HomeViestejäDaniel Scranton26.10.2023 - Mihin vapaaehtoiset oikeasti ilmoittautuivat

26.10.2023 - Mihin vapaaehtoiset oikeasti ilmoittautuivat

MIHIN VAPAAEHTOISET OIKEASTI ILMOITTAUTUIVAT

Arcturuslaista 9D-neuvostoa kanavoinut Daniel Scranton (danielscranton.com)
26.10.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys. Olemme Arcturuslainen neuvosto. Meille on ilo yhdistyä teidän kaikkien kanssa.

Olemme huomanneet, miten monet teistä siellä maan päällä vain todistavat itseään ja muita elämissään, rientämättä tuomitsemaan, ja haluamme teidän tietävän, että tämä on valtava merkki henkisestä evoluutiosta. Aina kun vastustatte tuota tuomitsemisen automaattireaktiota, kasvatte ja kehitytte. Ja koska ette valitse tuomitsemista, valitsette myötätunnon tai ainakin hyväksymisen. Haluamme teidän tietävän, että siinä on suuri voima, kun hyväksytte itsenne sellaisena, kuin olette, muut sellaisena kuin he ovat, ja maailman sellaisena kuin se on. Kun olette tehneet rauhan itsenne ja muiden kanssa, voitte tehdä parempia päätöksiä.

Voitte käyttää vapaata tahtoa liikkuaksenne valoa kohti, mutta ette liiku koskaan valoa kohti, jos tuomitsette samalla pimeyden. Se on joko tai. Voitte myöntää pimeyden ja valita olla valo sen edessä, ja sen suosittelemme teitä tekemään, mutta teidän ei tarvitse tuomita ketään tai mitään voidaksenne tuntea parempaa itsestänne. On vapauttavaa, kun oivallatte tämän. Olette sitten vapaa olemaan, kuka olette, tuomitsematta itseänne, ja olette siellä tullaksenne enemmän siksi, kuka oikeasti olette. Se on luonnollinen prosessi, ja voitte oikeasti ainoastaan estää tuota prosessia. Sen kiihdyttäminen tapahtuu irtipäästämisessä.

Jos pyritte kasvamaan ja kehittymään henkisesti, päästäkää vain irti kaikesta, mikä ei tunnu oikealta teille, mikä tuntuu raskaalta, mikä tuntuu olevan epäharmoniassa sen totuuden kanssa, kuka oikeasti olette. On paljon helpompaa hyväksyä kaikki itsessänne, kun olette ensin valmis tekemään sen muille. Ja pidämme siitä, että näemme siellä maan päällä vähemmän taipumusta osoittaa sormella, syyttää ja keksiä juonikkaita salaliittoteorioita, ja näemme enemmän halukkuutta vain olla sen kanssa, mitä on, ja myös antaa myötätuntoa kaikille kanssaihmisille, eläimille ja kaikille olennoille myös kasvikunnassa.

Tämä on sitä ykseyttä, jota halusitte kokea, ja ykseystietoisuus on totuus siitä, kuka olette, joten voisitte yhtä hyvin liikkua sitä kohti auliisti ja tarkoituksella ja myös vähän innostuneena suuntaamisesta kotia kohti. Todellinen ”sinä” on koko/ehjä ”sinä”, ja koko ”sinuun” sisältyy kaikki osat tässä universumissa. Ja te, heränneinä sieluina, heränneenä kollektiivina, voitte näyttää muille tietä, ja ilmoittauduitte vapaaehtoiseksi tekemään sen.

Ette koskaan sanoneet: ”Menen osoittamaan kaiken pimeyden, tuomitsemaan sen ja varmistamaan, että kaikki pahantekijät pannaan linnaan eliniäksi tai pahempaa.” Pelaisitte silloin hyvin 3D-peliä, ja tiesitte, että teidän täytyisi olla mukana kolmannessa ulottuvuudessa, ennen kuin tekisitte valinnan ylösnousta pois tuolta tietoisuustasolta, ja juuri sitä herännyt kollektiivi ja vapaaehtoiset tekevät tällä hetkellä. Johdatte tietä uuteen Maahan, ja me näemme sen, ja muut kaltaisemme näkevät sen, ja olemme kaikki äärimmäisen ylpeitä teistä.

Olemme Arcturuslainen neuvosto, ja olemme nauttineet yhdistymisestä kanssanne.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >