HomeViestejäDaniel Scranton22.5.2023 - Vuoden 2023 lopun aikana paljastuvia totuuksia

22.5.2023 - Vuoden 2023 lopun aikana paljastuvia totuuksia

VUODEN 2023 LOPUN AIKANA PALJASTUVIA TOTUUKSIA

Arcturuslaista 9D-neuvostoa kanavoinut Daniel Scranton (danielscranton.com)
22.5.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys. Olemme Arcturuslainen neuvosto. Meille on ilo yhdistyä teidän kaikkien kanssa.

Annamme hyvin mielellämme teille kaikille tämän edistymisraportin. Tiedämme, että monet teistä ovat etsijöitä, ja olette olleet etsijöitä hyvin pitkään. Haluamme teidän tietävän, että tämä on aikaa, jolloin paljastuu enemmän totuutta, ja monien erilaisten totuuksien paljastumisen myötä saatte syvemmän ja selkeämmän ymmärryksen siitä, kuka ja mitä oikeasti olette. Te jotka olette osa herännyttä kollektiivia, tiedätte, että olette paljon enemmän kuin fyysinen kehonne. Tiedätte, että olette paljon enemmän kuin tämä yksi ihmiselämä, paljon enemmän kuin mielenne ja ajatuksenne.

Useimmat ihmiset eivät ymmärrä, että he ovat osa suurempaa perhettä. Olette osa galaktista perhettä ja galaktista yhteisöä, ja enemmän todisteita siitä löytyy, kun jatkatte elämistä ja kehittymistä tänä vuotena 2023. Mitä enemmän paljastuu, sitä enemmän ihmiset alkavat puhua ja sanoa: "Kyllä, tiesin tämän. Tiedän näistä totuuksista." Ja kun voitte yhteiskuntana muuttaa käsitystänne itsestä, voitte nähdä tietoisuuden puhkeavan kukkaan, ja se tapahtuu hyvin luonnostaan, kun useampia totuuksia paljastuu. Ihmiskunnalla on pitkä historia vuorovaikutuksesta maanulkopuolisten kanssa, ja itse asiassa ette edes olisi siellä siinä muodossa, jossa olette, ilman maanulkopuolisten apua.

Darwinin teoriassakin on puuttuva lenkki, ja tuo lenkki on maanulkopuolisten interventio. Olette jo paljastaneet jättiläisten luita siellä maan päällä, ja se on mennyt erittäin vähällä huomiolla, hyvin pienin fanfaarein. Mutta mitä enemmän se paljastuu, sitä kiistämättömämmäksi totuus historiastanne tulee. Ja kun heräätte tietämään, keitä oikeasti olette galaktisina olentoina, teille kaikille tulee helpommaksi hyväksyä kaikkein tärkein totuus – että olette Lähde-energiaolentoja. Kun lakkaatte pitämästä itseänne alhaisina ihmisinä, joilla on vain yksi maaelämä, mielelle tulee mahdolliseksi laajentua tietämään, että olemme kaikki yhtä, ja se yksi jota kaikki olemme, on Lähde.

Olette osoittaneet useina viime kuukausina valmiutta näiden löydösten tapahtumiselle enemmän, ja näin ollen niitä tapahtuu. Ja sen myötä teillä tapahtuu eksponentiaalista kasvua. Näette enemmän todisteita massaheräämisistä, joista olemme puhuneet, ja olette valmistautuneempia täyteen ja avoimeen kontaktiin maanulkopuolisten kanssa siellä maan päällä – kaikki ihmiset kaikissa maissa, ympäri planeettaa. Teillä on tietysti ollut kontakti aiemmin muinaisissa sivilisaatioissa, ja kontakti on jatkunut niillä, jotka ovat olleet valmiita vastaanottamaan sen, mutta se on ollut henkilökohtaisempaa. Se mistä puhumme, on globaalimpaa, koska teillä täytyy tapahtua noita muutoksia ihmistietoisuudessa, ennen kuin voitte nähdä heitä maaplaneetan fyysisessä ulottuvuudessa.

Ja siihen olette matkalla, siihen olette osoittaneet olevanne valmiita, ja se mitä paljastuu, ei ole järisyttävää teille, jotka olette osa heräävää kollektiivia, vaan alatte nähdä useampien ihmisten ympärillänne ilmaisevan hyväksyntänsä näille totuuksille, ja se auttaa teitä kaikkia tuntemaan olonne sopeutuneemmaksi, kun käytte läpi tätä tietoisuusevoluutionne seuraavaa vaihetta.

Olemme Arcturuslainen neuvosto, ja olemme nauttineet yhdistymisestä kanssanne.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >