HomeViestejäDaniel Scranton15.6.2022 - Ihmiskunta laittaa itsensä paremmille aikajanoille

15.6.2022 - Ihmiskunta laittaa itsensä paremmille aikajanoille

IHMISKUNTA LAITTAA ITSENSÄ PAREMMILLE AIKAJANOILLE

Arcturuslaista 9D-neuvostoa kanavoinut Daniel Scranton (danielscranton.com)
15.6.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys, olemme Arcturuslainen neuvosto. Olemme mielellämme yhteydessä teidän kaikkien kanssa.

Katsomme niitä eri aikajanoja, joiden kulkemiseen teillä on suurempi todennäköisyys, ja näemme, miten olette kollektiivisesti tehneet asiat paljon paremmiksi itsellenne edessä olevalla tiellä. Näemme, että useimmat aikajanat sisältävät hyvin rauhallisen ja tasaisen siirtymän tietoisuuden viidennen ulottuvuuden tasolle, jolla teidän on määrä lopulta olla. Kohtaatte edelleen haasteita, riippumatta aikajanastanne, koska haasteet auttavat teitä kasvamaan, mutta ette tarvitse kollektiivina enää järkytystä ravistelemaan ihmisiä hereille tai saamaan ihmiset katsomaan, mitä heidän sisällään on.

Järjestelette kaikki tilanteita toistenne kanssa yöllä nukkuessanne, jotta voitte auttaa toisanne kohtaamaan, mitä teidän täytyy kohdata, parantamaan, mitä teidän täytyy parantaa, ja kasvamaan hitaasti ja tarkoituksellisesti. Tiedämme, että on paljon tarinoita siitä, mitä tapahtuu ja tarvitsee tapahtua, mutta haluamme teidän tietävän, että neuvottelette jatkuvasti uudelleen kaikkea sitä, ja teette sitä yksilötasolla ja kollektiivitasolla. Valitsette koko ajan, ja kun päätätte käsitellä jonkin, mitä on kehossanne, vatsassanne, sydämessänne, valitsette helpomman polun. Kun päätätte sivuuttaa jonkin, mikä ei tunnu oikealta sisällänne, valitsette vähän vaikeamman polun.

Ja tiedätte, että näin on, koska näette sen tapahtuvan henkilökohtaisessa elämässänne kokemuksina. Se voisi olla rauhallisia keskusteluja, joissa kaksi ihmistä puhuu tunteistaan ja selvittää asioita. Ja sitten voisi olla tilanne, jossa ette käsittele sitä, mitä sisällänne on tuolla hetkellä, ja työnnätte sen sivuun. Ja sitten näette, mitä tapahtuu noissa tapauksissa. Teette asiat vaikeammaksi itsellenne ja kaikille muille osallisille, koska jossain kohtaa tulevaisuudessa teillä on riitaa, ja tilanne kuumenee ja vaihdetaan paljon sanoja.

Kun teillä on noita kokemuksia, teillä on tilaisuus sanoa itsellenne: "Pärjään paremmin ensi kerralla. Kommunikoin enemmän ja kommunikoin nopeammin sen, mitä tarvitsen, asioiden oikaisemiseksi tuon ihmisen kanssa." Ja joskus käsittelette vain itsenne kanssa jonkin tilanteen. Ja on täysin teidän asianne tuntea ja käsitellä tunteenne, muuttaa perspektiiviänne ja kasvaa haasteesta, jonka kohtaatte elämässänne. Taas kerran, sitä varten kaikki haasteet ovat. Ne ovat kutsuja saada teidät katsomaan, mitä olette tekemässä, miten lähestytte elämää ja mitä voitte muuttaa itsessänne. Ja kun teette sen, tunnette välitöntä helpotusta ja laajentumista, koska olette juuri menneet Lähde-energiavirran mukana, joka laajenee aina.

Lähde ei koskaan yritä pysyä samana. Lähde ei ole kiinnostunut samuudesta tai palaamisesta takaisin aiempaan ja parempaan aikaan. Lähde haluaa kaiken tämän muutoksen, jota teillä on nyt, koska Lähde – niin kuin te sielutasolla – haluaa kokemuksia, erityisesti uusia kokemuksia. Siis vetäkää nyt syvään henkeä, tutkikaa elämäänne sellaisena, kuin se on, ja hyväksykää se. Hyväksykää se kaikki sellaisena, kuin se on, ja tietäkää, että teette parhaanne ja teistä tulee parempi käsittelemään kaikkia haasteitanne, koska laajentumisenne ja evoluutionne on taattu.

Olemme Arcturuslainen neuvosto, ja olemme nauttineet yhdistymisestä kanssanne.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >