HomeViestejäMaria Chambers2.10.2021 - Menneisyytemme haamuja

2.10.2021 - Menneisyytemme haamuja

MENNEISYYTEMME HAAMUJA

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
2.10.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Näyttää siltä, että monet ihmiset ovemme ulkopuolella haluavat tutustua itseensä. Mutta eivät niin, kuin me olemme tutustuneet. He haluavat tietää, keitä he ovat esi-isiensä perusteella. Vapaan maailman yli kulkee suosittu harrastus, jossa ihmiset voivat helposti testata DNA:nsa ja nähdä, mistä he ovat kotoisin. Oppia yhteytensä ja sukupuunsa.

He kaipaavat sopimista johonkin joukkoon. He haluavat samaistua johonkin, on se sitten kansallisuus, heimo tai jokin muu, mikä erottaa heidät (toisista) merkittävällä tavalla.  

Se on luultavasti yksi syvimmistä haluista ihmisenä. Myös "henkisessä" yhteisössä on ihmisiä, jotka ovat innokkaita oppimaan, keitä he olivat entisissä elämissään.

Heimojen, rotujen, kansallisuuksien ja esi-isäyhteyksien keskuudessa on taisteltu sotia ns. eroavuuksien vuoksi. Ihmisiä kuolee kirjaimellisesti joka päivä puolustaessaan esi-isäyhteyksiään.

Ja vaikka on hauskaa tavoitella sukupuutaan tässä ja muissa elämissä – ja silloin ehkä voi ymmärtää, miksi on tiettyjä piirteitä ja taipumuksia – se ei todellisuudessa tyydytä tuota syvempää kaipuuta. Joka on tuntea itsensä. Ja se tulee vasta, kun alamme päästää irti kaikesta entisestä. Kaikesta siitä.

Sielumme on kerännyt viisauden kaikista noista kokemuksista ja noista elämistä, mutta sillä ei ole merkitystä, kuka olimme rotu-, kansallisuus-, sukupuoli- tai statusmielessä.

Minusta oli jännittävää ja lohduttavaa oppia muutama vuosi sitten, että olin erässä entisessä elämässä eteläafrikkalainen nainen, ja se auttoi minua ymmärtämään, miksi tein hyvin Afrikka-tyylistä taidetta.

Mutta ymmärrän myös, että olin sielu, joka koki elämää tuon naisen ja tuon persoonallisuuden kautta.

Monet meistä ovat eläneet useita elämiä ja meillä on ollut valtava kirjo persoonallisuuksia ja kokemuksia. Mutta tämä oivaltamisprosessi vaatii, että päästämme irti kaikista noista identiteeteistä ja persoonallisuuksista. Ja se tapahtuu luonnostaan.

Siitä syystä monien meistä on mahdotonta samaistua perheisiin tai ryhmiin niin, kuin olemme ehkä ennen samaistuneet. Vaikka väittäisin, ettemme koskaan tulleet toimeen heidän kanssaan niin, kuin ajattelimme, että meidän olisi pitänyt tulla.

Monilla meistä on vanhassa itsessämme aspekti, joka tuntee eksyneensä ja jääneensä ulkopuolelle. Meistä tuntuu kuin muukalaiselta epäystävällisessä maisemassa. Se on tuo osamme, joka ei koskaan sopinut sellaiseen maailmaan, joka ei ollut harmoniassa sen kanssa, kuka olimme.

Tulimme sisään vanhoina sieluina, sellaisena mihin jotkut viittaavat kehittyneenä kaartina. Emme olleet sopineet kovin hyvin joukkoon lukuisissa elämissä, ja tämä on elämä, jonka päätimme olevan se elämä. Se jossa julistaisimme täysivaltaisuutemme, jossa olisimme ylpeä erilaisuudestamme. Antaisimme lopultakin luvan itsellemme, sielutasoltamme, olla sopimatta joukkoon.

Olemme päästäneet irti vanhoista tarinoistamme, rakkaudella ja kunnioituksella. Olemme enemmän ja enemmän hetkessä. Ja jos tulemme ajatelleeksi menneisyyttämme, se tapahtuu uusin silmin, myötätuntoisin silmin. Ei itsesäälin paikasta. Näin on, koska olemme tietoisempi, että se mitä meille tapahtui ja kuka luulimme olevamme, on vain tarina.

Se on joukko kokemuksia. Se ei määrittele, kuka olemme.

Siitä syystä rakastamme elokuvia ja televisio-ohjelmia. Voimme nauttia laajasta kirjosta ihmistarinoita – komedioista ja tragedioista, epätoivoisista tilanteista, menetetyistä rakkauksista, onnesta ja epäonnesta. Rakastamme katsoa niitä, ja tiedämme myös, että olemme turvassa kaikelta siltä, kun istumme suosikkinojatuolissamme tai sohvallamme.

Elämämme elämät eivät ole kovin erilaisia. Olemme eläneet pitkäkestoista sarjaa, kausi toisensa perään, jakso toisensa perään, tuhansia vuosia. Hahmoilla on saattanut olla uusia rooleja kussakin jaksossa ja uusia paikkoja, mutta tarinajuoni oli periaatteessa sama. Galaktista tarinaa on esitetty uudestaan ja uudestaan näyttämöllä nimeltään Maa-planeetta.

Me jotka olemme ruumiillistuneen valaistumisen eturintamassa, olemme astuneet pois noista romanttisista komedioista ja draamoista.

On edelleen tavallaan jännittävää saada selville, että olemme olleet ehkä afrikkalainen tai intiaani tai kuninkaallista sukujuurta tai merirosvoja. Mutta kun lähestymme täysivaltaisuuttamme, voimme nauttia tuosta informaatiosta ja kuitenkin tietää, että se kuka olemme, on vielä suurempi kuin mikään siitä.

Itse asiassa, se kuka olemme, on noiden elämien, noiden persoonallisuuksien, noiden perintöjen ja noiden kokemusten luoja. Se kuka olemme, on kaiken sen alkuunpanija, kirjoittaja, tuottaja, ohjaaja ja nyt myös nauttija enemmän kuin koskaan ennen.

Sielumme sekä "minä olen" -olemuksemme on sukeltanut syvälle omaan luomukseensa.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >