HomeViestejäDaniel Scranton12.11.2023 - Nämä ovat jännittävimpiä aikoja

12.11.2023 - Nämä ovat jännittävimpiä aikoja

NÄMÄ OVAT JÄNNITTÄVIMPIÄ AIKOJA

12D-Luojia kanavoinut Daniel Scranton (danielscranton.com)
12.11.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Olemme tässä teitä varten. Olemme Luojia. Olemme ei-fyysisten olentojen kahdennetoista ulottuvuuden kollektiivi, ja olemme tässä auttamassa.

Tämä on aikaa olla hyvin harkitseva elämässänne, haluissanne, ajatuksissanne ja aikomuksissanne. Ollaksenne harkitseva teidän täytyy kiinnittää huomiota, ja siksi teidän kannattaa saada lisäkokemusta kääntymisestä sisäänpäin, koska kun teette sen, teillä on suurempi todennäköisyys tiedostaa, mitä lähetätte universumiin jokaisen päivän joka hetki. Siksi on aina hyvä idea meditoida aloittaessanne päivän. Jos olette tietoinen päivänne alusta saakka, teillä on parempi mahdollisuus olla harkitseva kulkiessanne loppupäivän läpi.

Kun teette toteamuksia ääneen tai itseksenne, se on mantra, affirmaatio. Sitä ette oivalla, että kaikki mitä teidän tarvitsee tietää, on ajatuksissanne ja toteamuksissanne. Voitte oppia paljon itsestänne kiinnittämällä enemmän huomiota, mitä tapahtuu sisällänne ja mitä tulee ulos teistä. Ja taas kerran, olette todennäköisemmin tietoinen, kun aloitatte päivänne meditoimalla.

Jos aloitatte päivänne myös ajattelemalla ajatuksia, joita haluatte ajatella, laittaen huomionne johonkin, mitä arvostatte, johonkin mikä on positiivista omien standardienne mukaan, olette aloittaneet päivänne oikealla jalalla. Teidän kannattaa päästää irti siitä, mikä on tiedostamatonta, alitajuista, ja tuoda kaikki tietoiseen mieleen, jotta voitte tutkia sitä ja kysyä itseltänne, haluatteko sen olevan edelleen aktiivisena värähtelyssänne, haluatteko enää pitää tuon uskomuksen, jonka vanhempanne antoivat teille.

Teillä on kaikki voima/valta maailmassa, ja se on sisällänne, ja kun alatte elää tarkoituksellisesti olemalla harkittu siinä, mitä ajattelette, sanotte ja teette, teistä tuntuu voimakkaammalta. Ja kun teistä tuntuu voimakkaammalta, ette tarvitse rahaa, kuuluisuutta, statusta tai valta-asemaa, jonka saaminen voisi vaatia teiltä paljon aikaa ja energiaa. Tiedätte ilman epäilyksen häivääkään, että voitte muuttaa elämäänne ja muuttaa sitä maailmaa, jonka koette, koska näette noiden harkittujen ajatusten ja sanojen heijastuvan takaisin teille fyysisestä ympäristöstänne ja muista, jotka elävät siinä.

Kiinnittäkää huomiota. Kuunnelkaa. Tarkkailkaa. Älkää tehkö mitään automaattiohjauksella, ja olette hyvin matkassa luomaan sen todellisuuden, josta pidätte, unelmienne todellisuuden, ja huomaatte elävänne maailmassa, joka heijastaa kaikkea sitä positiivisuutta, rakkautta ja rauhaa takaisin teille. Ja tiedämme, että se on maailma, jossa haluatte elää, mutta tiedämme myös, että useimmat ihmiset ovat lähestyneet sitä vaikean kautta.

On aika elää vaivatonta elämää, antaa asioiden tulla teille ja avautua sille maailmalle, jota olette luoneet ensimmäisestä hengenvedostanne lähtien. Se tekee näistä jännittävimpiä aikoja, joissa voisitte mitenkään elää, ja ne ovat juuri nyt – riippumatta siitä, mikä tuo nyt-hetki on.

Olemme Luojia, ja rakastamme teitä hyvin paljon.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >