HomeViestejäTerry Andrews17.3.2024 - Vielä lisää laajentumista

17.3.2024 - Vielä lisää laajentumista

VIELÄ LISÄÄ LAAJENTUMISTA

Kirjoittanut Terry Andrews (terryandrews.org)
17.3.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Unista on tullut viime aikoina intensiivisempiä auttamaan meitä jäljellä olevissa asioissa, jotka meidän täytyy tietää. Näin tällä viikolla unen, jossa minulle näytettiin tarve luottaa luomiskykyymme. Toisin sanoen, meidän täytyy lakata epäilemästä kykyämme ja sanomasta: ”Mitä jos tämä tapahtuu” tai ”Mitä jos tuo tapahtuu?”

Luojana visualisoimme ja ilmaisemme aikomuksen lopputuloksista, jotka haluamme nähdä. On aika lakata epäilemästä. Kuvittelemme sen, mitä haluamme luoda, ja sitten jatkamme eteenpäin. Kun taajuutemme lisääntyy ja kykymme vahvistuu, näemme lisääntyvässä määrin tämän luomiskyvyn tuloksia. Kuulen useammilta ihmisiltä menestyksestä, jota heillä on.

Kaiken sen myötä, mitä näemme ulkoisessa maailmassa, voi olla vaikea uskoa, että olemme todella uudessa maailmassamme. Mutta olemme näissä uusissa maailmoissa nyt, suurimman osan ajasta. Joskus putoamme pois, jos meitä ärsyttää tai järkytymme tai olemme surullinen, koska taajuutemme putoaa. Muistuta itsellesi noina hetkinä: ”Olen nyt uudessa Maassa.”

Tämä on tehokas luomistyökalu. Sulje silmäsi, toista se itsellesi, ja tunne sydämesi laajentuvan. Tunne koko Itsesi kohoavan. Meidän täytyy olla itsemme suurimpia tukijoita, vaikka törmäämme 3D-sotkuun/kaaokseen.

Joku kysyin minulta juuri: ”Miten alamme elää uudessa Maassa?” Olen ollut menossa siihen suuntaan siitä lähtien, kun sain ensimmäisen vilauksen uudesta Maasta yhtenä päivänä kävelyllä monta vuotta sitten, leijumassa muutaman tuuman vanhan maan yläpuolella. Silloin tiesin, että se oli täällä, ja voisimme yhdistyä siihen.

Tässä on yhteenveto, miten pääsemme sinne:

Raivaamme vanhat kaavamme hyödyntäen monia menetelmiä, joita on käytettävissä.
Lakkaamme ajattelemasta liikaa. Pääsemme pois päästä.
Opimme rakastamaan itseämme.
Siirrymme sydämeen, hyvin tarkoituksella, jotta alamme nähdä maailman eri tavalla.
Kuuntelemme intuitiivista opastustamme ja toimimme sen mukaan. Opimme luottamaan siihen.
Avaamme sydämen ja hengaamme tuossa avosydämisessä tilassa.
Päästämme irti siitä, mikä ei enää tunnu hyvältä tai resonoi kanssamme.
Ilmaisemme kiitollisuutta säännöllisesti.
Yhdistymme luontaiseen jumaluuteemme.
Alamme luoda maailmaa, jossa haluamme elää.

Olemme laajentumassa enemmän uuteen itseemme, ja silloinkin kun luulemme olevamme perillä, havaitsemme, että on lisää. Ja kun siirrymme tähän suurempaan, laajentuneeseen tilaan, emme ehkä täysin tunnista, kuka olemme. Kuitenkin jos olemme oppineet luottamaan tarpeeksi, päästääksemme irti tarpeesta kontrolloida sitä, voimme hengata tässä laajentuneessa tilassa ja vain nauttia siitä.

Koin tämän eilen, ja se tuntui olemiselta tilassa, jossa tapahtuu ihmeitä ja taikuutta. Olin yhteydessä pariin ihmiseen, jotka olivat olleet ongelmallisia, eikä minussa reagoinut enää mikään heihin, ja pystyin näkemään heidät uudella tavalla. Meistä tulee niin laajentuneita, ettei meissä ole mitään, mitä vasten muut törmäävät.

Olemme avoin löytämään, mitä on sen takana/yläpuolella, mitä luulimme olleemme ja missä pidimme itseämme ”paikoillaan” turvallisuuden vuoksi. Laajennumme suurempaan rakkauteen, hyväksyntään ja tietoisuuteen. Meidän täytyy vain sallia se ja tehdä tilaa sen tapahtumiselle. On paljon enemmän, kuin olemme kokeneet tähän mennessä, ja edistymme mahtavasti.

Jatka siirtymistä uutuuteen ja sen ankkuroimista sinne, missä olet, kaikkia ympärilläsi olevia varten. Tämä on hyvin suurta työtä, mutta juuri sitä tulimme tekemään. Syöksymme eteenpäin ja teemme uudesta Maasta hohtavan ja kimmeltävän todellisuuden ja paikan – taajuuden – jota nyt kutsumme kodiksi.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >