HomeViestejäMaria Chambers21.5.2019 - Valaistumisen uudet muotisanat

21.5.2019 - Valaistumisen uudet muotisanat

VALAISTUMISEN UUDET MUOTISANAT
 
Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
21.5.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Vastaanota. Avaudu. Luota. Salli. Tunne. Aisti. Vaistoa. Miltä nämä sanat tuntuvat sinusta? Anna itsesi olla hetki kussakin näistä sanoista.
 
Yritä. Ponnistele. Mikrojohda. Puske. Fokusoidu. Saa valmiiksi. Murehdi. Suunnittele. Suojele. Ajattele. Tunne toinen hetki näitä sanoja. Miltä ne saavat olosi tuntumaan?
 
Joistakin ihmisistä ensimmäinen sanajoukko tuntuu epämukavalta. Toiminta- ja mieliorientoituneessa maailmassa nuo sanat ovat vaistonvastaisia. Joistakin toinen sanajoukko tuntuu tutulta, mukavalta ja loogiselta. Mutta monet ihmiset ovat kyllästyneet niihin, elämään joka vaatii niitä, ja he ovat huomanneet, että uudessa tietoisuudessa ne eivät ole kovin tehokkaita.
 
Mielenkiintoista kyllä, ensimmäinen sanajoukko ei ole kovin tervetullut patriarkaalisessa maailmassa. Noissa sanoissa on kyse feminiinisyydestä.
 
Tässä miehisessä ja mentaalisessa mieliorientoituneessa maailmassa, jossa elämme, ylösnousemusprosessi on paljon vaikeampi. Ja tämä johtuu siitä, että ylösnousemusprosessi vaatii luopumaan kaikista noista käsityksistä – yrittäminen, ajatteleminen, fokusoituminen, puskeminen ja kilpailu. Se kaikki toimii ruumiillistuneen valaistumisen prosessia vartaan.
 
Feminiiniset ominaisuudet – salliminen, vastaanottaminen, avoimuus, aistillisuus, intuitio, herkkyys – ovat ystäviämme tässä heräämisprosessissa.
 
UUSI SYDÄN
 
Jos sydän on suljettu, se ei tunne haavoja. Tästä syystä useimmat ihmiset ovat sulkeneet sydämensä jossain määrin ja luottavat mieleensä. Mutta jos sydän on suljettu, ei voi tuntea henkeä. Tämä prosessi vaatii avautumista, jota monet pelkäävät.
 
Tämä prosessi vaatii tuntemaan kaikilla tasoilla. Se ei merkitse, että olemme yhtä kuin tunteemme. Olen sanonut monta kertaa, että on tärkeää sallia koko tunnekirjo, mutta olla samaistumatta tunteisiin – useimmat niistä ovat joka tapauksessa massatietoisuudesta. Ne eivät ole meidän. Ainoita meidän tunteitamme ovat keveys, huolettomuus, leikkisyys ja ilo! Ne ovat sielumme tunteita.
 
Ja kun avaudumme, tunnemme asiat aistillisella tasolla enemmän kuin koskaan. Se on itse asiassa sielun suurin ilo. Kokea itsensä aistillisena, fyysisenä olentona. Alamme tuntea musiikin enemmän kuin koskaan. Maistaa ruuan ensimmäistä kertaa. Ja myös muut aistit aktivoituvat ihmisaistien lisäksi. Meillä on aistikokemuksia, joita ei voi ilmaista sanoin.
 
Eikä tuntemista pidä sekoittaa sympatiaan tai empatiaan. Kun meistä tulee tietoisempia, niistä kummastakin päästetään irti. Se vaatii meitä, erityisesti naispuolisia, irrottautumaan energeettisesti ihmisistä.
 
Kun puhun naisen irrottautumisesta ihmisistä, en puhu hänen sydämensä sulkemisesta. Mutta se vaatii uuden sydämen luomista. Sellaisen joka ei ole haavoittunut. Sillä tavalla hän ei kanna enää toisten haavoja.
 
Silloin hän on todella vapaa ilmaisemaan iloaan ja aistillisuuttaan, ja sitä ihmiskunta tarvitsee nyt enemmän kuin koskaan. Ihmiskunta ei tarvitse lisää mentaalista masturbointia. Se tarvitsee avautumista sielupohjaiselle aistillisuudelle.
 
Ei ole sattumaa, että tämä on yksi tiheimmistä planeetoista – sellainen jolla leijuu loputtomasti ajatusmuotoja ympäriinsä, ja samaan aikaan se on yksi patriarkaalisimmista. Tämä merkitsee, että suuri osa tietoisuudesta on sulkeutunut. Jos tietoisuus on sulkeutunut, se merkitsee, että se on torjunut feminiinisyyden. Se on leikannut pois oman sydämensä ja omat aistinsa ja luottaa mieleen todellisuuden luomisessa.
 
Siitä tulee ylikontrolloiva vanhempi, omien lastensa vieraannuttamisen kustannuksella. Mikä on parempi vertauskuva ylikontrolloivasta mielestä, joka on kieltänyt sydämensä ja sielunsa, kuin jotkut maailman diktaattorit. Myös Donald Trumpin ja hänen hallintonsa kaltaiset ihmiset ovat kontrollissa maan parhaista intresseistä huolimatta. Jos se sallitaan, mieli voi ottaa hallinnan ja kieltäytyy tekemästä asioita todellisten parhaiden intressiemme hyväksi.
 
KONTROLLISTA IRTIPÄÄSTÄMINEN
 
Jos yritämme jollain tavalla edelleen kontrolloida tätä valaistumisprosessia, se kostautuu meille. Ja kun lakkaamme yrittämästä kontrolloida, voimme tuntea haavoittuvuutta. Ns. feminiiniominaisuus, jota pelätään ja väheksytään 3D:ssä. Emme voi tuoda tuota perspektiiviä mukanamme korkeampiin tietoisuusmaailmoihin.
 
Kamppailu, itsensä uhraaminen, kova työ, ponnistelu ja muu lineaarinen ajattelu pidättelevät meitä. Luottamus, vastaanottaminen, itsensä hyväksyminen ja ehdoton itsensä rakastaminen ovat ylösnousemuksemme kulmakivi. Myös uhrius pidättelee meitä.
 
Meitä vaaditaan hyväksymään, että luomme omat kokemuksemme. Että kaikki mitä tarvitsemme, on sisällämme, eikä tule ulkoisesta universumista. Tämä siirtyminen täyteen tietoisuuteen vaatii radikaalia muutosta perspektiivissämme.
 
VALTA ON ILLUUSIO
 
Meidän täytyy päästää irti uskosta valtaan. Valta on illuusio. Mutta mentaalirakenteessa uskoa valtaan ei kyseenalaisteta. Vallassa on ajatus voimankäytöstä. Jos yksilö tuntee riittämättömyyttä tai uskoo olevansa heikko tai uhri, hänen täytyy saada vallantunne. On aina joku tai joitain ryhmiä tai hallituksia, jotka yrittävät käyttää valtaa toisiin. Kumpikin osapuoli uskoo, että valta on totta.
 
Kun ylösnousemme, oivallamme, ettemme tarvitse valtaa luomiseen. Ilmentäminen käyttää täysin eri tietoisuutta, kuin useimmat ihmiset ymmärtävät. Eikä se perustu valtaan tai voimankäyttöön.
 
Mutta kaksinaisessa järjestelmässä näyttää siltä, että luominen täytyy tehdä ponnistelulla, yrittämisellä, puskemisella ja mikrojohtamisella. Luominen on 3D:ssä tuntunut vaikealta ja hankalalta, koska olemme yrittäneet valjastaa vanhat ja kömpelöt 3D-energiat ja manipuloida niitä.
 
Kun ns. kevennymme, ilmentäminen on helpompaa. Kyse ei ole siitä, etteivät nuo luomisenergiat ole käytössä kolmannessa ulottuvuudessa, mutta harvat ihmiset tunnistavat ne. Ensisijaisesti siksi, että he ovat päättäneet fokusoitua kolmannen ulottuvuuden leikkikenttään. Ulottuvuudet eivät ole oikeasti erillään toisistaan, mutta siltä näyttää tietoisuudessa, joka hahmottaa todellisuuden lineaarisena ja hyväksyy ajan ja paikan totena.
 
Ihmismielellä on riittävän vaikeaa tämä prosessin kanssa, eikä se tarvitse tietää, miten uusi tietoisuus toimii, hyödyntääkseen sitä. Aivan kuten meidän ei tarvitse olla sähköasentaja käyttääksemme sähkön ominaisuuksia. Sytytämme vain valot päälle, käynnistämme tietokoneen tai – niille jotka saavat sen aikaiseksi – kytkemme pölynimurin pistokkeeseen.
 
Rentoutuneena, tuettuna ja inspiroituneena. Joitain valaistumisen muotisanoja.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >