HomeViestejäTerry Andrews20.2.2024 - Mitä luojat kokevat

20.2.2024 - Mitä luojat kokevat

MITÄ LUOJAT KOKEVAT

Kirjoittanut Terry Andrews (terryandrews.org)
20.2.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Epäilemättä koko tämän ylösnousemusprosessin vähiten hauska osa on uupumus. Ja sitä edelleen on – niiden päivien ohella, jolloin emme saa juuri mitään aikaan emmekä ole motivoituneita. Päästämme irti vanhasta tavastamme olla täällä – tavasta tehdä, tehdä ja tehdä – jotta voimme hyväksyä uuden tapamme olla, mikä ei ole täynnä loputtomia askareita. Vapaudumme hyvin paljosta ”puuhastelusta” ja 3D:n loputtomista, toistuvista tehtävistä.

Tässä uudessa energiassa menemme sen myötä, mitä meille ilmaantuu. Meillä on aikoja, jolloin voimme luoda yllättävillä tavoilla välittömästi, ja aikoja, jotka vaativat antautumaan. Koemme kumpaakin.

Yhtenä päivänä hiljattain minulla oli asioita hoidettavana, ja toivoin, ettei olisi liikennettä. Mielenkiintoista kyllä, ei ollut yhtään, eikä jonoja missään kaupassa. Meret ikään kuin jakautuivat, ja kaikki mitä tein, oli vaivatonta. Kaikkea mitä tarvitsin, oli myynnissä, myös sellaista mitä ei ole saanut kuukausiin, ja pieni keittiölaite joka minun täytyi korvata, oli kivasti alennuksessa. Kaksi työntekijää ilmestyi auttamaan minua sen löytämisessä, kun normaalisti tuossa kaupassa on iso haaste löytää ketään, joka voi auttaa. Kaikki tapahtui, kuin se olisi ollut suunniteltu, kuin polku olisi ollut valmisteltu. Ja tässä uudessa energiassa se on yksi asia, mitä teemme – luomme polkuja. Ja huomaamme nyt, että ne ovat pitävästi paikoillaan ja toimivat. Rakennamme uuden taajuuden infrastruktuuriamme.

Vanhassa maailmassa tapahtuu niin paljon, ettemme pysy sen perässä, emmekä ole kovin kiinnostuneita. Osa siitä on totta, osa ei, ja viime aikoina on voinut olla vaikea tietää eroa. Mutta viime aikoina olemme vetäytyneet enemmän ja enemmän omaan maailmaamme, luoden, mitä haluamme nähdä, ja nauttien hiljaisesta ja rauhallisesta ympäristöstä, jonka olemme luoneet. Kosmisessa evoluutiokokemuksessa, jossa ei ole opaskirjaa, liikumme intuitiivisesti ja kuuntelemme omaa opastustamme. Voimme vain parhaamme mukaan navigoida kaikkea tätä uutuutta ja oppia siitä.

Opimme luottamaan, antamaan mennä virrassa ja tietämään, että osaamme luoda. Päästämme irti siitä kontrollista, joka monilla on ollut elämässään – siitä pelosta, ettemme ole turvassa. Opimme, että olemme turvassa, ja uuden tietoisuuden virta kantaa meitä. Päätämme, mitä haluamme elämässämme ja mitä emme.

Opimme kunnioittamaan itseämme ja olemaan uskollinen itsellemme, olemaan omassa täysivaltaisuudessamme. Tiedämme, että on niitä, jotka eivät ymmärrä, mutta menemme tässä eteenpäin joka tapauksessa. Sitä olemme nyt. Olemme ruumiillistaneet sydäntietoisuuden, ja se on muuttanut meidät. Haluamme nyt merkityksellisiä yhteyksiä ja suhteita, jotka tukevat/antavat.

Elämme uusissa värähtelytaajuuksissa, mikä merkitsee, että kokemuksemme ovat erilaisia kuin monilla, jotka tunnemme. Valitsemme päästää irti kamppailusta.

Olemme käyneet läpi valtavan määrän muutosta ja henkilökohtaista kasvua. Tunnemme olevamme valmis johonkin uuteen. Kuitenkin tunnemme myös lähestyvän vapautumisen jostain suuresta, hyvin suuresta. Ehkä mietimme, onko se koko 3D-elämämme. Muistammeko sen? Ovatko ihmiset, jotka tunnemme, edelleen lähellämme? Tässä prosessissa on monia tuntemattomia asioita. Mutta muista, että luomme kulkiessamme. On tärkeää jatkaa sen luomista, mitä haluamme nähdä. Mitään ei ole hakattu kiveen. Kaikki on avointa sille luomisprosessille, minkä vuoksi olemme täällä.

Loppujen lopuksi, ei tuoda mestariluojia sisään, ellei juuri sitä tarvita. Luomme jotain täysin uutta, mitä ei ole koskaan ennen luotu. On ihmisiä, jotka sanovat tätä ja tuota ja muuta. Muista, että luojina meidän täytyy seurata sisäistä ääntä, joka opastaa meitä ja joka on opastanut meitä ensimmäisestä hengenvedostamme saakka. Sisäinen ääni, sisäinen tietäminen ja luojaitse, joka on yhteydessä koko luomiseen – nämä ovat työkaluja, joita käytämme tehdäksemme uuden kokemuksemme. Vain tämä meidän täytyy tietää.

Ja te jotka olette täällä luomassa, tiedätte, keitä olette. Polkunne on usein yksinäinen, ja olette ehkä yrittäneet selvittää sitä monta kertaa, mutta se on yksinäinen kriittisimpänä luomisaikana, jolloin fokustamme ja huomiotamme tarvitaan luomaan se, minkä osaamme luoda. Monet eivät osaa tai monilla ei ole pääsyä tähän. Siis jatka edelleen, tee parhaasi, pidä huolta itsestäsi, sano, mikä on totta, ja rakasta itseäsi. Luominen on tähän mennessä haastavin asia, jonka olemme koskaan tehneet. Se vaatii suurta huolellisuutta ja omistautumista. Ja kuitenkin osaamme tehdä sen. Tiedämme, mitä teemme.

Mene eteenpäin askel kerrallaan. Ruumiillista kaikki energia, jatka siirtymistä kaikkeen uuteen, äläkä pelkää. Tulee suurenmoisia muutoksia, ja näemme vasta alkua siitä. Tämä vuosi on keskeinen. Kiitos, että olet yksi luojista. Kiitos kaikesta siitä, miten osallistut. Vaikkemme tunne toisiamme, työskentelemme yhdessä energeettisesti, ja näin olemme yhteydessä. Lähetän teille kaikille rakkautta, ja tunnen myös sen rakkauden, jota te lähetätte.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >