HomeViestejäTerry Andrews11.2.2024 - Uusi maa muotoutuu

11.2.2024 - Uusi maa muotoutuu

UUSI MAA MUOTOUTUU

Kirjoittanut Terry Andrews (terryandrews.org)
11.2.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tammikuun lopussa, puolenyön paikkeilla, luonani vieraili valkoinen lohikäärme. Olin vielä hereillä. Tavallisesti nähdessäni lohikäärmeitä, ne ovat rauhallisia ja yhteistyöhaluisia, ja työskentelevät kanssamme hyvin ilmiselvästi. Tämä valkoinen lohikäärme oli suuri, voimakas ja kiivas – sillä oli tehtävä. Tulta ja vaaleanvihreää plasmaa virtasi sen suusta, kun se karjui. Se oli niin suuri, että vain sen pää sopi ovestani sisään, ja olin tyytyväinen siitä. En pelännyt, mutta halusin pitää vähän etäisyyttä välillämme. Se viesti oli selkeä. On aika. Huomasin plasmaa tulevan minua kohti ja lähenevän. Lopulta se ulottui silmiini saakka ja meni niihin. Silmäni tuntuivat hyvin selkeiltä, kuin voisin nähdä uudella tavalla. Plasma tuntui parantavalta ja transformoivalta, ja se liikkui lävitseni.

Emme oikeasti tiedä, miten muutos tapahtuu. Mutta mitä jos lohikäärmeet hengittävät tätä vaaleanvihreää plasmaa koko uuteen ulottuvuuteemme tänä Lohikäärmeen vuotena? Ja kaikki muuttuvat ytimessään, kun menemme näihin uusiin taajuuksiin. Meidät vapautetaan, elävöitetään ja kohotetaan, kun teemme tätä muutosta.

Minäpä kerron, mitä tapahtui heti, kun olin esittänyt tämän kysymyksen.

Päätin lähteä pyöräilemään, salliakseni minkä tahansa viestin tulla läpi. Oli kiva lauantai, ei tuulta, ei sadetta, ja aurinko kurkki pilvien lomasta. Kello oli 13.30. Tuona aamuna olin sanonut: ”Olen valmis ihmeeseen.” Halusin nähdä päivänselvillä tavoilla, että edistymme ja olemme todella siirtymässä uuteen tilaamme. Siis hyppäsin pyöräni selkään ja ajelin naapurustossa.

Energia muuttui tuntuvasti muutamassa minuutissa.

Olin tehnyt suunnitelman, mutta kun lähdin ajelemaan, energia alkoi rakentua ja tekemäni suunnitelma muuttui. Katsoessani taaksepäin muutaman tunnin päästä, tuntui siltä, kuin minut olisi pyyhkäisty mukaan elokuvaan tai uneen. Vauhti kiihtyi, ja asia toisensa jälkeen alkoi tapahtua – se kaikki oli synkronistista, hyvää, hauskaa, mielenkiintoista ja odottamatonta.

Törmäsin naapuriin, joka sanoi: ”Odota, tulen mukaasi!” ja hän innostui siitä, mitä tapahtui. Huomasin itseni vain tarkkailevan ja panevan merkille, miten asiat tulivat yhteen odottamattomilla ja uskomattomilla tavoilla. Asioita tapahtui nopeasti, luoden sellaista mitä halusin luoda ja mitä olin työstänyt jokin aika sitten, kuitenkin nyt se tapahtui ilman ponnistelujani. Ajoin vain pyörääni ja nautin matkasta. Kaikki jotka kohtasimme, olivat poikkeuksellisen hyvällä tuulella, melkein pyörällä päästään, ja jäivät samaan nopeatahtiseen energiaan, jossa olimme. En ole koskaan nähnyt kenenkään näistä naapureista käyttäytyvän sillä tavalla.

Tekemään siitä vielä kummallisempaa, joku muu on ottanut huolehtiakseen kaiken työn, joka liittyy tämän tietyn asian luomiseen, ja kattaa kaikki kustannukset. Se kirjaimellisesti vain tapahtuu, ja olen vapaa jatkamaan muiden asioiden luomista. Ja naapurit olivat innostuneita osallistumaan ja panostamaan siihen, vaikka nyt ”momentum” kantaa sitä eikä panostuksia tarvittu.

Olin tällä ajelulla neljä tuntia (vaikka se tuntui tunnilta), kun kaikki tämä tapahtui pyörteessä, joka oli ehdottomasti ylimaallinen. Naapurit tekstasivat minulle, kun ajelin, pysäyttivät minut juttelemaan, kommentoivat, mitä tapahtui, tai kysyivät, miten siihen osallistutaan. Onnekkaita sattumia oli kaikkialla.

Lopulta, kun aurinko oli laskemassa, tulin kotiin valmistamaan illallista. Ja arvioin tilannetta. Uusi Maa muotoutuu odottamattomilla tavoilla, ja osa siitä on erittäin nopeaa, kun luomukset joita olemme työstäneet, toteutuvat. Ja näemme, että olemme jo tehneet raskaan työn, silloin kun olimme vielä 3D-maailmassa ja investoimme aikaamme ja energiaamme. Huomaamme, että muut vedetään näiden luomusten iloon ja mahdollisuuteen, kun hekin haluavat näitä asioita. Haluamme kaikki maailman, joka toimii, joka tukee meitä ja joka on rauhallinen ja yhteistyökykyinen. Ja näemme vanhan putoavan pois nopeasti, koska hyvin paljon uutta on paikoillaan. Se tulee olemaan ihmeellistä, niin kuin tämä päivä oli. Pyysin ihmettä, mutta sain enemmän. Ja sen koemme kaikki – saamme vielä enemmän.

Se on ollut pitkään tulossa, varmasti. Mutta oli uskomatonta nähdä se ja osallistua siihen, mitä tapahtui tänään onnekkaina tapahtumina, jotka sopivat maagisesti yhteen. Meillä ei ole vieläkään aavistusta, miten kaikki tämä tapahtuu, ja kuitenkin tämän päivän kauneus, helppous ja yhteistyöhenki näyttävät, että meille on tulossa hämmästyttäviä ja upeita yllätyksiä. Näemme kosmisen palapelin paloja lentävän ilmassa ja tulevan yhteen luomaan niitä kauniita visioita, joita olemme ylläpitäneet. Näemme unelmiemme muotoutuvan ympärillemme lähes ilman ponnistelua. Sitä tapahtuu. Ja meidän täytyy vain jatkaa uneksimista ja pitää uuden tietoisuuden suurenmoisia taajuuksia, syvällisellä/vilpittömällä tietämisellämme ja nopeasti laajenevalla sydämellämme.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >