HomeViestejäDaniel Scranton10.11.2023 - Kaikki mitä tarvitsee tietää heränneenä ihmisenä

10.11.2023 - Kaikki mitä tarvitsee tietää heränneenä ihmisenä

KAIKKI MITÄ TARVITSEE TIETÄÄ HERÄNNEENÄ IHMISENÄ

12D-Luojia kanavoinut Daniel Scranton (danielscranton.com)
10.11.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Olemme tässä teitä varten. Olemme Luojia. Olemme ei-fyysisten olentojen kahdennetoista ulottuvuuden kollektiivi, ja olemme tässä auttamassa.

Teillä on kaikki, mitä tarvitsette, kaikkina aikoina, ja teitä myös opastetaan siihen, mitä teillä on sisällänne, kaikkina aikoina. Yksi tavoista joilla teitä opastetaan siihen, on pettyminen johonkin opettajaan tai tiettyihin opetuksiin. Pohjimmiltaan haluatte saada luottamuksen itseenne, kyykyihinne ja yhteyteenne siihen, mitä todella olette – ja se on tietysti Lähde-energia. Jos nojaatte liian raskaasti jonkun muun Lähdeyhteyteen, on mahdollista, että tuo olento tai kollektiivi kaadetaan jalustalta. Monet ihmiset menettävät uskon noina hetkinä ja menevät sielun pimeään yöhön, mutta kun he toipuvat, on todennäköisempää, että he luottavat itseensä, kääntyvät sisäänpäin ja tulevat omaksi oppaakseen.

Muita on tosiaan auttamassa, ja voitte saada ulkopuoleltanne vahvistusta ja neuvoja, jotka resonoivat kanssanne ja auttavat teitä tunnistamaan, että olitte oikeassa kaiken aikaa. On aikansa ja paikkansa henkisille opetuksille ja henkisille opettajille, mutta haluatte pohjimmiltaan kuitenkin ymmärtää, että teillä on oma opastuksenne ja teillä on oma yhteytenne, ja joskus luotte itsellenne skenaarioita antamaan muistutuksen siitä. Haluatte tunnistaa, kuka ja mitä oikeasti olette ja että tie taivaaseen on sisällänne, ja näin toisilla kerroilla laitatte kaikki munanne toiseen koriin.

Kenties ajattelette, että näin paljon rahaa, ja tämä talo, ja tämä puoliso, ja tämä auto, ja tämä määrä kuuluisuutta tuovat teille onnellisuutta, täyttymystä ja sallivat teidän tuntea niin, kuin olette aina halunneet tuntea. Ja kun nuo asiat epäonnistuvat, ihmisen täytyy myös silloin käydä läpi pettymys ja kääntyä valoa kohti, joka on hänen sisällään. Loppujen lopuksi olisi paljon helpompaa, jos teille opetettaisiin hyvin nuorena, että olette Lähde, että kaikki rakkaus mitä olette aina halunneet, on sisällänne, ja että te ette tarvitse mitään – ja totta puhuen ketään – itsenne ulkopuolelta täydentämään itseänne.

Mutta joskus saatte selville elämällä elämäänne, ja alatte oivaltaa, että kaikella on tosiaankin paikkansa matkallanne. Minkään ei kuitenkaan ole tarkoitus olla arvokkaampaa teille kuin se, mikä sykkii sisällänne kaikkina aikoina. Sen vuoksi rakastuminen on niin voimakasta. Rakastuminen muistuttaa teille, kuka olette, mutta sitten loppujen lopuksi teidän täytyy vielä tunnistaa, että tuo tuntemanne rakkaus on tärkeää, eikä tuon rakkauden kohde. Siis jälleen kerran, kaikenlaisia asioita tapahtuu suhteissanne, jotka toivottavasti tuovat teidät takaisin siihen ymmärrykseen, että teidän on tarkoitus elää sinä rakkautena, jota olette – siitä huolimatta, ettei kaikki ole niin, kuin haluaisitte olevan. Ja se on kaikki, mitä teidän tarvitsee tietää elämisestä maaplaneetalla henkisesti heränneenä ihmisenä.

Olemme Luojia, ja rakastamme teitä hyvin paljon.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >