HomeViestejäDaniel Scranton28.5.2023 - Uudet sydänchakrapäivitykset ja niiden vaikutukset

28.5.2023 - Uudet sydänchakrapäivitykset ja niiden vaikutukset

UUDET SYDÄNCHAKRAPÄIVITYKSET JA NIIDEN VAIKUTUKSET

Arcturuslaista 9D-neuvostoa kanavoinut Daniel Scranton (danielscranton.com)
28.5.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys. Olemme Arcturuslainen neuvosto. Meille on ilo yhdistyä teidän kaikkien kanssa.

Annamme hyvin tyytyväisenä teille tämän lähetyksen, koska tiedämme, että tällaisen viestin monet teistä mielellään kuulevat. Teille on annettu sarja päivityksiä sydänchakraan, mikä tekee teille paljon helpommaksi mennä niiden tukosten ja tukahdutettujen tunne-energioiden läpi, joita olette työntäneet sydämeenne, sydämenne ympärille ja erityisesti sydänchakraanne. Oppaanne antavat teille näitä päivityksiä nukkuessanne, ja ne on räätälöity ainutkertaisesti jokaiselle teistä. Puhumme nyt koko ihmiskollektiiville, emme vain teille, jotka ovat hereillä. Haluamme teidän myös tietävän, että nämä päivitykset auttavat teitä menemään syvemmälle omassa sydänchakrassanne, ja se tekee teille helpommaksi päästä käsiksi siihen moniulotteiseen portaaliin, joka on sydämenne keskellä.

Voitte saavuttaa minkä tahansa paikan, olennon ja kollektiivin tässä universumissa ja sen ulkopuolella kääntymällä sisäänpäin ja laittamalla tietoisuutenne sydämenne keskelle. Monista teistä on kuitenkin tuntunut, että teitä estetään, ettekä ole kyenneet pääsemään käsiksi siihen, mitä olette yrittäneet, mutta se kaikki on nyt muuttumassa. Se muuttuu, koska teidän on tarkoitus kasvaa ja laajentua niin, kuin olette kasvaneet ja laajentuneet.

Teitä on kannustettu kääntymään sisäänpäin ja olemaan sydänkeskeinen, mutta nyt kun tuo palkkio on suurempi kuin koskaan, teette todennäköisemmin sen. Muodostatte todennäköisemmin ne yhteydet, joita haluatte saada. Saatte todennäköisemmin sitä informaatiota, jota olette halunneet saada. Pääsette todennäköisemmin käsiksi niihin muistoihin, joita olette halunneet paljastaa jo jonkin aikaa, ja kaikki se on vasta alkua.

Kun pääsette käsiksi moniulotteiseen itseenne, teillä on pääsy myös lahjoihinne, kykyihinne, akaasisiin tiedostoihin ja jokaiseen olentoon, jota olette koskaan halunneet kanavoida. Noiden tukahdutettujen, negatiivisten tunteiden irtipäästäminen ja noiden tukosten poistaminen ei ehkä tunnu kovin mahtavalta teistä, silloin kun sitä tapahtuu – palkkio on kuitenkin valtava. Ja niin ollen suosittelemme, että viritytte nyt sydämeenne, hengitätte siihen ja tunnette sitä, mistä kerromme teille. Kokekaa se itse. Nähkää itse, mitä ulottuvillanne on nyt, mitä ei ollut vielä muutama kuukausi sitten.

Näiden päivitysten antaminen on ollut pitkällinen prosessi, mutta päivitykset on nyt tehty, ja voitte alkaa saada niiden hyötyjä valveilla ollessanne. Voitte alkaa virittyä siihen, mihin kykenette nyt, koska kauniit, rakastavat ja hyvin avuliaat henkioppaanne ovat antaneet teille pääsyn kaikkeen, mitä sisällänne on. Tietysti myös korkeammalla itsellänne on ollut jotain tekemistä sen kanssa.

Olemme Arcturuslainen neuvosto, ja olemme nauttineet yhdistymisestä kanssanne.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >