HomeViestejäMaria Chambers16.3.2020 - Siitä tuli henkilökohtaista

16.3.2020 - Siitä tuli henkilökohtaista

SIITÄ TULI HENKILÖKOHTAISTA

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
16.3.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Okei, tajuan sen. Tämä koronaviruspandemia pakottaa ihmiset hidastamaan ja monissa tapauksissa lopettamaan kaiken kiihkeän juoksentelun elämässään. Ja kuka tietää, kenties kourallinen heistä ottaa tuon tilaisuuden sydämeensä ja tulee itsetietoisemmaksi ja jopa alkaa kyseenalaistaa todellisuutensa. Se on heille mahtava kohta saada liikkeelle heräämisensä. Surullista kyllä, suurin osa ihmisistä vetää esiin jotain muuta ja käyttää sitä huomion viejänä ja draamana.
 
Virus itse on ilmentymä tietoisuuden epätasapainosta tällä planeetalla. Ja sellaisena se ilmenee, mikä on ok.
 
Mutta samaan aikaan se on vienyt pois – ainakin tilapäisesti – ne paikat, joissa istun tavallisesti juomassa kahvia aamulla. Siitä tuli henkilökohtaista! Niinpä tänä aamuna päädyin eri kahvilaan, en Starbucksille. Se osoittautui olevan ok. Nautin miellyttävän tummapaahtoisen kupposellisen. Makustelin tuota kahvia tavallista enemmän, koska tiesin, että olisi vain ajan kysymys, ennen kuin sielläkin olisi vain noutopalvelu.
 
SISÄÄN JA ULOS
 
Se on minusta mielenkiintoista, että monet meistä ovat jo käyneet läpi eristäytymisen tässä valaistumisprosessissa. Olemme katkaisseet siteet, lakanneet käymästä täyteen ahdetuissa paikoissa ja viettäneet paljon aikaa yksin.
 
Ja vaikka olemme paljon erottelevampia siinä, mihin käytämme aikaamme, monet meistä ovat nyt valmiita ilmestymään taas päivänvaloon. Alamme nauttia olemisesta ihmisten ilmoilla.
 
Emme tarvitse mitään hemmetin tekosyytä itsemme eristämiseen. Silloin kun haluamme, käännymme sisäänpäin ja vietämme aikaa yksin. Meistä on tullut luonnonlahjakkuuksia siinä. Emme pelkää tutkia sisäistä maailmaamme. Itse asiassa olemme enimmäkseen jo valmiita tuon vaiheen osalta. Nyt monia meistä kiinnostaa elämästä nauttiminen.
 
Niinpä taas kerran näytämme olevan epätahdissa muun maailman kanssa, jossa ihmiset eristäytyvät nyt. Mutta se tapahtuu enemmän pelosta, ei halusta itsereflektioon. Ei niinkään löytääkseen, keitä he oikeasti ovat.
 
Samaan aikaan minä valmistaudun siihen mahdolliseen tilanteeseen, jossa minun täytyy keittää kahvini kotona. Ja "keittämisellä" tarkoitan veden kuumentamista. Minulla on useita annospusseja Starbucksin ranskalaista paahtoa tällaisia hätätilanteita varten.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >