HomeViestejäDaniel Scranton27.10.2023 - Välttäkää henkistä egoa ja tehkää sen sijaan näin

27.10.2023 - Välttäkää henkistä egoa ja tehkää sen sijaan näin

VÄLTTÄKÄÄ HENKISTÄ EGOA JA TEHKÄÄ SEN SIJAAN NÄIN

12D-Luojia kanavoinut Daniel Scranton (danielscranton.com)
27.10.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Olemme tässä teitä varten. Olemme Luojia. Olemme ei-fyysisten olentojen kahdennetoista ulottuvuuden kollektiivi, ja olemme tässä auttamassa.

Olette olleet polulla hyvin pitkään. Polkunne ei alkanut, silloin kun heräsitte tässä elämässä. Polkunne alkoi niin kauan sitten, että olisi vaikeaa määritellä sitä vuosina. Matka muuttuu aina, koska nautitte vaihtelevuudesta ja haasteista. Haluatte päästä perille siitä, miten vanhoja oikeasti olette, jotta voitte ymmärtää, miten viisaita todella olette, miten mestarillisia todella olette. Voidaksenne tehdä sen, teidän täytyy nähdä itsenne suurempana, kuin tämä yksi inkarnaatio antaisi ymmärtää.

Teidän on tarkoitus nähdä itsenne moniulotteisena, ikuisena ja äärettömänä olentona. Teidän on tarkoitus nähdä itsenne valona ja rakkautena. Se ei merkitse, että teidän täytyy tuhota tai haudata egonne, vaan se merkitsee, että teidän täytyy käyttää tuota tunnetta itsestä, joka ego on, laajentumiseen ja siirtymiseen luonnolliseksi itseksenne. Todellinen itsenne on jumalainen. Todellinen itsenne on kaikki, ja siksi silloin kun olette edes avoin tuolle ajatukselle, voitte ottaa itsenne ja elämänne vähemmän vakavasti ja alkaa nauttia siitä hauskasta matkasta, jolla olette.

Tiedämme, että teidän täytyy tehdä siitä hauska, koska se ei aina esittäydy teille jättimäisenä huvipuistona. Mutta kun ajattelette, miten paljon olette jo tehneet, miten paljon olette jo saavuttaneet ikuisena olentona, teidän täytyy oivaltaa, että tämän elämän tekeminen hauskaksi ja nautittavaksi on pieni tehtävä verrattuna siihen, miten paljon olette jo saaneet aikaan. Teidän täytyy antaa itsellenne enemmän kunniaa ja kohottaa tunnetta itsestänne, jäämättä kiinni henkiseen egoon. Henkinen ego kertoisi teille, että olette pelastaja, olette parempi tai henkisempi kuin kaikki muut.

Teidän ei myöskään kannata jäädä kiinni tuohon egoansaan. Olemme kaikki Lähdettä, ja olemme kaikki yhtä, eikä ole mitään sitä korkeampaa. Eikä teidän tarvitse saada selville, kuka olette ollut joka ulottuvuudessa ja joka elämässä, voidaksenne tuntea itsenne. Teidän kannattaa tuntea sitä rakkautta, joka olette, voidaksenne tuntea itsenne täydemmin, ja se on elämänmittainen harjoitus. Teidän kannattaa tuntea itsenne rakkautena vihan edessä, syrjinnän edessä, hylkäämisen edessä. Nämä ovat todellisia haasteita. Nämä ovat asioita, joista elämässänne on oikeasti kyse. Ja kyllä, kaiken tämän työn tuloksena, että olette vain itsenne kaiken kohtaamanne edessä, saatte ylösnousta.

Saatte tuntea itsenne kokemusperäisemmin ja pysyvämmin, kuin valitessanne rakkauden vain tiettynä hetkenä. Ihmiset siellä maan päällä jäävät usein kiinni siihen, mitä heidän pitäisi tehdä, mutta teidän on paljon tärkeämpää fokusoitua siihen, kuka teidän pitäisi olla, ja sitten antaa tekemisen tulla siitä. Mutta älkää nähkö niin, että elämässä on kyse vain tekemisestä. Voitte nähdä merkittävänä myös todellisen itsen ilmaisemisen, koska se on, ja sitä voidaan ilmaista hymyssä, ystävällisissä sanoissa jota sanotte, myötätunnossa jota tunnette, tai parannuksessa jota lähetätte.

Rentoutukaa ja tietäkää, että teitä rakastetaan, koska olette rakkaus, älkääkä jääkö kiinni oman elämänne tai kenenkään elämän yksityiskohtiin. Teidän ei tarvitse jäädä kiinni edes ihmistilaan, siihen ihmiskamppailuun, johon näette koko ihmiskunnan joskus sotkeutuneen, koska se kaikki on ok. Kaikki palvelee suurempaa hyvää. Korkeinta hyvää palvellaan aina, riippumatta siitä, pyydättekö niin olevan vai ette.

Jos meidän pitäisi tehdä yhteenveto ja antaa teille opetuksemme pähkinänkuoressa, sanoisimme: olkaa utelias itsestänne, olkaa utelias elämästä. Olkaa utelias tutkimaan, kuka ja mitä oikeasti olette, älkääkä olko huolissanne virheistä tai harha-askelista. Älkää olko huolissanne siitä, että tajuatte väärin, koska kuten sanoimme, se palvelee aina korkeinta hyvää, ja menettekö tuota korkeinta hyvää kohti vai ette, tiedätte sen siitä, miltä teistä tuntuu hetkessä.

Olemme Luojia, ja rakastamme teitä hyvin paljon.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >