HomeViestejäMaria Chambers29.6.2019 - Kenellä on viimeinen sana elämässäsi?

29.6.2019 - Kenellä on viimeinen sana elämässäsi?

KENELLÄ ON VIIMEINEN SANA ELÄMÄSSÄSI?
 
Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
29.6.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Onko sinulla koskaan ollut suhdetta sellaiseen ihmiseen, joka sanoo viimeisen sanan? Hän haluaa aina kontrolloida keskustelua tuolla tavalla. Mutta se ei ole kohottavaa sinun perspektiivistäsi. Sanot jotain tällaista: "Odotan innolla merelle lähtemistä." Ja hän sanoo matkallaan ulos: "Pidä hauskaa, mutta ole varovainen – saatat palaa ikävästi auringossa." Ja tämä on vain yksi miljoonista mahdollisista tilanteista.
 
Tämä ihminen voi olla ystävä, perheenjäsen tai tuttava, mutta voi olla turhauttavaa olla tekemissä hänen kanssaan, koska hän yrittää aina aiheuttaa huolta sinussa, naamioituna haluun suojella sinua.
 
Mutta jotenkin tuntuu siltä, että tapahtuu eräänlaista energian syömistä. Arvokasta energiaasi valutetaan. Olet ehkä päättänyt, että liiallisen ajan viettäminen hänen kanssaan ei ole parhaan etusi mukaista. Mutta sitä et ehkä ole huomannut, että sallit mielesi tehdä sitä samaa.
 
Mitä mielesi kertoo sinulle jostain tilanteesta, on kyse sitten terveydestä, raha-asioista tai jostain muusta? Kertooko sydämesi, mitä se haluaisi, mutta mieli keskeyttää jatkuvasti sillä, miksi se ei ole mahdollista?
 
Se ei ehkä tunnu merkittävältä, mutta kehosi tuntee tuon taajuuden, jota lähetät suurimman osan ajasta. Ja taloustilanteesi heijastaa sitä kertamäärää, jolloin olet nostanut tai sallinut toisten nostaa energeettiseltä pankkitililtäsi.
 
Kenties olet huolissasi, että menetät tuon ystävän, joka tuntuu vetävän sinua alaspäin, koska sinulla ei ole elämässäsi enää kovin monia ihmisiä, joiden kanssa voit olla tekemisissä. Eikä hän tietenkään halua menettää sinua.
 
Tuolla mielellä joka on ollut elämässäsi kuskin paikalla, on sama huoli. Mitä sille tapahtuu, jos päätät olla viihdyttämättä sitä enää? Mitä tapahtuu, jos teet enemmän ja enemmän tilaa sille, että sydämesi ja sielusi saa viimeisen sanan elämässäsi?
 
Olet ehkä löytänyt itsesi risteyksestä, jossa kyse on elämästä tai kuolemasta. Kenties olet tullut tiesi päähän. Tiedät, ettet voi jatkaa saman vanhan asian tekemistä aina vain uudestaan ja odottaa uusia tuloksia. Mutta et ollut oivaltanut, että mieli on varastanut identiteettisi.
 
Se on väittänyt olevansa sielusi. Se on yrittänyt esittää sydäntäsi ja ikuista itseäsi. Se on yrittänyt olla terveytesi, hyvinvointisi ja taloudellisen turvallisuutesi ratkaisija. Se on ollut elämäsi järjestelijä ja yrittänyt korvata ikuisen itsesi ilon omalla versiollaan ilosta.
 
Mutta se on tullut tiensä päähän. Se tietää häviävänsä taistelun. Se ei pysty ylläpitämään julkisivua enää paljon kauempaa. Erityisesti uuden kumppanisi, sielun, valossa.
 
Tiedätkö sen galaktisen pulmatilanteen, johon jatkuvasti viittaan? Tarinan jota on esitetty täällä maaplaneetalla, jossa maskuliinisuus ja feminiinisyys käyvät sotaa keskenään? Maskuliinisuus tunsi, että feminiinisyys oli pettänyt ja hylännyt, ja on siitä lähtien purkanut tämän siihen. Ja feminiinisyys reagoi tarpeettomalla syyllisyydellä ja on ylikompensoinut sen ylihoivaamalla maskuliinisuutta siitä lähtien.
 
No, lähdimme pois tuosta tarinasta, ja nyt sitä esitetään sisäisillä tasoilla mielen ja sydämen välisenä taisteluna. Ja on jälleen aika lähteä pois tuosta tarinasta. Mutta nyt se vaatii paljon enemmän tiedostamista, koska meidän täytyy tunnista, milloin sallimme tuon sovinistisen energian hallita ajatuksiamme ja tunteitamme.
 
Eikä mieli ole todellakaan tehnyt mitään väärin tarkoituksella. Sille on vain annettu vapaat kädet. Sille annettiin auktoriteetti elämässämme. Eikä kenelläkään – miehellä, naisella tai lapsella, lääkärillä, hallituksella – ole sellaista auktoriteettia.
 
Mieltä ei ole todellakaan haastettu tällä tavalla aiemmin. Tai siitä ei ole oltu piittaamatta siinä määrin, kuin nyt. Mieli on kuitenkin ollut piittaamatta sydämestä ja mielestä.
 
Sitä mieli ei vielä oivalla, ettei siltä oteta nirriä pois. Sille ei vain annetta enää mahdotonta todellisuutemme luomistehtävää. Sille itse asiassa annetaan uskomaton tilaisuus rentoutua ja hyötyä taitavasta sielusta.
 
Ja siinä tapauksessa, että mietit, onko tuo sielu taitava, katso yötaivasta, kaikkia noita tähtiä. Katso tätä planeettaa, sen luontoa ja monia ihmissydämiä, jotka haluavat herätä. Luuletko, että ihmispersoonallisuus pystyy rajoittuneella mielellään luomaan mitään sellaista?
 
Sielusi haluaa sinun luottavan siihen, kuten luotit pienenä lapsena monta vuotta sitten, ennen kuin laitoit rakkaan sielusi turvasäilöön, koska ei ollut oikea aika. Nyt on oikea aika. Nyt sen on turvallista säteillä taas kerran silmistäsi.
 
Mutta ennen kuin tämä voi tapahtua, täytyy luoda uusi malli. Eli sinun, sen osasi, sydämesi joka on yhdistynyt sieluun … täytyy varmistaa, ettei mielellä ole enää viimeistä sanaa.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >