HomeViestejäDaniel Scranton23.5.2023 - Ennen kuin palataan kaoottiseen maailmaan

23.5.2023 - Ennen kuin palataan kaoottiseen maailmaan

ENNEN KUIN PALATAAN KAOOTTISEEN MAAILMAAN

Arcturuslaista 9D-neuvostoa kanavoinut Daniel Scranton (danielscranton.com)
23.5.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys. Olemme Arcturuslainen neuvosto. Meille on ilo yhdistyä teidän kaikkien kanssa.

Olemme keränneet hyvin paljon dataa tarkkailemalla teitä ja vuorovaikutuksesta kanssanne, ja haluamme teidän tietävän, että energiat joita olemme luoneet teitä varten yhdessä muiden kanssa, on ainutlaatuisesti räätälöity tuomaan täsmälleen se, mitä tarvitsette siirtyäksenne tuolle seuraavalle tietoisuustasolle. Otatte kaikki askelia eteenpäin henkisessä evoluutiossanne, riippumatta siitä miltä saattaa näyttää jokapäiväisessä elämässänne, ja aina silloin tällöin teistä tuntuu, että olette valmis menemään uudelle tasolle, joka mahdollistaa teille pääsyn eri entiteetteihin ja eri kokemuksiin. Pyritte aina myös pääsemään enemmän käsiksi todelliseen koko itseenne. Kuten monet teistä tietävät, teette sen kääntymällä sisäänpäin, mutta sisäänpäin kääntymisen täytyy lopulta johtaa siihen, että menette ulkopuolelle ja olette tekemisissä, sitaateissa, "todellisen maailman" kanssa.

Teidän täytyy kyetä tuomaan se sisäinen rauha, jonka löydätte meditatiivisesta tilastanne, maailmaan jossa elätte. Maailmassa eläminen voi tuntua kaoottiselta, jos jäätte kiinni tuohon kaaokseen. Voi tuntua, että olette liian herkkä tähän maailmaan ja tälle maailmalle, jos ette säilytä tuota korkeampaa värähtelyä ollessanne tekemisissä muiden ihmisten kanssa ja mennessänne muihin paikkoihin. Sen vuoksi keräätte myös lisää dataa, kun jatkatte sisäisiä matkojanne.

Löydätte, miten päästään siihen olemistilaan, värähtelyyn, jossa haluatte olla, kun olette tekemisissä jonkun kanssa, joka on ehkä huonolla tuulella tai jolla on huono päivä tai huono elämä. Ja siitä tulee työtänne. On työtänne olla se "sinä", joka haluatte olla, riippumatta siitä mitä tapahtuu ulkopuolellanne ja kenen kanssa olette tekemisissä kulloinkin.

Jos annatte muiden päättää, mikä huoneen tai tilanteen tunnelma/mieliala on, olette kadottaneet sisäisen kompassinne ja sallitte jonkun ottaa tuon sisäisen rauhan pois teiltä. Ja sitten teidän täytyy palata ns. piirustuslaudan ääreen, ja teidän täytyy puhdistaa, mitä teidän täytyy puhdistaa, ja teidän täytyy päästää irti, mistä teidän täytyy päästää irti. Teidän tosiaan täytyy palata toisinaan verstaalle tekemään korjauksia, ennen kuin olette valmis yrittämään uudestaan vuorovaikutusta ulkoisen maailman kanssa, ja se on ok. Se on normaalia ja luonnollista, ottaen huomioon sen missä kohtaa olette ylösnousemuksessa. Otatte enemmän ja enemmän haasteita, jotta kasvunne voi olla eksponentiaalista, jotta voitte nähdä ne tulokset, joita haluatte nähdä, ja tuntea ne sisällänne.

Ja se miltä teistä tuntuu sisällä, on todellinen mittari sille, miten pärjäätte yksilönä. Ette näe välittömiä tuloksia ulkoisessa maailmassa, yleisesti ottaen. Vaatii tavallisesti jonkin aikaa ja vähän harjoittelua alkaa nähdä ulkoinen heijastus siitä, mitä olette tehneet noina hiljaisina meditointihetkinä, jolloin pääsette käsiksi iloon, rauhaan ja siihen rakkauteen, jota todella olette. Antakaa sille vähän aikaa, ja antakaa muille aikaa saada kiinni ja heijastaa tuota värähtelyä teille. Ja sitä odotelleessa älkää pelätkö mennä ulkoiseen maailmaan katsomaan, missä kohtaa teidän täytyy vielä tehdä työtä ja missä kohtaa teillä on vielä irtipäästettävää.

Kun riisutte pois kaiken vastarinnan, kaiken pelon ja kaiken tuomitsemisen, jäljelle jää vain se ehdoton rakkaus, jota todella olette, ja se on aina ollut tavoitteenne ja tarkoituksenne tässä elämässä. On vain vienyt vähän aikaa oivaltaa se, ja vie vielä vähän aikaa toteuttaa tuo tietäminen käytännössä.

Olemme Arcturuslainen neuvosto, ja olemme nauttineet yhdistymisestä kanssanne.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >