HomeViestejäMaria Chambers23.7.2020 - Tämä planeetta on uskomaton leikkipuisto

23.7.2020 - Tämä planeetta on uskomaton leikkipuisto

TÄMÄ PLANEETTA ON USKOMATON LEIKKIPUISTO
 
Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
23.7.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Katselen mielelläni dokumentteja, joissa tapahtuu jokin rikos, tavallisesti murha, ja sitten poliisit ja etsivät yrittävät ratkaista sen. Minusta tosielämän tapahtumat ovat paljon kiehtovampia kuin mikään keksitty draama.
 
Uhrin perhettä, ystäviä ja tuttuja haastatellaan dokumenttia varten, ja he vuodattavat monia kyyneleitä, ja joskus teen itsekin sitä.
 
Mutta niiden katseleminen nyt on minulle valtavan erilainen kokemus verrattuna muutaman vuoden takaiseen. Nyt voin nähdä, että "uhrit" olivat vääjäämättä matkalla kokemaansa loppua kohti, joka oli tavallisesti kuolema eikä kovin kivalla tavalla.
 
He olivat enimmäkseen erittäin mukavia ihmisiä, jotka toiset näkivät ystävällisinä ja myötätuntoisina. Haastatteluissa perhe ja ystävät sanovat melkein aina kyseisestä ihmisestä, ettei hän tietenkään ansainnut sitä eikä kukaan nähnyt sitä tulevan.
 
Mutta tietäessäni nyt, että olemme todellisuutemme luojia ja miten energia toimii, se ei enää resonoi kanssani.
 
Eilen illalla katselin, kun nuori nainen jolla oli elämässä kaikki puolellaan, joka oli kaunis, menestyi koulussa, oli aktiivinen yhteisössään ja seikkailunhaluinen … kohtasi kuolemansa. Hän vaelsi erämaahan sen jälkeen, mitä muut sanoivat nopeaksi muutokseksi hänen persoonallisuudessaan.
 
Perhe syytti poliisia siitä, ettei se tehnyt tarpeeksi etsiessään häntä. Mutta minulle oli ilmiselvää, että tämä nuori ja eläväinen tyttö valitsi sielutasolla kokea elämää lyhyen aikaa ja sitten lähteä. Tätä tapahtuu miljoonille nuorille ihmisille ja myös lapsille. He eivät ole täällä elämässä hyvin pitkää elämää. Ja tietysti sitä kunnioitetaan. Tässä ei ole sielutasolla uhria.
 
Toinen tarina keskittyi naiseen, Coleen, joka oli reilu 50-vuotias, menestynyt kiinteistövälittäjä ja joka myi kaiken omaisuutensa ja seurusteli miehen kanssa, joka tarjosi hänelle seikkailullisen ja ylenpalttisen elämäntyylin kalliilla purjeveneellään, ja he matkustivat maailman ympäri yhdessä.
 
Mies osoittautui entiseksi linnakundiksi, joka otti naisen hänen rahojensa vuoksi ja pudotti hänet mereen jonnekin, vaikkei sitä ole vielä todistettu.
 
Luonnollisesti se oli tragedia hänen perheelleen, ja monet jotka tunsivat hänet, sanoivat hänen halunneen niin paljon toteuttaa koko elämänsä aikaisen unelman purjehtia maailman ympäri, että hän teki tuon valinnan sydämellään, ei päällään.
 
Tuo kommentti oli minusta huomiota herättävä. Omasta perspektiivistäni katsottuna hän teki päätöksen päästään, ei sydämestään.
 
Pää on hänen osansa – meidän kaikkien – joka tekee valintoja tunteiden perusteella. Mieli on osamme, joka voi olla hyvin usein irrationaalinen. Se reagoi elämään. Se voi mennä kieltämiseen, kognitiiviseen dissonanssiin.
 
Hyvin usein tunteet, jotka kaikki generoidaan ehdollistuneesta mielestä, eivät ole luotettavin informaatiolähde.
 
Mutta sydän on. Vaistot. Tai jotkut kutsuvat sitä korkeammaksi mieleksi. Mieli joka on yhteydessä sieluun.
 
Mutta jotkut ihmiset ovat jo valinneet tiettyjä kokemuksia. Ja rakas Coleen valitsi tämän kokemuksen, joka johti hänen lähtemiseensä planeetalta.
 
Kun näytettiin hänen historiaansa, hänellä oli kaksi aiempaa avioeroa. Hän halusi täydellisen elämän, mutta sivuuttiko hän erään tärkeän tekijän? Sen ettei hän ollut vielä selvittänyt karmaansa? Tämä veti hänet sellaisen luo, joka oli luultavasti osa hänen menneisyyttään muissa elämissä.
 
Halusiko hän kokea, millaista on tulla petetyksi vielä kerran?
 
Monet näistä murhatapauksista ovat luonteeltaan karmallisia. Oli entisiä suhteita, jotka palasivat yhteen takaisinmaksua varten, tai paremmin ilmaistuna kokemaan, millaista on olla vastakkaisessa roolissa.
 
Usein nämä ovat nuorempia sieluja, jotka ovat edelleen kiinnostuneita tutkimaan karmaa ja kaksinaisuutta. He haluavat tutkia, millaista on olla uhri ja hyväksikäyttäjä, kumpaakin.
 
Jotkut murhan "uhrit" ovat päättäneet tehdä itsestään marttyyrin jonkin aatteen vuoksi. On kyse sitten sukupuolesta, rodusta tai uskonnollisesta syrjinnästä. Edistääkö se noita aatteita? Jeshuasta tehtiin marttyyri lyhyen Maa-elämänsä lopussa. Ja hän olisi ensimmäisenä sanomassa, ettei marttyyrius edistä aatetta. Se lisää vain uhriutta.
 
Kärsimys synnyttää kärsimystä – ei iloa. Ei vapautta.
 
Hän kertoisi meille, että muutos alkaa aina sisältä. Se alkaa itsensä hyväksymisestä ja rakastamisesta.
 
Valitettavasti uskonto hyväksyi tuon marttyyritarinan ja hylkäsi Jeshuan todellisen viestin.
 
Mutta mitä noihin dokumentteihin tulee, niin nautin todella salaperäisyydestä, tapahtumien ratkeamisesta ja siitä, miten poliisi ja muut työskentelevät vihjeiden ja myös omien vaistojensa kanssa.
 
Nautin todella dokumentista, joissa poliisi työskentelee selvänäkijöiden kanssa henkirikosten ratkaisemisessa. Olen itse asiassa yllättynyt, ettei heitä käytetä useammin. Se vähentäisi paljon työtä ja kuluja, koska monet näistä sensitiiveistä on hemmetin tarkkoja havainnoissaan.
 
Ja itse asiassa selvänäkijät kanavoivat myös joitain ns. uhreja kuoleman jälkeen, ja heidän uusi perspektiivinsä verhon toiselta puolelta on kiehtova.
 
Monta kertaa he kertovat tarinansa laajemmasta perspektiivistä. Etteivät he olleet uhri. Että heillä oli vain kokemus. Että he eksyivät kaksinaisuusmaailmaan.
 
Jotkut heistä ovat edelleen kiinni Maassa ja tulevat luultavasti takaisin vielä muutamaan elämään, kunnes ovat kokeneet tarpeeksi siirtyäkseen korkeampaan perspektiiviin.
 
Tarkastelutavasta riippumatta, tämä kaunis ja hullu planeetta on uskomaton leikkipuisto.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >