HomeViestejäValerie Donner4.10.2021 - Suoraan sydämestä

4.10.2021 - Suoraan sydämestä

SUORAAN SYDÄMESTÄ

Kirjoittanut Valerie Donner (www.thegroundcrew.com)
Uutiskirjeestä 4.10.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakas maajoukko, tässä on viimeisin viesti Apollolta: "Se mikä on uutta teille, on uutta myös minulle. Seuraamme energiavirtauksia, jotka muuttuvat jatkuvasti. Tunteenne ailahtelevat. Voi olla haastavaa pysyä tasapainossa. Sen valon ilo ja kirkkaus joka vaikuttaa Maahan tällä hetkellä, on poikkeuksellinen. Kolmannen ulottuvuuden maailman järjettömyys tekee hulluksi. Ihailemme maajoukkoa sisustanne ja sinnikkyydestänne. Nämä energiat vaikuttavat Maa-planeetan tietoisuuteen ja herättävät lisääntyvän määrän ihmisiä. Se kaikki on kehittymässä ratkaisuvaiheeseen. Pian nämä työläät päivät tulevat loppuun valon huipentumisen myötä. Maa ei ole enää koskaan entisensä, ettekä tekään."

Tänään, tätä kirjoittaessa Facebook, Instagram ja WhatsApp eivät toimi globaalisti. Onko tämä alku jollekin suuremmalle? Olkaa valmiita ja valmistautuneita varasuunnitelmien ja ylimääräisen ruuan ja veden kera. Kaatuuko koko internet? Älkää huoliko – galaktisilla on jotain paljon parempaa kuin nykyjärjestelmämme.

Simon Parkesin mukaan: "Tärkeää. Sosiaalinen media pois käytöstä yli 75 % planeetasta. Älkää panikoiko. Valkohattujen operaatio. Olkaa rauhallisia. Ei tule todellista sotaa. Nämä ovat toimia, joita hyvin monet teistä ovat odottaneet. Varoitin viime podcastissani. Annoin päivämääriä, joten toivottavasti olette kaikki valmistautuneet. Ellei suunnitelma muutu dramaattisesti, varautukaa siihen, että USA ja Iso-Britannia menettävät kaikki kommunikointiyhteydet pian."

Tässä olemme jälleen ylösnousemusprosessin jatkumolla. Tämä on tulossa jännittäväksi, koska Maa osallistuu nyt merkittävin maanmuutoksin. On vulkaanista aktiivisuutta La Palmassa Kanariansaarilla, Etnassa Italiassa ja Kilaueassa Havaijilla, sekä maanjäristyksiä, hurrikaaneja, tulvia ja maastopaloja. Tunsin 2.10. lähellä asuinpaikkaani maanjäristyksen, joka oli voimakkuudeltaan 3.5. Kun puhdistamme itsestämme menneisyyttä, Maa tekee samaa.

Vaikuttaa siltä, että meillä on odotettavissa joitain järkyttäviä muutoksia. Äiti Maa ei enää salli sitä, mitä on tapahtunut, ja ottaa kontrollin takaisin

On selitetty, että siellä missä ihminen on sekaantunut Maan normaaleihin säämalleihin jne., Maa todistaa voimansa ja ottaa kontrollin takaisin.

Yksi pitkäaikaisista opettajistani – arkkienkeli Gabriel, kokokehokanava Karen Cookin kautta – piti kurssin 2.8.2000 aiheesta "Seitsemän muuttamatonta maamuutosta". Hän mainitsi, että USA:n itärannikolle ja Kanariansaarille voisi iskeä 60–90 metriä korkeita aaltoja. Se vaikuttaisi myös Iso-Britanniaan. Meidän täytyy pitää silmämme auki siinä, mitä La Palmassa ja muissa paikoissa tapahtuu. Puhuin hiljattain hänen kanssaan, ja hän sanoi: "Usein ihmiset eivät usko, että jotain niin suurta voisi tapahtua." Kuuntele sisäistä opastustasi ja tiedä, että sinua suojellaan. Jos saat intuition, että sinun täytyy muuttaa, niin sinun täytyy seurata sitä. Jotkut ihmiset saavat tällä hetkellä muuttotönäisyjä.

Kysyin arkkienkeli Gabrielilta, ovatko vuoden 2000 ennustukset ja vuoden 2005 ennustukset, joita hän teki toisella kurssilla, edelleen samalla aikajanalla, ja hän ilmaisi niiden olevan.

Tässä on seitsemän merkittävää maamuutosta, jotka hän mainitsi 2000:

1. Kalifornian katastrofit, erityisesti rannikkoalueilla
2. Euroopan vaikutukset
3. Maan akselin asteittainen muuttuminen
4. tulivuorenpurkaukset Tulirenkaassa
5. vitsaukset, ja hän sanoi: "Tätä voidaan keventää."
6. seisminen aktiivisuus merenpohjan alla
7. meteoriparvien virtaus Euroopan halki.

Tänä aikana teidät viedään viidenteen ulottuvuuteen. Uskon kera menette näiden muutosten läpi ilman, että hiuskarvaannekaan kosketaan. Luottakaa Jumalaan. Oivaltakaa, miten paljon teitä rakastaan. Etsikää luonnollisia keinoja kehon parantamiseen." –Arkkienkeli Gabriel

Jotkut teistä eivät ehkä käsitä, että olen kirjoittanut näille nettisivuille jo 25 vuotta. Olen kutsunut itseäni "kyltymättömäsi informaation kuluttajaksi ja levittäjäksi". Rakastan jakaa informaatiota oman "henkisen mediani" kautta.

Kirjoitin juuri seuraavan runon tästä:

Informaation kuningatar

Olen informaation kuningatar.
Tiedätkö, mitä se merkitsee?
Rakastan esittää kysymyksiä
kaikenlaisista asioista.

Luen kirjoja.
Luen informaatiota tietokoneelta.
Hengailen fiksujen ihmisten kanssa,
koska olen informaation värvääjä.

Minut tekee onnelliseksi
löytää kaikkea, mitä voin.
En välitä, tuleeko se
asiantuntijalta vai roskakorin muistilapusta.

Mietin, tiedänkö
koskaan tarpeeksi,
vai jatkanko etsimistä,
kunnes paljastan joidenkin ihmisten bluffin?

Minne tahansa menen.
Mitä tahansa teen.
Tyytyväisenä aina
jaan sen kanssanne.

Jokin aika sitten kuuntelin YouTubessa Janinen Tarotia. Hän puhui Hunzan, alkuperäiskansan ihmisen kanssa, joka matkustaa maailmalla jakaen opetuksiaan. Tämän hän kertoi meille: "Kaikkea kaikille, kaikkialla, joka päivä joka tähtijärjestelmässä." Tämä viesti kosketti sydäntäni ja kuulostaa todelta planeettamme tulevaisuudelle.

Monta vuotta sitten työskentelin hetken Jose Arguellesin kanssa – antropologi ja Mayan Factorin kirjoittaja – ja näin hän julisti: "Ihminen on ainoa laji, joka maksaa syntyäkseen, maksaa elääkseen ja maksaa kuollakseen!" Ajattele, miten syvällisiä nämä sanat ovat! Alamme nyt oivaltaa, miten orjuutettu tämä planeetta on ollut. Koko yhtälö on ollut hullu, eikä Jumalan tahto Maalle ole, että se on sellaisessa pimeydessä.

Olemme aikakausien vaihtumisessa, jossa koko elämä maan päällä vapautuu. Käymme läpi pimeyden ajan viime vaiheita. Tämä on taikuuden ja ihmeiden aikaa. Meidän täytyy edelleen olla vahvoja ja uskoa, mutta tämä painajainen on melkein ohi.

Jos olet kiinnostunut sitä, miten galaktiset auttavat meitä, tässä on esimerkki ja Michael Sallan nettisivut. "Have Tall Grey alien leaders just been captured by the Galactic Federation?" (= onko Galaktinen liitto vanginnut juuri pitkät harmaat avaruusolentojohtajat)

* Jokainen päivä on uusi, ja meidän täytyy selvittää joka päivä, miten huolehditaan itsestämme, koska se on erilaista.

* Jotkut ihmiset jotka ovat olleet elämässämme pitkän aikaa, poistuvat, tai päätämme, ettemme ole enää joidenkin heidän kanssaan.

* Kolmannen ulottuvuuden maailmasta on tulossa tylsä.

* Joitain eläimiä häviää, ja uusia eläimiä saapuu.

* Jotkut ihmiset pudottavat ulkokuorensa, ja heistä tulee paljon läpinäkyvämpiä.

* Joillain ihmisillä on enemmän uskoa Jumalaan.

* Ahneilla, itseä palvelevilla yrityksillä ja ihmisillä on haasteellista jatkaa tapojaan.

* Enkelit, galaktiset olennot, mestarit ja kaikki korkeammat olennot auttavat meitä suuresti. Olemme hyvin lähellä tosiamme nyt. Olin yhtenä päivänä hierojallani, ja kun pukeuduin, pudotin yhden lempikorvakoruni ja se hukkui. Pyysin enkeleitä tuomaan sen takaisin. Noin viiden päivän kuluttua se ilmestyi korulaatikkooni!

* Sisäinen äänemme ja sisäinen opastuksemme on voimakas.

* Olemme tuhat kertaa empaattisempia kuin ennen. Tunnemme kaiken.

* Vaikka en ole nähnyt sitä itse, jotkut tiedehenkilöt alkavat oivaltaa/myöntää, että meillä on nyt kaksi aurinkoa ja kaksi kuuta.

* Elämäämme tulee uusia ihmisiä, joiden kanssa resonoimme enemmän.

* Monet meistä ovat saaneet tarpeekseen kaikesta, mitä tapahtuu. Uskoakseni Lähde on kuullut meitä. (COVID = Certification of Vaccinated ID (= rokotetun todistus henkilökortti)

Viesti Miralta Plejadien korkeasta neuvostosta 3.10.2021

Tervehdys, olen Mira. Puhun mielelläni kanssanne tänään ja annan teille lyhyen raportin joistain elintärkeistä asioista.

Olen Plejadien korkeasta neuvostosta ja olen omistautunut Maan ylösnousemukselle työskentelemällä Maaneuvoston kanssa jo monta vuotta.

Ilmoitan tyytyväisenä, että olemme hyvin läheisiä ja lähellä. Kaikki on paikoillaan seuraaviin askeliin Maan ja teidän vapaudessa. Tällä on suuri vaikutus maailmassa ja planeettajärjestelmässämme, sekä kaikkeen elämään. Maa on kohta vapautumassa kauhistuttavasta kontrollista täysin. Paljon on jo tehty. Vaaditaan paljon työtä ja siivousta, kun suuri osa elämästä järjestetään uudelleen maan päällä.

Olemme kiitollisia ja iloisia siitä avusta, jota on annettu koko luomakunnasta. Tämä on tärkein projektimme. Ihailemme maajoukkoamme kovasta työstä. Menemme eteenpäin valonnopeudella, ja ennen kuin tiedättekään, elämänne on erilaista silmänräpäyksessä. Olette ansainneet vapautenne, ja olette pitäneet vakaata valoa pelon ja pimeyden aikoina. Taputamme teille!

Kyllä, paras on vielä tulematta! Kun Jumalan kirkkaimmat valot, mielet ja sydämet yhdistyivät tätä Maan valtavaa kirkastamista varten, he ovat lyömättömiä! Tämä on ollut pitkää ja kova työtä kaikille osallisille. Palkkiot ovat sanoinkuvaamattomia. Kauneus on uskomatonta. Rakkaus ja rauha joka ylittää kaiken ymmärryksen, on helposti saatavillanne. Turvallisuus, suojelu, yltäkylläisyys ja siunaukset ovat teidän. Kaikki tämä ja paljon enemmän tekee kaikesta siitä sen arvoista.

Maa on poikkeuksellinen planeetta. Tämä ylösnousemusprosessi jota käytte läpi, on melkein valmis. Maa huokaisee helpotuksesta kuin äiti, joka on juuri synnyttänyt vauvansa. Se on sietänyt hirveää kohtelua pimeiltä voimilta ja tiedostamattomalta ihmiskunnalta. Nyt ihmiskunta herää, ja he alkavat nähdä, mitä Maan on tarvinnut kokea. Katsokaa, mikä on ollut monien ihmiskehojen rasitteena tällä planeetalla. Tämä on planeetan hätätila, ja siitä syystä meidän sallitaan nopeuttaa kaikkea ja saattaa se loppuun. Uskomme, että olette saaneet tarpeeksenne, ja niin olemme mekin!

Kaikki vähempi kuin tämän pahuuden lopettaminen olisi järjetöntä. Kuulemme tuon sanan usein, ja olemme samaa mieltä kanssanne. Kunnioituksenpuute elämää, toisiaan, planeettaa ja elämän joka aspektia kohtaan on julmaa. Tiedämme, että tälle käyttäytymiselle on muita sanoja, mutta ei ole järkeä alleviivata, mitä pahat voimat ovat tehneet.

Olemme täällä työskentelemässä kanssanne rauhassa, rakkaudessa ja harmoniassa, uuden Maanne ja uuden elämänne hyväksi.

Rakastamme teitä. Siunaamme teitä.

Olen Mira.

Tuotteita yms. …

Lopuksi

Koko tämä show jota olemme katselleet, on melkein loppu. Pimeät voimat eivät sovi yhteen valon kanssa. Käskyläiset yrittävät olla mahdollisimman ilkeitä hamaan loppuun saakka, mutta se ei vie heitä minnekään, paitsi lähemmäs poistumista tältä planeetalta!

Pysykää vahvana, maaryhmä. Olemme melkein valmiita. Voin tuntea tulevat juhlat, ja meillä on paljon juhlittavaa.

Siunausta, rakkautta ja iloa,

Valerie

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >