HomeViestejäDaniel Scranton12.4.2022 - Joukkoheräämiset ja mitä ne oikeasti tarkoittavat

12.4.2022 - Joukkoheräämiset ja mitä ne oikeasti tarkoittavat

JOUKKOHERÄÄMISET JA MITÄ NE OIKEASTI TARKOITTAVAT

Arcturuslaista 9D-neuvostoa kanavoinut Daniel Scranton (danielscranton.com)
12.4.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys, olemme Arcturuslainen neuvosto. Olemme mielellämme yhteydessä teidän kaikkien kanssa.

Olemme aina hyvin kiinnostuneita edistymisestänne henkisessä evoluutiossanne siellä maan päällä, ja olemme huomanneet, että ihmisten kollektiivitietoisuuden yleisvärähtely on lisääntynyt enemmän, kuin tavallisesti tapahtuu yleisvärähtelynne lisääntyessä.

Ja tiedämme tämän johtuvan siitä, että paljon useammat ihmiset ovat heränneet totuuteen siitä, keitä he oikeasti ovat. Tiedämme, että nämä joukkoheräämiset ovat vääjäämättömiä, koska oppaat ja korkeampi itse suunnittelevat jokaisen yksilön heräävän.

Tiedämme myös, että maailmassanne on enemmän läpinäkyvyyttä kuin koskaan ennen. Se merkitsee, että keskivertoihminen tekee jossain kohtaa elämässään valinnan, että hän ei usko mihinkään tai hän uskoo, että kaikki on Lähde-energiaa.

Jotkut teistä ovat kenties olleet kummallakin näistä poluista, ja tällä hetkellä huomaatte tunnistavanne, että kaikki ihmiset ja asiat ovat Lähdettä. Onnittelemme tästä, koska kaikki muu mihin uskoisitte, laittaisi Lähteen ulkopuolellenne ja siitä voi tulla teille hyvin yksinäinen paikka.

Kun tunnistatte, että teillä on Lähde-energiaa sisällänne, voitte päättää säteillä tuota Lähdettä, tuota rakkautta ja tuota valoa kaikkiin paikkoihin tässä kauniissa universumissamme. Sitä useammat ja useammat ihmiset tekevät, ja siitä syystä useammat ja useammat ihmiset eivät etsi gurua tai ihmistä, joka käyttää tiettyä vaatetta tai on papiston jäsen.

Tunnistatte, että te ette tarvitse ketään kulkemaan teidän ja Lähteen välillä. Oivallatte, että teillä on suora pääsy siihen, ja kun oivallatte sen ja käytätte sitä, värähtelynne nousee luonnostaan, vaikuttaen ihmiskunnan kollektiivitietoisuuden yleisvärähtelyyn.

Se nostaa kollektiivinne värähtelyä ja tuo teidät lähemmäs muutoksen/siirtymän viimeistelemistä. Millään muulla ei ole merkitystä. Sillä ei ole merkitystä, tapahtuuko koskaan joukkopidätyksiä tai valuuttanollausta tai taloudellista romahdusta.

Sillä ei ole merkitystä, koska te olette kaikki nuo asiat. Kun tunnistatte olevanne Lähde-energiaa, teidän täytyy myös tunnustaa, ettei mitään ole ulkopuolellanne, mikään ei ole hyvä eikä mikään ole huono.

Siksi matkassanne on nyt kyse sovinnon aikaansaamisesta kaiken sen kanssa. Tarkoituksenne on tehdä rauha sen kanssa, että olette se kaikki ja teillä on pääsy mihin tahansa siinä fokusoitumisvoimanne avulla, ja kun fokusoitte, teistä tulee se, mihin fokusoidutte. Siis varmistakaa, että fokusoidutte siihen, mitä pidätte hyvänä ja mitä haluatte kokea.

Tiedämme, että kun useammat ja useammat teistä todella heräävät, voitte auttaa ketä tahansa, joka on puuhastellut pimeydessä, tulemaan takaisin valoon. Monet teistä tietävät tämän, ja monet teistä ovat tehneet jo sitä ei-fyysisten olentojen, ajatusmuotojen ja negatiivisten energioiden kanssa.

Voitte aivan yhtä helposti tehdä sen jonkun ihmisolennon tai ihmisryhmän kanssa, ja se on paljon helpompaa, kun näette tuon ihmisen tai ryhmän Lähde-energiana, Lähteen aspektina joka on eksynyt.

Kun löydätte tienne, näytätte muille tietä, ja synnytätte tietoisuusmuutoksen, jossa on rauhaa, harmoniaa kaikkien ihmisten kesken, ja suuria mahdollisuuksia lisäiloon matkan varrella.

Olemme Arcturuslainen neuvosto, ja olemme nauttineet yhdistymisestä kanssanne.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >