelosia:
4 ja 1 kuten 441 tai  411 - Enkelit korostavat vahvasti että tarkkailet ajatuksiasi juuri nyt. He ehdottavat että toivot jotain, koska olet portissa joka toteuttaa ajatuksesi juuri tällä hetkellä. (Huom! 411 tarkoittaa "Pyydä enkeleiltä jotain tärkeää tietoa jota tarvitset juuri nyt").

4 ja 2 kuten 442 tai 422 -  Kuten hengellisessä tekstissä "Ihmeiden oppikurssi (Helen Schucman 1976, suom.huom.)" sanotaan "Enkelit vaalivat vastasyntynyttä tarkoitustasi". Tämä on merkki että saat ylhäältä apua tekemään toivomiasi muutoksia. Nyt on aika jolloin sinun täytyy erityisesti tietää että et ole yksin. 2 ja 4 yhdistelmillä enkelisi kertovat että he työskentelevät hyvin tiiviisti kanssasi juuri nyt.

4 ja 3 kuten 443 tai 433 - Sinulla on paljon apua ympärilläsi juuri nyt. Sekä ylösnousseet mestarit että enkelit ovat täällä auttamassa, ohjaamassa ja rakastamassa sinua.Kurkota heitä kohti, sillä he ovat kurkottamassa sinua kohti.

4 ja 5 kuten 455 tai 445 - Enkelisi ovat mukana merkittävässä elämäsi muutoksessa juuri nyt.

4 ja 6 kuten 446 tai 466 - Enkelisi varoittavat että ajatuksesi ovat keskittyneet liiaksi materiaaliseen maailmaan. He pyytävät sinua jättämään huolesi heille, että he voivat tulla väliin. Tasapainota keskittymisesi taivaan ja maan välillä ja tiedä että varastosi on todella ääretön, varsinkin jos työskentelet käsi kädessä Taivaan kanssa.

4 ja 7 kuten 477 tai 447 - Enkelit onnittelevat sinua sanoen "Jatka hyvää työtä! Onni suosii sinua. Pidä ajatuksesi keskittyneenä koska sillä on suuri ja positiivinen vaikutus."

4 ja 8 kuten 488 tai 448 - Tämä on viesti enkeleiltäsi että vaihe elämässäsi on päättymässä. He haluavat sinun tietävän että kun asiat rauhoittuvat he ovat mukanasi auttamassa ohjaamaan sinua uuteen tilanteeseen joka paremmin sopii tarpeisiisi, toiveisiisi ja tarkoitukseesi.

4 ja 9 kuten 494 tai 449 - Enkelit kertovat että on aika laskea irti tilanteesta joka on päättynyt. He muistuttavat siitä että kun yksi ovi sulkeutuu, toinen avautuu. Enkelit kyllä auttavat sinua avaamaan uusia ovia ja paranemaan tuskasta joka ehkä seuraa muutosta jota olet käymässä läpi. Ole hyvä ja pyydä enkeleiltäsi apua uskoon siitä että nämä loput ja alut ovat vastauksia rukouksiisi.

4 ja 0 kuten 440 tai 400 - Jumala ja enkelit haluavat sinun tietävän että sinua rakastetaan hyvin hyvin paljon. He pyytävät sinua pysähtymään hetkeksi että voit tuntea tämän rakkauden, koska se vastaa moniin kysymyksiisi ja ratkaisee haasteet.

Viitosia:
5 ja 1 kuten 511 tai 515 - Ajatuksesi ohjaavat elämäsi muutoksia. Jatka ajatuksiesi ohjaamista haluamaasi suuntaan. Jos muutokset joita näet tulevan eivät tyydytä sinua, voit estää tai muuttaa niitä muuttamalla ajatuksiasi.

5 ja 2 kuten 522 tai 552 - Rukouksesi ja aikomuksesi ovat olleet selkeitä vahvoja ja varauksettomia; sen tähden odota muutoksen tulevan nopeammin kuin olet ennakoinut. Älä anna toiveittesi toteutumisen järkyttää itseäsi. Se voi tapahtua odottamattomalla tavalla, joten pysy uskossasi. Puhu Jumalalle usein ja pyydä vakuutusta ja rauhoitusta.

5 ja 3 kuten 533 tai 553 - Ylösnousseet mestarit haluavat valmistaa sinua lähellä olevaan suureen elämänmuutokseen. He haluavat sinun tietävän että he pitävät sinua kädestä läpi tämän muutoksen ja että kaikki tulee olemaan hyvin. Syleile muutosta ja etsi siinä oleva siunaus.

5 ja 4 kuten 554 tai 544 - Enkelisi ovat mukana merkittävässä elämäsi muutoksessa juuri nyt.

5 ja 6 kuten 556 tai 566 - Maallinen elämäsi on muuttumassa merkittävästi, kuten uusi koti, auto tai muu omaisuus.

5 ja 7 kuten 577 tai 575 - Tämä on vahvistus siitä että tuleva muutos on "tähtäimessä", se rikastuttaa sinua fyysisesti, tunteellisesti tai älyllisesti - tai kaikkien kolmen yhdistelmänä. Pidä kurssi ja huomaat pian todisteita kuinka muutokset liittyvät omaan ja lähelläsi olevien elämään.

5 ja 8 kuten 588 tai 558 - Tämä numerosarja tarkoittaa että on yhdestoista hetki juuri ennen muutosta. Älä pelkää sitä, sinua tuetaan ja rakastetaan tämän välittömän muutoksen läpi.

5 ja 9 kuten 599 tai 595 - Että uusi muutos voi toteutua on tärkeää päästää irti menneestä. Tämä numerosarja pyytää sinua  luopumaan vanhasta tietäen että se palveli elintärkeää asiaa aikanaan. Elämä  kuitenkin virtaa ja muutos on väistämätön. Tiedä että uusi odottaa ovellasi odottaen että päästät sen sisään. Päästät uuden sisään samalla kun luovut rakkaudella vanhasta.

5 ja 0 kuten 500 tai 550 - Tärkeä viesti joka tiedottaa että elämäsi muutokset ovat Pyhässä ja täydellisessä järjestyksessä. Ne ovat lahja Jumalalta ja ojennuksessa sen kanssa mikä on Jumalan tahto korkeammalle minällesi.

Kuutosia:
6 ja 1 kuten 611 tai 661 - Suuntaa ajatuksesi kohti taivasta ja päästä irti maallisista huolista. (Huom! 611 tarkoittaa: "Pyydä apua jonkin maallisen asian korjaamiseen, joka ärsyttää tai vaivaa sinua juuri nyt")

6 ja 2 kuten 622 tai 662 - Uusi ostos tai hankinta on tulossa.

6 ja 3 kuten 663 tai 633 - Ylösnousseet mestarisi auttavat sinua saamaan maalliset edellytykset joita tarvitset Pyhään elämäntarkoitukseesi. Tarkoittaa tämä sitten rahaa koulutukseen tai paikkaa missä teet opetus- tai parannustyötä, mestarit tekevät työtä että saat sen. He haluavat sinun tietävän että ansaitset tämän avun koska se auttaa sinua paremmin antamaan toisille.

6 ja 4 kuten 644 tai 664 - Enkelisi varoittavat että ajatuksesi ovat keskittyneet liiaksi materiaaliseen maailmaan. He pyytävät sinua jättämään huolesi heille, että he voivat tulla väliin. Tasapainota keskittymisesi taivaan ja maan välillä ja tiedä että varastosi on todella ääretön, varsinkin jos työskentelet käsi kädessä Taivaan kanssa.

6 ja 5 kuten 665 tai 655 - Maallinen elämäsi on muuttumassa merkittävästi, kuten uusi koti, auto tai muu omaisuus.

6 ja 7 kuten 667 tai 677 - Vahvistus siitä että ajatuksesi ja työsi maallisessa maailmassa on juuri kohdallaan. Olet onnistuneesti tasapainottanut ajatuksesi ja toimesi niin, että pidät huolta mielestä, kehosta ja hengestä. Jatka hyvää työtä!

6 ja 8 kuten 668 tai 688 - Tiesi jonkun maallisen asian kanssa ovat pian eroamassa, olet ehkä myymässä jotain. Jos et aio menettää tai myydä mitään aineellista, voit muuttaa ajatuksiasi ja kääntää suuntaa. Jos kuitenkin olet aikeissa myydä tai luopua jostain materiaalisesta elämässäsi, katso tämä merkiksi siitä että toiveesi on toteutumassa.

6 ja 9 kuten 669 tai 699 - Päästä irti maallisista asioista, erityisesti jos olet ollut riippuvainen jonkin tietyn tyyppisestä maallisesta omistuksesta. Tämä sarja pyytää laskemaan irti. Tämä on myös viesti siitä että jotain elämässäsi korvataan pian jollain paremmalla. Ole avoin vastaanottamaan uusia omistuksia jotka ylittävät odotuksesi, olet valmis päivitykseen. Ansaitset parasta!

6 ja 0 kuten 600 tai 660 - Tämä on viesti Luojaltasi koskien maallista elämääsi. Pyhä Jumalan johdatus pyytää sinua keskittymään vähemmän maallisiin toiveisiisi. Jumala ei pyydä sinua elämään köyhästi, hän pyytää sinua yrittämään henkisempää tapaa saada tarpeesi tyydytettyä. Tiedä että Jumala on sisässäsi ja lähteesi kaikkeen mitä voit tarvita. Yksinkertaisesti, pysy uskossa ja kiitollisuudessa, ja ole avoin merkeille tai uusille mahdollisuuksille jotka tuovat aineelliset tarpeesi luoksesi. "Etsikää ennen kaikkea Jumalan valtakuntaa niin teille annetaan kaikki tämäkin"  [Matt 6:33] on tämän numerosarjan viestin ydin. Voit saada enemmän tietoa tästä prosessista lukemalla John Randolphin kirjan Abundance Book (julkaissut Hay House) tai lukemalla Vuorisaarnan Matteuksen evankeliumista.

Seiskoja:
7 ja 1 kuten 711 tai 771 - Tämä on vahvistus sille että toimit hyvin. Olet oikealla polulla, joten jatka vain! Tämä on merkki siitä että olet valinnut ajatuksesi hyvin että sinun pitäisi keskittyä määränpäihisi tukevammin. Muista lisätä sopiva tunne mukaan ajatuksiisi, esimerkiksi kiitollisuus lahjoista joita elämässäsi on. Kiitollisuus nopeuttaa ajatuksiesi toteutumisprosessia.

7 ja 2 kuten 722 tai 772 - Oletko hakenut uutta työpaikkaa, pyrkinyt kouluun, anonut lainaa? Nämä numerot ovat hyviä uutisia. Ne pyytävät sinua odottamaan kärsivällisesti äläkä anna uskosi horjua.

7 ja 3 kuten 773 tai 733 - Ylösnousseet mestarit ovat iloisia. He eivät ainoastaan näe todellista sisäistä Jumaluuttasi, vaan ovat myös samaa mieltä valitsemastasi polusta. He haluavat sinun tietävän että ansaitset onnellisuuden ja sallivan pyhän autuuden virran joka tulee Jumalisen perintösi ja valitsemasi polun mukana.

7 ja 4 kuten 774 tai 744 - Enkelit onnittelevat sinua sanoen "Jatka hyvää työtä! Onni suosii sinua. Pidä ajatuksesi keskittyneenä koska sillä on suuri ja positiivinen vaikutus."

7 ja 5 kuten 775 tai 755 - Tämä on vahvistus siitä että tuleva muutos on "tähtäimessä", se rikastuttaa sinua fyysisesti, tunteellisesti tai älyllisesti - tai kaikkien kolmen yhdistelmänä. Pidä kurssi ja huomaat pian todisteita kuinka muutokset liittyvät omaan ja lähelläsi olevien elämään.

7 ja 6 kuten 776 tai 766 - Vahvistus siitä että ajatuksesi ja työsi maallisessa maailmassa on juuri kohdallaan. Olet onnistuneesti tasapainottanut ajatuksesi ja toimesi niin, että pidät huolta mielestä, kehosta ja hengestä. Jatka hyvää työtä!

7 ja 8 kuten 778 tai 788 - Onko sinusta tuntunut että joku osa elämääsi on päättymässä, työ tai ihmissuhde? Tämä vahvistaa että tunteesi on oikea. Loppu saattaa tarkoittaa merkittävää positiivista muutosta tilanteeseen tai se voi merkitä että joku osa elämässäsi on pian päättymässä. Kaikesta huolimatta tämä numerosarja ennustaa hyviä uutisia koskien tulevaa positiivista muutosta johon liittyy tiiviin tilanteen päättyminen. Pidä kiinni, elämäsi on muuttumassa helpommaksi.

7 ja 9 kuten 779 tai 799 - Onneksi olkoon! Karistat pois vanhoja elämäsi osia jotka eivät enää sovi siihen kuka olet nyt. Elät aidompaa elämää mikä on linjassa korkeimman näkemyksesi itsestäsi kanssa. Tämä numerosarja antaa aplodit päätöksellesi elää rehellisesti.

7 ja 0 kuten 700 tai 770 - "Hyvä poika" tai "hyvä tyttö" suoraan Jumalalta, erityistunnustus henkisestä, hengellisestä  ja fyysisestä työstä jota olet tehnyt. Autat itseäsi ja monia muita kulkiessasi polkuasi ja Jumala pyytää sinua jatkamaan loistavaa työtäsi.

Kahdeksikkoja:
8 ja 1 kuten 811 tai 881 - Olet lähestymässä merkittävän elämänvaiheen päätöstä. Jos olet väsynyt johonkin vaiheeseen elämässäsi, ole iloinen että se pian parannetaan tai korvataan jollain paremmalla.  Luovuta ja vapauta ne osat elämästäsi jotka eivät toimi, ajatuksesi paremmasta elämästä ovat tapahtumassa.

8 ja 2 kuten 822 tai 882 - Yksi ovi on avautumassa ja toinen alkaa sulkeutua. Kuuntele intuitiotasi tarkkaan sillä se ohjaa sinua ottamaan askeleet jotka takaavat jatkuvan hyvinvoinnin näiden muutosten aikana.

8 ja 3 kuten 883 tai 833 - "Jatka vain", mestarit sanovat sinulle. Kohota energiaasi ja keskity ajatuksiisi ja tunteisiisi. Ojenna elämänkatsomuksesi tiedon kanssa että olet yhtä Jumalan, kaikkien muiden ja kaiken elämän kanssa.

8 ja 4 kuten 884 tai 844 - Tämä on viesti enkeleiltäsi että vaihe elämässäsi on päättymässä. He haluavat sinun tietävän että kun asiat rauhoittuvat he ovat mukanasi auttamassa ohjaamaan sinua uuteen tilanteeseen joka paremmin sopii tarpeisiisi, toiveisiisi ja tarkoitukseesi.

8 ja 5 kuten 885 tai 855 - Tämä numerosarja tarkoittaa että on yhdestoista hetki juuri ennen muutosta. Älä pelkää sitä, sinua tuetaan ja rakastetaan tämän välittömän muutoksen läpi.

8 ja 6 kuten 886 tai 866 - Tiesi jonkun maallisen asian kanssa ovat pian eroamassa, olet ehkä myymässä jotain. Jos et aio menettää tai myydä mitään aineellista, voit muuttaa ajatuksiasi ja kääntää suuntaa. Jos kuitenkin olet aikeissa myydä tai luopua jostain materiaalisesta elämässäsi, katso tämä merkiksi siitä että toiveesi on toteutumassa.

8 ja 7 kuten 887 tai 877 - Onko sinusta tuntunut että joku osa elämääsi on päättymässä, työ tai ihmissuhde? Tämä vahvistaa että tunteesi on oikea. Loppu saattaa tarkoittaa merkittävää positiivista muutosta tilanteeseen tai se voi merkitä että joku osa elämässäsi on pian päättymässä. Kaikesta huolimatta tämä numerosarja ennustaa hyviä uutisia koskien tulevaa positiivista muutosta johon liittyy tiiviin tilanteen päättyminen. Pidä kiinni, elämäsi on muuttumassa helpommaksi.

8 ja 9 kuten 889 tai 899 - Jokin merkittävä vaihe elämässäsi on tullut päätökseen, tuoden mukanaan muita tapahtumia jotka myös päättyvät dominoiden tavalla. Kuin juna joka on pysähtymässä, ensimmäinen vaunu pysähtyy ja seuraavat ajallaan. Tämä numerosarja on viesti siitä että kuljet tapahtumasarjan läpi, missä monet elämäsi asiat hidastuvat ja pysähtyvät. Älä kuitenkaan huoli, koska nämä muutokset ovat tarpeellisia että uudet tapahtumat ja olosuhteet voivat alkaa.

8 ja 0 kuten 800 tai 808 - Viesti Pyhältä Luojaltasi, merkiten että tulevat muutokset ovat osa omaa Pyhää suunnitelmaasi. Ne ovat vastaus rukouksiisi ja sovussa Jumalan tahdon kanssa. Pyydä Jumalaa auttamaan lieventämään pelkoja ja huolia mitä sinulla mahdollisesti on näiden tulevien muutoksien suhteen.

Yhdeksikköjä:
9 ja 1 kuten 991 tai 919 - Uusi ovi on avautunut ajatuksiesi tuotteena. Sinulla on mahdollisuus katsoa ajatuksiasi silmiin ja saada katsekontakti luomuksiesi kanssa. Anna vanhan pudota pois, sen korvaa uusi, toiveittesi mukaisesti.

9 ja 2 kuten 992 tai 992 - Jos olet äskettäin kärsinyt menetyksen (työ, rakas, tms) se tullaan korvaamaan hyvin lähitulevaisuudessa. Kaikki toimii eduksesi, vaikka kulissien takana saattaa olla niin paljon asiaan liittyvää toimintaa, että ihmettelet onko Jumala unohtanut sinut. Älä huoli! Tunnista elämäsi energia, se liikkuu eteenpäin juuri nyt. Ei sinua rangaista tapahtuneen menetyksesi takia. Maailmankaikkeus on sen sijaan valmistamassa sinua uuteen.

9 ja 3 kuten 993 tai 939 - Tämä on voimakas viesti siitä että tulee päästää irti elämäsi olosuhteista jotka eivät ole korkean moraalin mukaisia tai jotka ovat palvelleet tarkoituksensa. Älä jää keinotekoisesti kiinni tilanteisiin pelon takia. Tiedä että sinusta pidetään huolta joka hetki. On elintärkeää että katsot itseäsi ja tulevaisuuttasi positiivisesta näkökulmasta. Tämä näkökulma itse asiassa luo sen mitä koet, joten pyydä mestareilta apua valitsemaan ajatuksesi rakkauden korkeasta näkökulmasta.

9 ja 4 kuten 994 tai 944 - Enkelit kertovat että on aika laskea irti tilanteesta joka on päättynyt. He muistuttavat siitä että kun yksi ovi sulkeutuu, toinen avautuu. Enkelit kyllä auttavat sinua avaamaan uusia ovia ja paranemaan tuskasta joka ehkä seuraa muutosta jota olet käymässä läpi. Ole hyvä ja pyydä enkeleiltäsi apua uskoon siitä että nämä loput ja alut ovat vastauksia rukouksiisi.

9 ja 5 kuten 959 tai 995 - Että uusi muutos voi toteutua on tärkeää päästää irti menneestä. Tämä numerosarja pyytää sinua  luopumaan vanhasta tietäen että se palveli elintärkeää asiaa aikanaan. Elämä  kuitenkin virtaa ja muutos on väistämätön. Tiedä että uusi odottaa ovellasi odottaen että päästät sen sisään. Päästät uuden sisään samalla kun luovut rakkaudella vanhasta.

9 ja 6 kuten 966 tai 996 - Päästä irti maallisista asioista, erityisesti jos olet ollut riippuvainen jonkin tietyn tyyppisestä maallisesta omistuksesta. Tämä sarja pyytää laskemaan irti. Tämä on myös viesti siitä että jotain elämässäsi korvataan pian jollain paremmalla. Ole avoin vastaanottamaan uusia omistuksia jotka ylittävät odotuksesi, olet valmis päivitykseen. Ansaitset parasta!

9 ja 7 kuten 977 tai 997 - Onneksi olkoon! Karistat pois vanhoja elämäsi osia jotka eivät enää sovi siihen kuka olet nyt. Elät aidompaa elämää mikä on linjassa korkeimman näkemyksesi itsestäsi kanssa. Tämä numerosarja antaa aplodit päätöksellesi elää rehellisesti.

9 ja 8 kuten 998 tai 988 - Jokin merkittävä vaihe elämässäsi on tullut päätökseen, tuoden mukanaan muita tapahtumia jotka myös päättyvät dominoiden tavalla. Kuin juna joka on pysähtymässä, ensimmäinen vaunu pysähtyy ja seuraavat ajallaan. Tämä numerosarja on viesti siitä että kuljet tapahtumasarjan läpi, missä monet elämäsi asiat hidastuvat ja pysähtyvät. Älä kuitenkaan huoli, koska nämä muutokset ovat tarpeellisia että uudet tapahtumat ja olosuhteet voivat alkaa.

9 ja 0 kuten 900 tai 909 - Tämä on viesti Luojaltasi merkiten että osa elämääsi joka on juuri päättynyt on Pyhästi ohjattu. Mitään ei koskaan lopullisesti hukata. Ei ole kuolemaa, ei onnettomuuksia. Viimeisin elämänmuutoksesi, missä merkittävä osa elämääsi on pysäytetty tai muutettu, on tosiasiassa vastaus rukoukseesi. Jumala kertoo sinulle että Hän ei ota sinulta mitään pois eikä "aiheuta" menetystäsi, vaan elämänsuunnitelmasi tai rukouksesi ovat tuoneet tämän elämän muutoksen sinulle, omalla Jumalan antamalla voimallasi. Ole valmis antamaan anteeksi kaikille osallisille jotta voit olla kepeä ja vapaa kun  aloitat uuden kauniin vaiheen elämässäsi.

Nollia:
0 ja 1 kuten 001 tai 010 - Voimakas Taivaallinen johdatus Jumalalta ja enkeleiltä pyytää sinua muuttamaan ajatuksiasi. Ehkä olet rukoillut onnea ja terveyttä. Jos olet, tämä on vastaus rukoukseesi. Jumala tietää että ratkaisu jota etsit syntyy ajatuksistasi. Pyydä Jumalaa ohjaamaan ajatuksiesi suuntaa tukemaan muutoksesi aikana.

0 ja 2 kuten 002 tai 020 - Jumala halua sinun tietävän ettei hän ole sinua unohtanut eikä hylännyt. Hän rakastaa sinua hyvin, hyvin paljon! Itse asiassa Jumala on järjestelemässä uutta ihanaa vaihetta elämääsi. Puhu Jumalalle usein ja voit tuntea tämän tulevan ihmeen. Jumala myös muistuttaa "Taivaallisen Ajoituksen" tärkeydestä. Toisinaan tiettyjen asioiden täytyy loksahtaa paikoilleen ennenkuin haluamasi lopputulos voidaan saavuttaa. Niinkauan kun pysyt uskossasi mikään ei estä sinua  saavuttamasta haluamaasi.

0 ja 3 kuten 003 tai 300 - Jumala ja ylösnousseet mestarit yrittävät saada huomiosi, todennäköisimmin Pyhään tarkoitukseesi liittyvän asian takia. Oletko vältellyt jotain ohjausta äskettäin? Jos olet, saatat tuntea olevasi nyt jumissa. Tämä numerosarja on taivaan tapa huomauttaa sinua siitä tosiasiasta että sinun tulee tehdä osasi yhteisestä luomistyöstä. Tämä tarkoittaa Pyhän ohjauksen kuuntelemista ja noudattamista että asiat tulevat hoidetuksi.

0 ja 4 kuten 040 tai 400 - Jumala ja enkelit haluavat sinun tietävän että sinua rakastetaan hyvin hyvin paljon. He pyytävät sinua pysähtymään hetkeksi että voit tuntea tämän rakkauden, koska se vastaa moniin kysymyksiisi ja ratkaisee haasteet.

0 ja 5 kuten 050 tai 055 - Tärkeä viesti joka tiedottaa että elämäsi muutokset ovat Pyhässä ja täydellisessä järjestyksessä. Ne ovat lahja Jumalalta ja ojennuksessa sen kanssa mikä on Jumalan tahto korkeammalle minällesi.

0 ja 6 kuten 006 tai 066 - Tämä on viesti Luojaltasi koskien maallista elämääsi. Pyhä Jumalan johdatus pyytää sinua keskittymään vähemmän maallisiin toiveisiisi. Jumala ei pyydä sinua elämään köyhästi, hän pyytää sinua yrittämään henkisempää tapaa saada tarpeesi tyydytettyä. Tiedä että Jumala on sisässäsi ja lähteesi kaikkeen mitä voit tarvita. Yksinkertaisesti, pysy uskossa ja kiitollisuudessa, ja ole avoin merkeille tai uusille mahdollisuuksille jotka tuovat aineelliset tarpeesi luoksesi. "Etsikää ennen kaikkea Jumalan valtakuntaa niin teille annetaan kaikki tämäkin"  [Matt 6:33] on tämän numerosarjan viestin ydin. Voit saada enemmän tietoa tästä prosessista lukemalla John Randolphin kirjan Abundance Book (julkaissut Hay House) tai lukemalla Vuorisaarnan Matteuksen evankeliumista.

0 ja 7 kuten 007 tai 070 - "Hyvä poika" tai "hyvä tyttö" suoraan Jumalalta, erityistunnustus henkisestä, hengellisestä  ja fyysisestä työstä jota olet tehnyt. Autat itseäsi ja monia muita kulkiessasi polkuasi ja Jumala pyytää sinua jatkamaan loistavaa työtäsi.

0 ja 8 kuten 088 tai 080 - Viesti Pyhältä Luojaltasi, merkiten että tulevat muutokset ovat osa omaa Pyhää suunnitelmaasi. Ne ovat vastaus rukouksiisi ja sovussa Jumalan tahdon kanssa. Pyydä Jumalaa auttamaan lieventämään pelkoja ja huolia mitä sinulla mahdollisesti on näiden tulevien muutoksien suhteen.

0 ja 9 kuten 099 tai 090 - Tämä on viesti Luojaltasi merkiten että osa elämääsi joka on juuri päättynyt on Pyhästi ohjattu. Mitään ei koskaan lopullisesti hukata. Ei ole kuolemaa, ei onnettomuuksia. Viimeisin elämänmuutoksesi, missä merkittävä osa elämääsi on pysäytetty tai muutettu, on tosiasiassa vastaus rukoukseesi. Jumala kertoo sinulle että Hän ei ota sinulta mitään pois eikä "aiheuta" menetystäsi, vaan elämänsuunnitelmasi tai rukouksesi ovat tuoneet tämän elämän muutoksen sinulle, omalla Jumalan antamalla voimallasi. Ole valmis antamaan anteeksi kaikille osallisille jotta voit olla kepeä ja vapaa kun  aloitat uuden kauniin vaiheen elämässäsi.

© 2008 Angel Therapy Inc. Kaikki oikeudet pidätetty. Jos haluat tietää enemmän Doreen Virtuen ihanasta työstä, käy hänen verkkosivuillaan osoitteessa http://www.angeltherapy.com

< PrevNext >