HomeViestejäMaria Chambers31.1.2020 - Kirjoittaja, kirjoittaja

31.1.2020 - Kirjoittaja, kirjoittaja

KIRJOITTAJA, KIRJOITTAJA

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
31.1.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Mainitsin viime postauksessani, että yksi kahvilakaverini pitää ristisanatehtävistä. Tein ennen itsekin niitä. Jostain syystä en enää kovin paljon. Mieli rakastaa palapelejä ja arvoituksia. Se rakastaa ratkaista asioita. Monimutkaisuus ja haasteet pitävät mielen kiinni elämässä.
 
Mutta kun mennään eteenpäin tässä transformaatiossa ihmisestä jumalaiseksi ihmiseksi, se lisää vastustusta. Se ei toimi hyvin, että haluaa elämän olevan haastavaa. Parasta pitäytyä ristisanatehtävissä sitä varten.
 
Yksi tämän prosessin suurimmista haasteita on, että mieli kyllästyy helposti. Sillä on ADD. Se huomaa, ettei se pysty luomaan samaa pöhinää kuin ennen. Tuo vanha ihmisintohimo ei pure.
 
Itse asiassa se saattaa yrittää astua draamaan jossain, jotta se voi vielä tuntea olevansa pelissä mukana. Saatamme sanoa, että olemme täysin valmis draaman osalta, mutta tuo draama voi olla sisäistä taistelua. Mielen ja sydämen välillä. Draama on draamaa.
 
On niin houkuttelevaa analysoida asioita liikaa. Yrittää saada selvää tästä prosessista mielellä. Mutta se johtaa vain uupumukseen, masennukseen ja myös haluun lähteä.
 
Mutta hyvä uutinen on, ettei mielen tarvitse yrittää luoda intohimoa. Eikä sydämen. Se kaikki on nyt sielun hommaa. Mutta se vaatii kuitenkin sydämen ja mielen luottamusta. Ja se vaatii kuitenkin myös tekemään valintoja. Valitsemaan, mitä haluamme tehdä. Tai olla tekemättä. Joka päivä, joka hetki. Tekemään sitä, mikä on lähimpänä ilontunnetta, eikä velvollisuus.
 
Mutta mitä tulee yritykseen keksiä iloa tai intohimoa, unohda se. Se ei toimi. Ainoa tehtävämme on hiljentää mieli. Päästää irti vastarinnasta. Joku viisas sanoi, että henki tulee vähimmän vastuksen polkua.
 
Siis miten hiljennämme mielen, jolla on ADD? Joka on tavallaan neuroottinen ja pakkomielteinen? Siinä on tuo haaste. Voimme käyttää erilaisia tekniikkoja, joista joitain olen käsitellyt tässä blogissa. Mutta epäilemättä olet löytänyt oman suosikkitapasi. (Jos sinusta tuntuu mukavalta jakaa oma tapasi päästää irti vastustuksesta, tee se vapaasti kommenttiosuudessa.)
 
Kieltämättä vastustusta on kaikkialla ympärillämme, eikö vain? Sitä on suhteissa ja politiikassa ja jokseenkin kaikkialla muualla. On työntämistä toisia vastaan ja itseä vastaan. Kaksinaisuutta parhaimmillaan. Se on tuttua.
 
Pelkkä salliminen tuntuu vieraalta ihmismielelle. Itse asiassa jos asiat tulevat helposti, mieli tuntee, ettei se ole ansainnut sitä. Tai se ei ole yhtä arvokasta, kuin olisi ollut, jos siihen olisi liittynyt kamppailua.
 
Meidät on opetettu arvostamaan kovaa työtä. Hellittämättömyyttä. Hmm. "Hellittämättömyys" (persistence) ja "vastustus" (resistance) kuulostavat kamalan samanlaisilta.
 
Kerran joku kehui yhtä lauluani, koska hän huomasi ponnistelleeni paljon sen eteen. Hän sanoi, etten vain "soittanut sitä suoraan". Olin vähän ymmälläni tuosta lauseesta. Koska minulle musiikkikappaleen onnistuminen on sitä, miten se ilmaisee parhaiten sielun intohimoa. Monet lauluistani ovat monikerroksisia ja musiikillisesti vähän mutkikkaita, ehdottomasti. Mutta ne ovat sivutuotteita eivätkä kappaleen ydinolemus. Mutta on tavallista arvostaa asioita, myös luovuutta, teknisenä taitona ja kovasti tehtynä työnä.
 
Tämä etiikka ulottuu suhteisiin. Suhteissa on usein se dynamiikka, että toinen tekee kovasti työtä ja yrittää osoittaa arvoaan toiselle. Tiedämme kaikki, miten se päättyy. Tai kumpikin uskoo, että suhteet ovat kovaa työtä. Taas kerran, miten se toimii?
 
Pelkän olemisen, tuntemisen ja kokemisen arvoa ei tunnisteta 3D-maailmassa. Myös heräävien keskuudessa on taipumusta raahata vanha arvojärjestelmä uuteen tietoisuuteen. Ajatus kovasta työnteosta hyvien tulosten eteen. Ei niin, ettei tähän prosessiin liity työtä. Mutta ironista kyllä, havaitsemme myös, että kyse on yksinkertaisesta periaatteesta. Kyse on energian sallimisesta palvella meitä. Vastaanottaen tuon energian, ilman syyllisyyttä. Yksinkertaista, kyllä, muttei mielelle helppoa tajuta.
 
Eikö siihen tarvitse sisältyä kamppailua ja kärsimystä? Eikö tuosta ilosta tarvitse maksaa jokin hinta? Kaksinaisuudessa näyttää siltä. Mutta siellä missä olemme, kamppaileminen ja kärsiminen ainoastaan viivyttävät vapauttamme.
 
Ja tähän sisältyy yritys analysoida asioita, yritys selvittää asioita. Jälleen kerran, ristisanatehtävät ovat mahtavia viihdyttämään mieltä, kuten myös hyvä murhamysteeri. Minä nautin television oikeussalitrillerien katselemisesta.
 
ENERGIAKAUHA
 
Tietoisuutemme käyttää energiaa luomiseen. Ja vastoin yleistä uskomusta, tietoisuus ei ole energiaa. Puhdas tietoisuus ei sisällä energiaa. Mutta tietoisuus kerää energioita luomaan. Ja meillä on nyt pääsy puhtaimpaan energiamuotoon. Sitä voidaan kutsua kristallienergioiksi. Ne ovat korkein energiamuoto. Ja niissä ei ole mitään voimaa, mitään valtadynamiikkaa.
 
Anna mennä perille. Kristallienergioissa ei ole voimaa. Niissä ei ole vetoa tai työntöä. Ne eivät ole vaivalloisia tai hitaita. Siitä syystä monet meistä ovat huomanneet, että jotkut asiat ilmentyvät nopeasti elämäämme tällä hetkellä. Ne näyttävät tulevan melkein välittömästi ja vähällä ponnistelulla tai ilman sitä.
 
Ja on helppoa sivuuttaa ne sattumana tai tuurina, koska niihin ei liittynyt suurta ponnistelua. Luominen ilman ponnistelua on ihmismielestä hyvin epäilyttävää. Jos se ei pane itse asioita tapahtumaan, mielestä tuntuu, että sen omaa arvoa on heikennetty.
 
Muista, että mieli löytää arvonsa tekemisestä ja analysoimisesta. Myös asioiden selvittämisestä, hellittämättömyydestä suuren vastarinnan edessä. Se ei ole valmis luopumaan tuosta identiteetistä helposti. Ja mieli on edelleen hyvin paljon osa elämäämme heräämisen jälkeen.
 
KIRJOITTAJA, KIRJOITTAJA
 
Minun mieleni on edelleen hyvin mukana elämässäni. Tarvitsen sitä yhtä paljon kuin koskaan. Mutta eri roolissa. Esimerkiksi, se auttaa minua navigoimaan iPadiä ja auttaa kirjoittamaan ja julkaisemaan tämän postauksen. Se antaa myös oman viisautensa sieluni viisauden rinnalla. Mutta – ja tätä ei liioitella – sielu on ensisijainen kirjoittaja. Ja mieli on avustava kirjoittaja.
 
Se on upea tiimi itse asiassa. Niin kauan kun mieli ei yritä ottaa kontrollia. Se on vähän kontrollifriikki, joten minun täytyy valvoa sitä. Joskus lahjon sen. Lupaan sille, että jos se osaa käyttäytyä, voimme katsella "Kovaa lakia", kun pääsemme kotiin.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >