HomeViestejäDaniel Scranton10.4.2022 - Korkeavärähteisten energioiden tarkoitus tällä hetkellä

10.4.2022 - Korkeavärähteisten energioiden tarkoitus tällä hetkellä

KORKEAVÄRÄHTEISTEN ENERGIOIDEN TARKOITUS TÄLLÄ HETKELLÄ

Arcturuslaista 9D-neuvostoa kanavoinut Daniel Scranton (danielscranton.com)
10.4.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys, olemme Arcturuslainen neuvosto. Olemme mielellämme yhteydessä teidän kaikkien kanssa.

Olemme kaikkina aikoina hyvin fokusoituneita siihen, mitä haluaisimme tuntea ja kokea enemmän tässä universumissamme. Siksi löydämme aina hyviä uutisia annettavaksi ihmiskunnalle.

Tiedämme, että ihmisperspektiivistä katsottuna kaikki ei mene kovin hyvin siellä maan päällä, mutta fokusoidumme positiivisiin asioihin ja siihen, mihin olette menossa, ja se on aina parempi paikka.

Ihmisten kollektiivitietoisuuden värähtelytaajuus lisääntyy jatkuvasti, ja voitte joko tuntea noita positiivisia asioita, tai voitte osoittaa sitä, mikä on tänä päivänä pielessä maailmassanne tai omassa elämässänne, ja jumittaa siinä.

Valinta on aina teidän.

Meille se ei edes tunnu valinnalta. Seuraamme tunnetta, ja seuraamme tunnetta Lähteeseen saakka.

Emme haluaisi koskaan jäädä yhteen paikkaan ja vastustaa sitä ollessamme siinä, mutta ihmiset tekevät noita valintoja uudestaan ja uudestaan. Olemme tässä auttamassa teitä oivaltamaan, että ne ovat valintoja ja on parempia valintoja kuin ne, joita olette tehneet.

Käyttäkää kykyänne fokusoitua, koska se on tehokas työkalu, joka on aina käytössänne. Fokusoitukaa, ja sitten tuntekaa, viekö se, mihin fokusoidutte, teitä tuon korkeamman värähtelyvirran mukana, joka tulee aina palvelemaan ihmiskuntaa.

Kun puhumme ajankohtaisista energioistanne, puhumme aina energioista, jotka ovat korkeampaa värähtelyä, ja energioista jotka ovat palvelemassa teitä kaikkia, mutta te ette aina mene virran mukana ja sitten tunnette tuskaa ja kärsimystä, jota seuraa tuosta tietystä valinnasta.

Voitte tarkastella näitä korkeamman värähtelyn energioita, kuin ne olisivat ilmaa. Useimpien ihmisten ympärillä on koko ajan hyvää ja hengityskelpoista ilmaa, ja kaikkia palvelisi vetää tietoisesti sisään enemmän tuota ilmaa, hengittämällä vähän syvempään, mutta miten moni ihminen tekee niin?

Se on sama asia, kun kyse on näistä korkeammalla värähtelevistä energioista, joita tulee aina ja jotka tukevat teitä ja antavat aina teille juuri sen, mitä tarvitsette.

Kun päästätte irti vastarinnastanne ja päätätte, että on aika mennä virran mukana, nuo energiat kantavat teidät seuraavalle tietoisuustasollenne ja parempaan todellisuuteen, jonka voitte kokea nyt.

Kun tulette tietoiseksi näistä energioista ja tunnette niitä, saatte enemmän tunnetason kokemuksen siitä, mitä todella tapahtuu.

Se mitä todella tapahtuu, on, että kasvatte, kehitytte ja laajennutte aina, eikä se lopu, mutta voitte mennä tuolle matkalle potkien, huutaen, raapien ja kynsien yrittäessänne jäädä siihen, missä olette, tai voitte päästää irti ja nauttia todella tuosta matkasta.

Tuntekaa, mitä on ulottuvillanne nyt, ja tietäkää, että pienellä fokusoitumisella ja kenties hengittämällä muutaman kerran syvään voitte siirtää vuoria, juuri nyt ja juuri siinä, missä olette.

Ja se on tyydyttävää, täyttymyksen ja ilon elämää.

Olemme Arcturuslainen neuvosto, ja olemme nauttineet yhdistymisestä kanssanne.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >