HomeViestejäMuita kirjoittajia20.6.2022 - Jessica Woods - Ylösnousemusenergiat ja keho

20.6.2022 - Jessica Woods - Ylösnousemusenergiat ja keho

YLÖSNOUSEMUSENERGIAT JA KEHO

Kirjoittanut Jessica Woods (jessicawoods.com)
20.6.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Nämä energiat eivät ole mikään vitsi. Väsymys on todellista.

Olen tuntenut kutsun levätä ja todella hoivata kehoa tänään. Vietin neljä täyttä päivää auringossa viime viikonloppuna, ollessani vuorten keskellä, joiden tunnen ehdottomasti stimuloineen kundaliniani ja laukaisseen jokseenkin voimakkaan valokehoaktivoinnin, jota edelleen integroin.

Tunnen ikään kuin noiden energiajäänteiden syöksyvän kehoni läpi. Aktivointi itsessään on aiheuttanut monia lieviä tuntemuksia, jotkut hieman tuskallisempia kuin toiset, mutta tunnen ehdottomasti kutsun astua taaksepäin ja vain sallia energian luonnollisesti tulla tiensä päähän.

Tunnen, että koemme kaikki näitä aktivointeja jossain määrin, jokainen meistä oman prosessinsa eri vaiheissa, mutta koemme jokainen ne silti. Olen huomannut, että oikea ja vasen aivopuolisko lähettävät sähkövirtaa hermoston kautta.

Puhutaan paljon vaikutuksesta vagus/kiertäjähermoon, ja minä ainakin voin vahvistaa, että hermojen uudelleenkalibrointia stimuloidaan yleisesti ja viipyileviä tunteita näistä sähkösokeista tai -virtauksista kulkee kehon läpi.

Henkilökohtaisesti en tunne, että olisi yhtään chakraa, johon nämä radikaalit sähkövirtaukset – tunnetaan paremmin valokehoaktivointeina – eivät vaikuttaisi. Meitä päivitetään/parannetaan energeettisesti yli sen, mitä mielemme pystyy käsittämään siitä, mitä käymme parhaillaan läpi.

Olen huomannut sykkivää värähtelyä kolmannen silmän alueella. Pientä päänsärkyä ja paljon toimintaa korvissa, kuten paineentunnetta tai paremmin kuvattuna, sykkivää tunnetta, että ilmaa leviää korvista.

Pientä nenän vuotamista. Paljon toimintaa "intochakrassa" (zeal) tai Jumalan suussa. Energiasykettä tuntuu kulkevan pään takaosan vasemmalta ja oikealta puolelta niskaa kohti. Kurkkukipua, muttei ole mitään merkkejä turvonneista imusolmukkeista.

Tämä tietty paikka tuo mieleen Hathorit – tuodaan sisään korkeamman itsen ääni, oikea puhe.

Sydämentykytystä, äärimmäisiä laajentumishetkiä, kokien autuutta tai syvää surua riippuen siitä, missä kohtaa olet omassa prosessissasi.

Sydäntä seuraten, hartioista alaspäin käsiä kohti, tuntuu selvää tiukkuutta ja liikkuvuuden puutetta, kun tämäkin tuo mieleeni sydämen syvemmän laajentumisen.

Lihas- ja nivelkivut ja -säryt eivät ole mikään vitsi, ja sen ohella syviä energiasyöksyjä ampuu polvien, pohkeiden, jalkaterien ja varpaiden läpi.

Solar plexus, sakraali- ja juurichakra ovat ehdottomasti käyneet läpi huomattavampaa päivitystä. Voin kirjaimellisesti seurata hermoja kunkin chakran läpi "omiin" elimiinsä, ja tunnen tapahtuvan paljon irtipäästämistä, parantumista ja päivittämistä.

Tunnen hermojen ikään kuin "ampuvan" sähköisesti kruunun yläpuolelta ja juuren alapuolelta ja kaikkialla siinä välillä.

Kuitenkin tämä kierros on antanut syvempää selkeyden- ja helppoudentunnetta. Olen paljon selkeämpi ja hyvin tietoinen kokonaisprosessista, mielen pilaamatta tuota kokemusta.

Mentaaliohjelmat ovat myös hyvin havaittavia, ja kykyni purkaa se, mitä ei enää palvele, tuntuu toiselta luonnolta.

Isoja asioita tapahtuu. Voin tuntea sen.

Jokin syvempi ja merkittävämpi muutos on menossa, ja se on vähintäänkin äärimäisen voimakas/tehokas.

Lepää, silloin kun tunnet kutsun, ravitse kehoa ja kuuntele sen pyyntöjä.

Vain ole. Ole lohdun lähde itsellesi. Transformoidumme ennenkuulumattomilla tavoilla.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >