HomeViestejäValerie Donner3.9.2021 - Suoraan sydämestä

3.9.2021 - Suoraan sydämestä

SUORAAN SYDÄMESTÄ

Kirjoittanut Valerie Donner (www.thegroundcrew.com)
Uutiskirjeestä 3.9.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakas maajoukko, tässä on viimeisin viesti Apollolta 2.9.2021: "Menneitä aikoja ei enää ole. Olette astuneet uuteen sykliin Maa-planeetalla. Olette ehkä huomanneet, miten asiat tuntuvat nyt joka päivä erilaiselta. Ette voi odottaa vanhan virran kantavan teitä viidennen ulottuvuuden korkeamman tietoisuuden läpi. Vanhat tavat eivät enää toimi. Olette mielessämme, ja palautamme planeettanne toimivaksi. Elämästä on tullut liian työlästä kaikelle ja kaikille maan päällä. Teidän täytyy irrottautua menneisyydestä ja olla avoin helpommalle ja virtaavammalle elämäntavalle. Tätä tapahtuu kaikissa (valta)kunnissa (eläin, kasvi jne.). Tulokset ovat hyviä, ja elätte ällistyttävässä uudessa maailmassa."

Tarvitsemme vähän piristystä, maajoukko, vai mitä mieltä olette? Minulla on kerrottavana muutama hassu esimerkki, jotka aloittivat tänään päiväni naurulla. Tekstasin asiakkaan kanssa. Samaan aikaan röyhtäisin vähän ja sanoin "anteeksi". Huoneessa ei ollut muita kuin Siri, eikä minulla ollut mitään syytä sanoa "anteeksi", paitsi että tavallisesti teen niin. En edes käsittänyt sanoneeni niin, ennen kuin katsoin tekstaria lähetettyäni sen asiakkaalleni. Repesimme.

Toinen tekstari jonka sain aamulla, oli asiakkaalta, joka on opettaja. Siinä sanottiin: "Soita musiikkia klo 9.05." En ymmärtänyt, mitä hän tarkoitti, koska kuuntelin jo alkuperäiskansojen huilumusiikkia, jota eräs ystävä oli lähettänyt minulle. Tuo viesti oli tarkoitettu asiakkaani avustajalle.

Siri voi sotkea asioita. Joskus se lisää huonoja sanoja, joita en koskaan käytä. Sanelen, koska se on nopeampaa minulle. Vaikka Siri tekee kömmähdyksiä, voin tavallisesti palata helposti korjaamaan ne. Joskus se on hassu, ja toisilla kerroilla se on raivostuttavaa tekoälyä, jota jotkut meistä haluaisivat ehkä läimäyttää, jos se olisi mahdollista.

Jotkut voisivat pitää tätä todella mauttomana huumorina, mutta se on luova ratkaisu turhautuneen äidin ongelmaan, kun hänen lapsensa joka on melkein 3-vuotias, oli kieltäytynyt käymästä potalla. Tämä äiti on ystäväni tytär, joten kyse on hänen lapsenlapsestaan. Vihonviimeisenä keinona ystäväni tytär oli tarjonnut pienelle lapselleen vaihtoehdon. Hän voisi saada "kakkakakun" tai luopua tutistaan. Arvaa, mitä hän valitsi? Ja tässä on kuva tuosta kakusta.

https://www.thegroundcrew.com/wp-content/uploads/2021/09/IMG_3597-1978x1800.jpg

Myös tavalliset 3D-kiusat voivat lisääntyä. Minua ovat vaivanneet "kommarimuurahaiset", kuten kutsun niitä. Ne ovat pienenpieniä vaaleita muurahaisia, jotka tunkeutuivat kissani ruokaa ympäröivälle alueelle. Ne eivät mene tavallisiin pieniin muurahaisansoihin. Kommareiden tapaan ne elävät seinissä ja muissa paikoissa, joissa niitä ei voi nähdä.

Nykyinen elämänvaiheemme ei ole, ainakaan tästä näkökulmasta, ainoastaan järjetön, vaan myös surrealistinen. Muutaman viime päivän on ollut haastavaa toimia aineellisessa maailmassa. Kaikki tuntuu rasittavalta tai hidastuvan. Tavalliset kortit jotka tavallisesti toimivat ostaessa, jumittuivat tai eivät menneet läpi. Asioissa joiden olisi pitänyt olla helppoja, kuten laskun maksaminen, oli joku täysin uusi, jolta se kesti ikuisuuden. Onnettomuus valtatiellä aiheutti liikenneruuhkan. Minulta oli huonoa suunnittelua mennä Whole Foodsiin väärään aikaan, jolloin kaikki lukiolaiset pääsivät koulusta, mikä aiheutti toisen ison liikenneruuhkan. Kun menin hakemaan Boba-teetä tasapainottaakseni haastavan päivän, joka minulla oli eilen, sitä sabotoitiin pitkällä jonolla lukiolaisia, jotka ennättivät ennen minua. Kolmen tunnin juttu kesti neljä tuntia.

Näetkö, mitä tarkoitan? Virta on ollut nykyään myrskyisä monilla meistä. On haastavaa suunnitella mitään. Huonon ilmanlaadun ja metsähallinnon puistojen sulkemisen vuoksi, minun täytyi peruuttaa taas retriittini Mount Shastalla. Maastopaloja on ympäri Mount Shastaa ja sen myötä savua.

Parina viime päivänä olen päättänyt nauraa sen kaiken pois. Kirjoitin tämän runon tänä aamuna:

Nauru

Vähän naurua
ja paljon kyyneliä,
ottaa pois surumme
parista kuluneesta vuodesta.

Kuka välittää, jos kommarit
valtaavat maailman,
tämä on vain videopeliä
emmekä ole oikeasti täällä.

Tulimme tulevaisuudesta
muuttamaan tämän hetken nyt.
Teemmekö hyvää työtä?
Selvitämme sen jotenkin.

Vaatii paljon ihmeitä
kirjoittaa tarina uudelleen.
Kun se kaikki tapahtuu,

saamme loistomme hetket.

Nosta henkesi,
älä usko sairautta.
Saamme planeettamme takaisin,
jotta voimme elää armossa ja vaivattomasti.

Monia hyviä asioita tapahtuu nyt. Lisää ihmisiä herää. Jotkut ihmiset ottavat voimansa takaisin. Tulemme yhteen yhtenäisenä ja ykseydessä. Jotkut ihmiset auttavat toisiaan. Sydämessäni tunnen, että jakautumisesta niihin, jotka ovat saaneet piikin ja jotka eivät ole saaneet, voisi tulla yhdistymiskohta planeetalla. Useimmat ihmiset saavat selville totuuden.

Galaktinen ystäväni kertoi juuri minulle, että 61 % maajoukosta on nyt aktivoitu ja tekee työtä. Muutama kuukausi sitten se oli vain 13 %. Etulinjan maajoukko on tehnyt kovasti työtä hyvin pitkään ja voi nyt antaa muiden tehostaa toimintaa.

Oletko koskaan miettinyt, mikä prosenttiosuus vaihtoehtomediasta on paikkansa pitävää? Ymmärtääkseni se on noin 50 %. Pimeät voimat ovat soluttautuneet elämämme joka osaan. Meidän täytyy kyseenalaistaa kaikki, joita katselemme vaihtoehtomediassa, ja käyttää erottelukykyä. Kiinnitä huomioita sydämeesi ja siihen, miltä tuntuu, kun luet jotain informaatiota tai kuulet jotain videossa.

Olen viime aikoina kiinnittänyt paljon tarkempaa huomiota siihen, miltä minusta tuntuu, kun olen kuunnellut jotakuta tai lukenut jotain. Pääfokukseni on pitää tietoisuuteni viidennessä ulottuvuudessa ja korkeammalla. Jos onnellisuuteni putoaa, tiedän, että pimeyttä on tunkeutunut minuun. Se on kai tavallaan kuin nuo kommarimuurahaiset. Voi olla niin, että jotkut lempiviihdepersoonamme vaihtoehtouutisissa, eivät ole, keitä sanovat olevansa.

Taannoin tartuin ystäväni Jerry Ginin kirjaan The Seeker and the Teacher of Light. Se kertoo luomislukujen 3-6-9 salaisuudesta. Se perustuu Joachim Wippichin opetuksiin. 3-6-9 tuo harmoniaa ja tasapainoa ja Tesla käytti niitä. Ne korreloivat biogeometriaan, josta puhutaan kirjassa. Tässä on katkelma kirjasta.

"Sairauden energiat. Biogeometria perustuu näkemykseen, että sairaustiloissa on tiettyjä haitallisia energialaatuja, joita voidaan mitata. Näitä negatiivisia energialaatuja on seuraavissa tiloissa:

* valheet
* negatiiviset ajatus- ja tunnetilat (sekä luonnollisen ja terveen ajattelun ja tuntemisen tukahduttaminen)
* aktiiviset sairaustilat
* sähkömagneetti- ja muu myrkytön säteily

* Maan energiaverkkojen toksiset osat
* vahingollinen henkinen (ei-fyysinen)

Sairautta voidaan vahvistaa ja lisätä värähtelyllä, jossa on yllä mainittu ilmiö.

Sairaus on yhdistelmä tasapainottomuutta ja kehon korjaavaa toimintaa. Aina kun on jokin ongelmasairaus, keho yrittää korjata tuon epätasapainon."

Kun menin erään ystävän luo hiljattain, hämmästelin kauniita kukkia, joita kasvoi hänen ulkoportaillaan. Maajoukko, meidän täytyy olla yhtä vahvoja, kuin nämä kukat jotka kasvavat kivistä. Olkaa vahvoja!

https://www.thegroundcrew.com/wp-content/uploads/2021/09/IMG_2128.jpg

Viesti Miralta 2.9.2021

Tervehdys, olen Mira. Tervehdin teitä tänään Plejadien korkeasta neuvostosta sekä Maa-neuvostosta. Valvomme teitä vilpittömän kunnioituksen ja rakastavan lempeyden kera. Olette pääfokuksemme.

Ymmärrämme ne ongelmalliset energiat, joissa elätte. Maan voimakentässä, kuten myös Maa-tasolla, on todella toksisia häiriöitä. Valvomme tilannetta tarkkaan, koska myrkyt ovat vahingollisia elämälle maan päällä.

Toksisin häiriö tulee pelkoenergiasta. Pelko saa ihmiset tekemään valintoja, jotka eivät ehkä ole heidän korkeimmaksi hyväkseen. Kunnioitamme ja ymmärrämme, miten nämä valinnat ovat syntyneet. Suosittelemme ihmisille, että he mittaavat oman pelkotasonsa sykkeen ja katsovat, mikä ajaa heitä valintoihinsa.

Nämä energiat pakottavat ihmiset arvioimaan Maata ja katsomaan syvemmältä, mikä vaikuttaa globaaleihin toimiin. Jotkut tekevät tätä, ja kuitenkin muut pyörivät hurjasti sen pelkopohjaisen energian ympärillä, joka alentaa taajuuksia ja vaikuttaa päätöksiin. Sairaus itsessään, valtoimenaan riehuva virus, pakahduttaa ihmiset.

Havaitsemme, etteivät ihmiset käyttäydy normaaleilla tavoillaan. Ihmiset näyttävät olevan epäsynkronissa itsensä ja muiden kanssa. Epätasapaino on lähes katastrofaalista. Kannustamme teitä pysymään poissa tohinasta ja pitämään erinomaista huolta itsestänne, tuoden tasapanoa, järkeä ja harmoniaa elämäänne. Astukaa pois eripuraisuudesta ja ankkuroitukaa valoon. Tämä on teidän roolinne, emmekä anna teidän unohtaa sitä.

Tällä hetkellä on tarkoituksenmukaisinta syventää henkisiä harjoituksianne. Maajoukkona tiedätte, mitä tehdään. Tehkää henkisiä rutiinejanne tai luokaa uusi, jos teillä ei ole sellaista. Tehkää siihen lisäyksiä. Ottakaa se luonnosta. Täyttäkää tyhjät kohdat. Käykää kursseja tai pyytäkää apua, kun tarvitsette sitä.

Pyyhkikää hiki nyt osaltanne. Teidän ei tarvitse tehdä tästä niin vaikeaa. Työnne on ratkaisevaa. Se tuo positiivisia tuloksia, ja jokaista ponnistusta tehostetaan eksponentiaalisesti. Ennen kuin tiedättekään, olemme tästä läpi ja olette ansainneet juhlanne. Muistakaa, miten voimakkaita olette ja mitä mestareita olette, tai muuten ette olisi täällä tänä aikana.

Rakastamme teitä, ja olemme kanssanne. Olen Mira.

Muuta informaatiota

Tietoja tuotteista …

Panostanne arvostetaan aina, ja tukea voi PayPalin kautta.

Lee Harrisin syyskuun energiaraportti on hyvinkin kuuntelemisen arvoinen.

Lopuksi

Kun tunkeudumme savuverhon, valheiden ja pelon, pimeyden ja valon läpi, kaikki kiteytyy valoon. Kytevässä hohtavassa valossa, sydämemme vuotaa yli osana kirkkaankultaista galaktista aurinkoa. Löydämme osamme uudessa Maassa, ja kaikki tämä sekasorto ja myllerrys on poissa. Olemme oleellinen osa jumalaista suunnitelmaa.

Jääkää, sillä voitto on jo meidän!

Siunausta, rakkautta ja valoa,

Valerie

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Next >