HomeViestejäDaniel Scranton28.7.2023 - Mitä ylosnousseet mestarit tekivät maan päälä

28.7.2023 - Mitä ylosnousseet mestarit tekivät maan päälä

MITÄ YLÖSNOUSSEET MESTARIT TEKIVÄT MAAN PÄÄLLÄ

Tyymusta kanavoinut Daniel Scranton (danielscranton.com)
28.7.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta. Olemme Tyymus, olemme ylösnousseiden mestareiden kollektiivi.

Olemme täällä opettamassa teitä ja opastamassa henkisen mestaruuden tapoihin, koska tiedämme, että monet teistä ovat saavuttaneet sen tietämisen tason, että olette todellisuutenne luojia, ja haluatte tietää, miten luodaan enemmän ja reagoidaan vähemmän. Ensin teidän täytyy hyväksyä, että kaikki elämässänne sellaisena, kuin se on nyt, on teidän luomaanne, ja sitten teidän täytyy päästä siihen oivallukseen, että loitte värähtelyllänne sen, mitä loitte. Teidän täytyy myöntää ja ymmärtää, että kaikki mitä elämässänne on, on siinä saadakseen teidät kiinnittämään enemmän huomiota värähtelyynne.

Emme puhu vain sen saamisesta, mitä haluatte, ja sen saamisesta vähemmän tai ei ollenkaan, mitä ette halua. Puhumme olemistilastanne ja -tavastanne maailmassa. Kun pääsette siihen kohtaan, jossa näillä asioilla on enemmän merkitystä kuin sillä, mitä tapahtuu nyt ja tulee tapahtumaan, alatte kiinnittää enemmän huomiota sisäiseen maailmaanne ja kaikkeen, mitä se sisältää. Neuvomme teitä olemaan uteliaampi siitä, mitä tapahtuu sisällänne, kuin mitä tapahtuu ulkopuolellanne. Ja neuvomme teitä myös kiinnittämään huomiota, miten asiat ulkopuolellanne vaikuttavat siihen, mitä tapahtuu sisällänne.

Paljon niistä vastauksista joita etsitte elämässänne, voi löytää tarkkailemalla elämäänne. Jos kiinnitätte huomiota siihen, mikä tuo teille iloa, silloin liikutte todennäköisemmin siihen suuntaan, mikä tuo teille iloa. Jos tunnistatte, että silloin kun fokusoidutte johonkin tuolla ja tunnette sitten negatiivisen tunteen, teitä opastetaan tuolla hetkellä olemaan fokusoitumatta niin paljon siihen, mitä tuossa suunnassa tapahtuu.

Opastamme teidät sydämeenne, koska tiedämme, että silloin kun olette keskittynyt sydämeen, olette läsnä, maadoittunut ja tietoinen siitä, miten värähtelette. Tehkää itsenne tietoisemmaksi meditoinnilla ja itsehavainnoinnilla. Haluamme myös kovasti teidän nauttivan elämästänne, ja siksi teidän täytyy olla tietoinen kaikista niistä tavoista, joilla päätätte, että elämänne ei ole nautittavaa sellaisena, kuin se on. Teidän ei tarvitse muuttaa mitään ulkopuolella voidaksenne tehdä elämästänne nautittavampaa, vaan teidän täytyy muuttaa perspektiivinne tietyistä asioista. Teidän täytyy muuttaa sitä, miten katsotte ulkopuolista maailmaa, jotta voitte tuntea eri tavalla, kun teidän täytyy katsella jotain, mihin olisitte mieluummin fokusoitumatta.

Antakaa tunteidenne ohjata teitä ja käyttäkää mieltä työkaluna. Mielenne on voimakas, mutta teidän täytyy ottaa komento mieleltä voidaksenne käyttää sitä voimaa, joka teillä on sisällänne. Fokusenne voimaa ei voisi mitenkään liioitella tässä. Kun osoitatte itsellenne, että teillä on halua tehdä jonkinlaista henkistä harjoitusta, tiedätte, että fokusoidutte suuntaan, joka palvelee teitä.

Monet meistä jotka olemme ylösnousseiden mestareiden ulottuvuudessa, tunnetaan palveluteoistamme. Meidät tunnetaan parantajina, opettajina, myötätuntoisina ja ehdottomasti rakastavina olentoina, mutta meidän kaikkien täytyi löytää se ensin itsestämme ja itseämme kohtaan. Meidän täytyi viljellä sitä itsessämme, jotta voimme levittää sitä yhteisöihimme ja maailmaan laajemmin.

Oivalsimme, että meidän täytyi ensin täyttyä rakkaudesta, valosta, myötätunnosta ja ilosta, ja sitten voimme siirtää katseemme niihin, joita inkarnoiduimme palvelemaan. Ja autoimme ja paransimme parhaan kykymme mukaan, ja nyt 12. ulottuvuudesta voimme "syytää" teille kaikille rakkautta, myötätuntoa, ylistystä ja opetuksiamme, ja sen aiomme tehdä, koska mikään ei tuo meille enemmän iloa tänään, tässä hetkessä, kuin nähdä jonkun teistä saavuttavan henkisen mestaruuden ja kulkevan mestarina maaplaneetalla muiden palveluksessa.

Siinä on kaikki tällä erää. Olemme Tyymus, ja olemme ylösnousseiden mestareiden kollektiivi, ja olemme aina keskuudessanne.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >