HomeViestejäDaniel Scranton8.6.2022 - Onko ruokapula, talousromahdus ja tulvia tulossa?

8.6.2022 - Onko ruokapula, talousromahdus ja tulvia tulossa?

ONKO RUOKAPULA, TALOUSROMAHDUS JA TULVIA TULOSSA?

Arcturuslaista 9D-neuvostoa kanavoinut Daniel Scranton (danielscranton.com)
8.6.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys, olemme Arcturuslainen neuvosto. Olemme mielellämme yhteydessä teidän kaikkien kanssa.

Olemme hyvin tyytyväisiä edistymiseenne siellä maan päällä, ja niin ovat myös henkioppaanne ja korkeammat itsenne. Jokainen joka katselee teitä korkeammalta tasolta, tarkastelee positiivista puolta. Korostamme kaikki niitä askelia eteenpäin, joita jatkuvasti otatte, emmekä kiinnitä huomiotamme ihmiskunnan mahdollisuuksiin, jotka johtaisivat katastrofeihin – niin luontoon kuin ihmiseen liittyviin. Kumpikaan noista ei näy missään tutkassamme, koska emme näe mitään ideaa laittaa energiaa tai huomiota noille aikajanoille. Ovatko nuo aikajanat olemassa? Ehdottomasti. Niiden täytyy olla, koska Lähde haluaa kokea kaikkea.

Mutta yksilönä joka elää maan päällä, käytätte omia henkilökohtaisia kokemuksianne auttamaan sen määrittelyssä, mitä haluatte lisää. Jotkut ihmiset haluavat enemmän draamaa ja järkytystä, ja he fokusoituvat siihen, ja he saavat sitä. Jotkut ihmiset haluavat enemmän rauhaa, rakkautta ja ykseyttä, ja he fokusoituvat siihen, ja he saavat sitä lopulta. Huomatkaa sana "lopulta" tuossa viime lauseessa. Teidän täytyy fokusoitua sillä tavalla, että autatte vapauttamaan kaiken draaman ja järkytyksen nykytodellisuudestanne. Yleisesti sanottuna, ette hyppää niin nopeasti todellisuudesta toiseen, joka on ilmeisen erilainen, että huomaisitte nuo erot välittömästi. Teette vähitellen tapahtuvaa matkaa. Se on hitaampi, mutta tyydyttävämpi polku, kuin kvanttihyppy, ja saatte kokea kasvunne tuolla tavalla.

Saatte kokea ilon fokusoitumisesta ja tuntemisesta ja sitten sen näkemisestä, että se mihin olette fokusoituneet, toteutuu todellisuuteenne. Se on kaunis järjestely. Suostuitte kaikki siihen ja tiesitte kokevanne sen, kun astuitte tähän universumiin. Tässä ei tapahdu mitään mutkikkaampaa. Kyllä, teillä on tiettyjä kokemuksia, joita laitoitte polullenne haastamaan teidät ja auttamaan teitä kasvamaan, ja siitä syystä kenenkään polku ei ole pelkkiä sateenkaaria, yksisarvisia ja kukkia.

Teitä palvelee aina tuo este tiellänne, koska silloin havaitsette, miten paljon enemmän on sisällänne, mikä auttaa teitä siirtymään tuon esteen yli. Myös erittäin hyvä järjestely siksi, että haluatte kokea itsenne Lähteenä, ja jos teidän ei tarvitsisi koskaan kurkottaa sisäänpäin ja löytää lisää Lähde-energiaa sisältänne, koska kaikki kehittyy täydellisesti ulkopuolellanne, riistäisitte itseltänne erittäin tärkeän kokemuksen. Sitä kokemusta halusimme kaikki tullessamme tähän universumiin, ja tuon kokemuksen kaikki saavat omalla tavallaan ja omana aikanaan.

Jatkamme teidän näkemistänne sellaisina, jotka kohtaavat nuo haasteet ja näkevät sisällään kasvutilaisuudet. Jatkamme teidän näkemistänne sellaisina, jotka johtavat tietä ihmiskunnalle tekemällä niin, ja korostamme teille jatkuvasti, että ulottuvillanne on enemmän aikajanoja, joilla asiat tulevat paremmiksi ja paremmiksi – eivät huonommiksi ja huonommiksi. Siis kun näette noita raportteja ruokapulasta, talousromahduksesta, tulvista ja kaikenlaisista muista onnettomuuksista, joita maan päällä tapahtuu, voitte olla piittaamatta niistä. Voitte oivaltaa, että nuo mahdollisuudet ovat tosiaan olemassa ja ihmiset voivat valita ne itselleen, mutta teidän ei tarvitse valita.

Teidän tulevaisuutenne ei ole kiveen kirjoitettu – ei kenenkään ole. Siis ihmiskollektiivi ei tietenkään mene mitään vääjäämätöntä tulevaisuutta kohti. Ylösnousemus on ainoa asia, jota kaikki teette, koska se tapahtuu universaalilla tasolla. Koko ajan laajennutte, kasvatte ja tulette enemmän siksi, kuka olette. Se on teidän tulevaisuutenne. Se miten teette tämän, riippuu teistä, mutta muistutamme teille aina, että teillä on vaihtoehto.

Olemme Arcturuslainen neuvosto, ja olemme nauttineet yhdistymisestä kanssanne.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >