HomeViestejäTerry Andrews24.3.2024 - Aurinkoaalloilla ratsastaminen

24.3.2024 - Aurinkoaalloilla ratsastaminen

AURINKOAALLOILLA RATSASTAMINEN

Kirjoittanut Terry Andrews (terryandrews.org)
24.3.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Hyvin paljon muuttuu hyvin nopeasti. Alamme tuntea kiihdytyksen, joka kuljettaa meidät pidemmälle ylösnousemukseemme.

Huomaatko aikoja, jolloin kaikki tuntuu menevän erittäin nopeasti? Etkö voi tehdä muuta pysyäksesi mukana, ja kuitenkin myös pysyt mukana helposti, koska olemme valmistautuneet tähän. Olemme alkaneet nyt kokea näitä ”kaikki nopeutuu” -hetkiä kahtena viime viikkona. Monet näistä tuntuvat tapahtuvan suurien auringonpurkausten myötä, jotka kantavat meitä kuin isot aallot uusille maillemme.

Näemme ihmisten 3D-maailmassa näyttävän meille kaavansa/kuvionsa ja missä he ovat jumissa. Voi olla yllättävää nähdä tämä, mutta on tärkeää muistaa, ettei siinä ole kyse meistä. He luottavat meihin tarpeeksi paljastaakseen tämän, ja se on osa heidän irtipäästämisprosessiaan, koska he eivät ole vielä aktiivisessa irtipäästämisprosessissa.

Kun astumme tähän pimennysten aikaan, asiat nopeutuvat vielä lisää. Olemme luoneet polkuja uuteen kokemukseen kaikille, ja nopeutuminen kantaa jokaisen näille poluille ja korkeampiin taajuuksiin. Vanhat kuviot putoavat pois, ja niiltä jotka ovat vasta astumassa tähän siirtymään, saattaa tulla monia kysymyksiä siitä, mitä tapahtuu.

Olemme kaikki pääsemässä lahjoihimme isosti – parannuslahjat, intuitiiviset lahjat, luovat lahjat. Nämä ovat asioita, jotka osaamme tehdä, ja meistä tulee tietoisia. Koemme luomisvoimamme. Puhumme sen, mitä haluamme, ja se luodaan. Uneksimme siitä, mitä haluamme, ja se luodaan.

Olemme menossa aikaan, jossa kaikki loksahtaa paikoilleen, vaivattomasti.

On erittäin tärkeää pitää näitä taajuuksia, ankkuroida tämä uusi aika koko olemuksellamme. Kun vetäydymme vanhasta maailmasta, se tapahtuu iäksi. Tuota maailmaa ei koskaan enää ole. Hyvin vähän mikään pitää sitä nyt kasassa, paitsi se, että monet edelleen uskovat, että se on. Näemme sen nyt hajoavan, kun laitamme uutta maailmaamme paikoilleen.

Nyt on aika tuntea, mitä on sydämessäsi. Suuri suunnitelma on tulossa polttopisteeseen. Päästämme irti monista henkisistä työkaluista, joita olemme käyttäneet, menetelmistä ja tavoista, koska mitä enemmän siirrymme pelkästään olemaan uudessa kokemuksessa ja uudessa tietoisuudessa, sitä enemmän alamme luottaa, tietää ja löytää polkumme. Siinä missä ennen etsimme, nyt olemme ja teemme uutta. Se on, kuka olemme. Vaikkemme tiedä kaikkea, olemme ruumiillistuneet uutuuteen, ”tuuliajolla” sydäntietoisuudessa. Tunnemme/tunnustelemme kukin omaa tietämme. Alamme elää intuitiivisesti. Käytämme mieltä, mutta johdamme sydämellä.

Tässä sitä ollaan, matkallamme kosmiseen maailmaan. Ratsastamme valtavilla aurinkoaalloilla, navigoiden sisäisellä tähtiolemuksella. Onnistumme tässä – oikeasti onnistumme.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >