HomeViestejäMaria Chambers23.9.2021 - Olemme täysivaltaisia luojia

23.9.2021 - Olemme täysivaltaisia luojia

OLEMME TÄYSIVALTAISIA LUOJIA

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
23.9.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Eräs kahvikaveri aloitti keskustelun, joka menee näin: mitä tapahtuisi, jos kaikki lait lopetettaisiin yhdeksi päiväksi? Hän väitti, että olisi anarkiaa ja ihmiset, jotka olisivat muuten lakia noudattavia kansalaisia, ryöstäisivät, raiskaisivat ja murhaisivat.

Ja minun perspektiivini oli, että olisi ehkä enemmän ryöstöjä, raiskauksia ja murhia, mutta ainoastaan niiden tekeminä joilla on jo taipumus tuon tyyppiseen käyttäytymiseen.

Että useimmilla ihmisillä on sisäinen peruskompassi säädettynä rauhaan ja yhteistyöhön.

Ja että lait eivät oikeasti estä niitä, jotka ovat pahantekijöitä.

Meillä on oikeusjärjestelmä, koska on edelleen väärinymmärrystä siitä, miten energia toimii. Useimmat ihmiset ovat edelleen kaksinaisuuspelissä – oikea ja väärä, pahantekijä ja uhri, syyllisyys ja rangaistus.

Se on ehdottomasti sopivaa. Lait ovat pelkästään heijastus kollektiivitietoisuudesta. Ihmisen luomat jumalat ja uskonnot ilmentävät samaa rangaistusjärjestelmää.

Taaskin, sopivaa siihen, missä tietoisuus on.

Ihmiset ovat heräämässä, mutta menee jonkin aikaa, ennen kuin he tunnistavat, että jokainen olento on täysivaltainen ja että jokainen meistä luo oman todellisuutensa. Että ehdottomasti mitään ei ole itsen ulkopuolella.

Että jokainen kohtaaminen muiden täysivaltaisten olentojen kanssa on heijastus omasta sielusta.

Se ei merkitse, ettei ole muita täysivaltaisia olentoja, koska heitä on loputtomasti.

Mutta sielumme nerokkaassa luomiskyvyssä ja mielikuvituksessa, reaktiomme "muihin" luo todellisuutemme.

Kenenkään todellisuus ei voi tunkeutua omaamme. Eikä omamme voi tunkeutua hänen todellisuuteensa. Hänen todellisuutensa, perspektiivinsä, voi vaikuttaa meihin, kyllä. Mutta kun fokusoidumme hänen perspektiiviinsä ja valitsemme, että se vaikuttaa meihin, se on oma luomuksemme.

Luomme omassa mielikuvituksessamme sen, minkä uskomme olevan haitallista tai iloista. Ja se heijastuu sitten takaisin meille.

SE MUUTTAA KAIKEN

Se on melkoinen perspektiivimuutos, kun menee uhriudesta täyteen luojuuteen. Se muuttaa kaiken!

Tuossa kohtaa oivallat, että kun taistelet jonkun muun kanssa, taistelet vain itsesi kanssa.

Se ei merkitse, että lakkaat asettamasta rajoja toisille. Se merkitsee, että kun löydät itsesi paikasta, jossa tarvitsee asettaa rajoja, sielusi tuo huomiosi johonkin itsessäsi, mikä täytyy hyväksyä ja mitä täytyy rakastaa.

Esimerkiksi omassa elämässäni kamppailen edelleen joskus rajojen asettamisen kanssa. Tiedän, että kun muut ylittävät tuon rajan, se johtuu siitä, etten ole ollut tarpeeksi selkeä heidän kanssaan ja joistain vanhoista syyllisyyskaavoista.

Ja samaan aikaan kun asetan selkeät rajat toisille, siinä myös heidän oma sielunsa tuo heidän huomionsa johonkin heissä itsessään.

Siis se on "kaikki voittavat" -tilanne.

ENERGIAMME PALVELEE MEITÄ AINA

Esimerkiksi kukaan ei päädy vahingossa väkivaltaiseen suhteeseen. On kaavoja, jotka vetävät tuon tyyppisen ihmisen hänen luokseen.

Ja vaikka tuo hyväksikäyttö tuntuu hyvin todelta, perimmiltään hänen sielunsa tuo hänen huomionsa omaan itsekunnioituksen puutteeseen ja kenties joihinkin syviin syyllisyys- ja häpeäkysymyksiin.

Elämme maailman rinnalla, jossa kaikki osoittavat sormella kaikkia muita ja haluavat, että muut laitetaan tilille huonosta käyttäytymisestään.

Ja taas kerran, se on täysin sopivaa. Siinä kohtaa ihmiskunta on tällä hetkellä.

Mutta todellisessa vapaudessa ei ole kyse rikokselta tai hyväksikäyttäjiltä suojelemisesta, vaan muiden näkemisestä peilinä ja täyden vastuun ottamisesta sen todellisuuden luomisesta, josta löydämme itsemme.

Se ei merkitse itsensä syyttelyä. Se merkitsee sielumme ja sen tunnistamista, että se on luonut meille peilin nähdäksemme, miten energiat palvelevat meitä.

Energiamme palvelevat meitä aina. Ne palvelevat itserakkauttamme, ja ne palvelevat uskollisesti itsemme syyttelyä.

Ne palvelevat iloamme, ja ne palvelevat pelkoamme. Näemme heijastettuna takaisin sen, miltä meistä tuntuu joka nyt-hetki,

Jos käytämme paljon aikaa yrittäen oikeuttaa, miksi meidän pitäisi olla huolissamme jostain, huomaamme itsellämme lisää, mistä olla huolissaan.

Sielumme antaa meille aina uskollisesti enemmän sitä, mihin kiinnitämme huomiota.

Siis on siunaus, että kun käymme läpi tätä transformaatiota ihmisestä jumalaiseksi ihmiseksi, mielemme alkaa siirtyä takapenkille. Koska mieli on käyttänyt paljon aikaa hermoillen asioista.

Tuo joskus loputon huoli- ja epäilykierre aiheuttaa paljon väsymystä.

Kaksinaisuus oli upea hengen luomus nähdäksemme, miten energia toimii. Miten ulkoinen on heijastusta sisäisestä. Ja hyvin konkreettisella ja hidastetulla tavalla, jotta emme voisi olla huomaamatta tai sivuuttaa sitä.

Se on siinä suoraan edessämme.

Ja kenties yhtenä päivänä ihmiskunta ei enää tarvitse lakeja, poliisia ja vankiloita, kun kaikki tunnistavat itsensä oman todellisuutensa täysivaltaiseksi luojaksi.

Sitä odotellessa, jos resonoit tämän materiaalin kanssa, olet mennyt kollektiivitietoisuuden kaksinaisuuden yli. Olet vaatimassa oman vapautesi, kun integroit kehosi, mielesi ja sielusi tavalla, jota ei ole koskaan ennen tehty.

Kiitos, ystäväni, että olet täällä ja säteilet valoasi.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >