HomeViestejäDaniel Scranton27.7.2023 - Pysykää kuulolla ... paljon lisää tulee

27.7.2023 - Pysykää kuulolla ... paljon lisää tulee

PYSYKÄÄ KUULOLLA ... PALJON LISÄÄ TULEE

Tyymusta kanavoinut Daniel Scranton (danielscranton.com)
27.7.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta. Olemme Tyymus, olemme ylösnousseiden mestareiden kollektiivi.

Olemme täällä opettamassa teille, mitä tiedämme, ohjaamassa teitä ja jakamassa kanssanne ajatuksiamme, miten voisitte elää paremmin harmoniassa Lähteen, ykseyden ja sen kanssa, kuka oikeasti olette. Tunnemme, että on hyvä paikka aloittaa nyt opetuksella siitä, missä olette ja miksi olette siellä. Teidät jotka vastaanotatte tämän viestin, voitaisiin luokitella heränneiksi, ja olette planeetalla ja ulottuvuudessa, mikä saattaa tuntua teistä sopimattomalta. Saatatte kysyä itseltänne: "Miksi olen täällä?"

Totuus on, että olette siellä auttamassa. Olette siellä tuomassa korkeampaa tietoisuutta tuohon kollektiivitietoisuuteen, ja teette sen parhaiten, kun olette oma itsenne. Niinpä se, että olemme maan päällä eläneitä ylösnousseita mestareita, ei merkitse, että teidän pitäisi olla kenenkään meidän kaltainen. Sinun on tarkoitus olla sinä eikä kukaan muu. Ja olemalla sinä, annat energiaa kollektiiviin, ja autat muita tuntemaan olonsa mukavammaksi omissa nahoissaan.

Muistakaa, että te ette olisi koskaan jossain paikassa, ellei teitä ja muita palvelisi, että olette siellä. Siksi teidän jotka haluatte mennä vain kotiin tai päästä ulos kehostanne, tarvitsee ensin hyväksyä, missä olette ja milloin olette. Se on ainoa tapa koskaan päästä sinne, missä haluatte olla, ja olemalla itsenne autatte useampia ihmisiä pääsemään viidennen ulottuvuuden olemassaolotasolle kanssanne.

Luottakaa meihin, kun sanomme, että jos vain siirtyisitte nyt viidenteen ulottuvuuteen, teistä tuntuisi, että olette hylänneet miljardit ihmiset, ettekä halua tuota tunnetta. Siksi rentoutukaa siihen, missä olette nyt, ja olkaa tyytyväinen. Muistakaa, että saatte inspiroituja ideoita ja impulsseja eri toimiin koko ajan. Olette siellä luomassa taivaan maan päälle, ja olette siellä ankkuroimassa nuo galaktiset energiat, joihin olette niin innokkaita siirtymään.

Silloin kun haluatte muuttaa jonkin todellisuudessanne, ensimmäinen askel on aina hyväksyä se, mitä on. Muistakaa myös, että olette jo mestareita, ja olette nyt siellä ollaksenne mestari siinä, miten siellä ollaan ja miten ollaan oma itsenne. Teidän ei tarvitse todistaa mitään kenellekään koskaan, erityisesti meille, jotka katsomme teitä aina tuomitsemattomin silmin.

Haluamme teidän myös tunnistavan, että olemalla kehossanne, olemalla maadoittunut, teillä on tilaisuus tuntea enemmän hurmiota, enemmän autuutta, enemmän rakkautta ja enemmän innostusta. Siksi rentoutukaa kehoonne, olkaa maadoittunut, olkaa läsnä ja olkaa niin sydänkeskeinen, kuin voitte mitenkään olla, ja tietäkää, että ohjeita ja tilaisuuksia seuraa. Emme puhu vain siitä, mitä tulee meiltä tai muilta kanavoiduilta entiteeteiltä ja kollektiiveilta. Puhumme omasta suorasta kommunikoinnistanne, jota tulee teille eri tavoin oppailtanne, korkeammalta itseltänne ja kaikenlaisilta auttajiltanne. Pysykää kuulolla, koska hyvin paljon lisää tulee.

Siinä on kaikki tällä erää. Olemme Tyymus, ja olemme ylösnousseiden mestareiden kollektiivi.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >