HomeViestejäMaria Chambers4.4.2019 - Mieli on helpottunut

4.4.2019 - Mieli on helpottunut

MIELI ON HELPOTTUNUT
 
Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
4.4.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Olen kirjoittanut melkoisesti mielestä tässä ihmisen ja jumalan yhdistymisen transformaatioprosessissa. Ja olen kirjoittanut melkoisesti asiaintilasta maailmassa ovemme ulkopuolella ja siitä, miten ne voi rinnastaa toisiinsa. Mutta tänä aamuna sain yhden tuollaisen ahaa-elämyksen jostain, mitä en ollut tiedostanut.
 
Oivalsin, että tunteeni laukaisee erityisesti hallitus ja monet ne kansalaiset tässä ja muissa maissa, jotka yrittävät kontrolloida naisten lisääntymisoikeuksia. Vaikka en ole huolissani itsestäni, koska en ole enää tuossa 3D-todellisuudessa ja olen pitkällä lisääntymisiän ohi, se edelleen suututtaa minua. Ja tuo viha on ehdottomasti oikeutettua. Se on häpeä ja loukkaus kaikille naisille.
 
Mutta se heijastaa myös, mitä olen tuntenut itsestäni. Minussa on osa – sanotaanpa mieli – joka haluaa kontrolloida minua. Se ei luota sielun kykyyn tehdä parhaita päätöksiä. Se pelkää sivuun työntämistä ja oman asemansa menettämistä elämässäni. Se näkee feminiinisyyden ja sieluni uhkana.
 
Ja ymmärrettävästi. Ihmismieleni on yrittänyt kontrolloida elämääni hyvin pitkän aikaa. Vaikka tulin tänne tässä elämässä, muiden rohkeiden ja kyvykkäiden sielujen rinnalla, esittelemään uuden olemistavan, tavan joka ei enää pidä mieltä elämän keskipisteenä, se ei merkitse, etten jäänyt kiinni tuohon peliin kaikkien muiden tapaan.
 
On helppoa eksyä mentaalisesti orientoituneessa maailmassa. Vielä suurempi syy, että on ollut todella haastavaa alkaa luottaa siihen, että toinen osamme luo todellisuuden, osa joka ei niin raskaasti nojaa tuohon mieleen.
 
Niinpä vaikka on helppoa – ja myönnettäköön tavallaan hauskaa – huomata, miten Donald Trumpin (tai kenen tahansa autoritaarisen johtajan) kaltaiset ihmiset ja heidän tukijansa projisoivat tai ulkoistavat epävarmuutensa ja tunnustamattomat ongelmansa toisiin ihmisiin, ryhmiin, sukupuoliin, rotuihin ja maihin, on vaikeampaa tunnistaa, että teen sitä itselleni.
 
Olen päästänyt irti suuresta määrästä esi-isätarinaani ja vanhoja uskomus- ja käyttäytymismalleja sen myötä, mutta minussa on edelleen osia, jotka ovat konfliktissa keskenään. Jotka haluavat pommittaa minua syytöksillä, etten ole tarpeeksi hyvä. Jotka haluavat kontrolloida minua ajatuksilla, jotka eivät ole erityisen kohottavia. Ajatuksilla, etten ole arvokas, etten teen hyviä päätöksiä.
 
Niinpä käydessäni kävelyllä tänä aamuna, kävin pienen keskustelun mieleni kanssa. Vakuutin sille, etten ollut potkaisemassa sitä ulos. Tarvitsen sitä. Mutta nyt sen ei tarvitse ottaa harteilleen kaikkia päätöksiä elämässäni. Se voi itse asiassa ottaa mukavan asennon, rentoutua ja nauttia maisemasta.
 
Muistan, että ollessani liian nuori ajamaan autoa, nautin katsoa ulos auton tai bussin tai junan ikkunasta, kun katselin maiseman menevän ohi. Se oli hyvin meditatiivista.
 
Nyt voin nauttia elämästä, haistella kukkia, katsoa puita ja asioita ja olla huolehtimatta, ajanko alas jyrkänteeltä tai putoan rotkoon. Niinpä kävellessäni luonnossa ja käydessäni myötätuntoista keskustelua mielen kanssa, huomasin, että aloin todella rentoutua ja kävelystä tuli paljon rikkaampaa.
 
Tunsin tuon täyteläisen ja aistillisen yhteyden, ja tunnuin kuin siirtyvän sieluni seuraan ja mieleni meni tyytyväisenä takapenkille. Tuntui siltä, että mieleni todella arvosti mahdollisuutta rentoutua. Ja tämä vuorostaan antoi sielulleni merkin tulla lähemmäs.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >