HomeViestejäDaniel Scranton17.5.2023 - Viidennen ulottuvuuden portaali ja energiat

17.5.2023 - Viidennen ulottuvuuden portaali ja energiat

VIIDENNEN ULOTTUVUUDEN PORTAALI JA ENERGIAT

Arcturuslaista 9D-neuvostoa kanavoinut Daniel Scranton (danielscranton.com)
17.5.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys. Olemme Arcturuslainen neuvosto. Meille on ilo yhdistyä teidän kaikkien kanssa.

Olemme hyvin herkkiä energioille siellä maaplaneetalla, ja olemme panneet merkille monien ihmisten heräämisen, mikä on avannut giganttisen portaalin maailmanne ylle. Tuo portaali on, ja on ollut, suunniteltu erityisesti viidennen ulottuvuuden energioiden toimittamiseen teille. Nämä viidennen ulottuvuuden energiat ovat kutsu jokaiselle ihmiselle, joka on hereillä, ja ne pystyvät nostamaan tietoisuuden uusille tasoille. Voitte harmonisoitua ja synkronoitua näiden energioiden kanssa helposti. Teidän täytyy vain tunnustaa ne, rentoutua ja avautua päästääksenne ne sisään. Nämä energiat eivät nosta ainoastaan tietoisuustasoanne, vaan ne vaikuttavat fyysiseen kehoonne, antaen teille DNA-päivityksiä ja aktivointeja, joita haluatte, ja tuoden valokehonne enemmän ulottuville.

Kun tunnustelette viidennen ulottuvuuden energioita, joita on nyt käsillä, tunnistakaa, että ne tuntuvat tutuilta teille, ja näin on, koska olette kaikki olleet aiemmin viidettä ulottuvuutta. Käytätte läsnäoloanne viidennessä ulottuvuudessa kutsumaan teidät nyt siihen. Monien ihmisten on haastavaa ymmärtää ajatus samanaikaisesta ajasta, ja siksi emme mene liian paljon sen yksityiskohtiin, mutta kerromme teille, että tämä on totta. Olette jo viidettä ulottuvuutta, ja olette olleet viidettä ulottuvuutta aiemmin. Kutsutte itsenne takaisin paikkaan, joka on tuttu teille ja joka on kuitenkin muuttunut.

Ja teidän jotka olette osa ylösnoussutta kollektiivia, on tarkoitus hyväksyä kutsu ennen kaikkia muita, jotta voitte viitoittaa tietä. Synnyitte muistamaan; synnyitte valmiina vastaanottamaan lisää tämäntyyppisiä energioita, heräämään ja aktivoimaan henkiset lahjanne ja kykynne. Kaikki eivät syntyneet. Joidenkin ihmisten täytyi valita niiden rooli, jotka heräisivät hitaammin, mutta kaikki siellä maan päällä ovat samalla tasolla. Ei vain näytä siltä, koska he esittävät rooliaan niin kauniisti. Mutta jokaisen ihmisen sisällä on heräämiskytkin, ja on useita tapoja, joilla tuo kytkin voidaan kääntää siihen asentoon.

Valitsitte itsellenne polun, joka oli helpompi ja vaikeampi samanaikaisesti. Kohta se tulee helpommaksi kaikilla teillä, jotka olette hereillä, koska olemme kaikki siirtymässä tähän suureen universaaliin ylösnousemusaikaan yhdessä, ja tiedätte, että se tapahtuu. Ymmärrätte, milloin käytte läpi jotain, missä on kyse jostain suuremmasta, miltä vaikuttaa. Ja kun hyväksytte tuon viidennen ulottuvuuden energioiden kutsun, täytätte missionne, tarkoituksenne ja kohtalonne.

Se mitä teette ja sanotte tuossa viidennen ulottuvuuden tilassa, kutsuu automaattisesti muita liittymään seuraanne. Huomaatte, että monet ovat valmiita ja innokkaita hyväksymään kutsunne, ja sen täytyi vain tulla toiselta ihmiseltä. Olette kaikki kykeneviä vastaanottamaan noita kutsuja energioilta, korkeammilta ulottuvuustasoilta, ja se oli osa suunnitelmaanne/piirustustanne, sopimustanne, ja nyt kun autatte muita löytämään tiensä tuohon viidennen ulottuvuuden tietoisuuteen, saatte valmiiksi tuon asettamanne tehtävän, jotta voitte pitää enemmän hauskaa ja olla leikkisämpi viidennen ulottuvuuden valo- ja rakkausolentoina.

Olemme Arcturuslainen neuvosto, ja olemme nauttineet yhdistymisestä kanssanne.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >