HomeViestejäMaria Chambers13.2.2019 - Turvallinen paikka

13.2.2019 - Turvallinen paikka

TURVALLINEN PAIKKA
 
Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
13.2.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Istun täällä siemailemasta tummapaahtoista aamukahviani, ja näen helikopterin yläpuolella. Se ei ole koskaan hyvä merkki. Käy ilmi, että paikallinen yläkoulu joka sijaitsee parkkipaikan toisella puolella, on lukittu. Partiot etsivät oppilasta, jolla on ase. Ilmeisesti he löysivät jo neljä asetta koulun alueelta. En tiedä, onko kukaan loukkaantunut. Eräs nuori perhe kertoi minulle juuri yksityiskohtia. He istuivat nuoren poikansa kanssa, joka sattui myöhästymään tänään ja jäi tuon kaaoksen ulkopuolelle. Nainen oli samaa mieltä hymyillen, että se oli jumalainen väliintulo.
 
Joku tuli juuri sisään ja sanoi, että viranomaiset olivat kehottaneet myös useimpia koulun lähellä olevia kauppoja sulkemaan. Toistaiseksi ketään ei ole tullut tänne Starbucksille noiden ohjeiden kanssa. Kenties olemme riittävän kaukana koulusta, että tilaamme pidetään turvallisena.
 
Vau, tapanani ei ole muistella, mutta kuin minä olin peruskoulussa, vakavin turvallisuusuhka toisille oli joku, jolla oli ritsa. Vaikka olikin säännöllisiä ilmapommitusharjoituksia – polvistuen eteisen seiniä vasten, toinen käsivarsi kiedottuna silmille ja toinen tiukasti takaraivon ympärillä. Niin surrealistiselta kuin se kuulostaakin nyt, ydinsota oli mahdollisuus 50-luvulla.
 
Mutta nyt on kyse siitä uhasta, että joku hyökkää kimppuun, tavallisesti raivostuneet miehet. Voimmeko vielä yrittää kääntää nämä yksittäisiksi tragedioiksi, joihin syyllistyvät sairaat yksilöt, vai onko kyse jostain syvemmästä ja salakavalammasta?
 
Eikä asia ole edes niin yksinkertainen, kuin tiukemmat aselait. Se on tietysti hyvä alku, mutta se ei poista millään muotoa itse sairautta. Emme voi kieltää sitä aggressiivisuutta, joka on osa tätä patriarkaalista kulttuuria. Kulttuuria jossa väkivaltaa ihannoidaan. Meidän ei tarvitse katsoa kovin pitkälle nähdäksemme sitä kaikkialla mediassa. Ihmiset saavat voimakkaamman negatiivisen tunnereaktion nähdessään ihmisten rakastelevan – erityisesti kahden miehen – kuin nähdessään verta ja suolenpätkiä elokuvissa tai tv-ohjelmissa. Sota suvaitaan, muttei homoseksuaalista suhdetta.
 
Näemme, että patriarkaatti tukee miehistä hallintaa ja myrkyllistä maskuliinisuutta. Tietysti useimmat miehet eivät kykene sellaiseen väkivaltaan. Mutta taustalla on tietoisuus, joka on tämän aggressiivisuuden juuri.
 
Eikä ole mitään sattumaa, että monet johtajat ympäri maailmaa kannustavat jossain määrin väkivaltaan. Esimerkiksi kutsuen lehdistöä kansan viholliseksi. Viitaten maahanmuuttajiin eläminä, loisina. Tukien vihaympäristöä.
 
Tuomiten feminiinisyyden nakertamalla naisten lisääntymiseen liittyviä oikeuksia. Kenties naissukupuoli on heidän pelätyin vihollisensa. Koska naiset avaavat miesten sydämen, ja heidän täytyy kohdata syvimmät pelkonsa.
 
Tietysti he havaitsevat, ettei ollut mitään pelättävää. Ei ollut mörköä. Vain syvää ja pysyvää surua, tuo hylkäämisentunne.
 
Siis 3D:ssä feminiinisyys ei tunne turvaa myrkyllisen maskuliinisuuden vuoksi. Eikä maskuliinisuus tunne turvaa niiden tunteiden vuoksi, joiden se olettaa päihittävän itsensä – tunteiden joita täytyy välttää kaiken kustannuksella. Kaiken kustannuksella.
 
Koko tässä integrointiprosessissa jota käymme läpi, on kyse maskuliinisuuden ja feminiinisyyden integroinnista. Tasapaino laittaa meidät turvalliseen paikkaan riippumatta siitä, minne menemme elämässä. Ja tämä johtuu siitä, että tasapainotietoisuus muuttuu turvallisuusenergiaksi. Emme voi olla mitään muuta.
 
Siis olen iloinen, että olen täällä. En tunne levottomuutta tai lähistön tilanteen uhkaavan. Itse asiassa lähetän omaa säteilyäni täällä. Tuntuu siltä, että olen luonut turvallisen energian tähän ympäristöön.
 
Teemme itse asiassa sitä. Me jotka olemme valinneet tasapainon, luomme energeettisesti turvallisia tiloja, eikä tämä ole egoistista ajattelua. Se on vain fysiikkaa.
 
Kuitenkin selviytymis- ja turvallisuusongelmamme laukaistaan enemmän kuin koskaan. Mutta se on vain osa tätä prosessia. Se tuo esiin pelkoja, mutta on tärkeää muistuttaa itsellemme, että nuo pelot eivät ole totta. Ympärillämme voi olla kaaosta, mutta olemme turvassa. Sama pätee ajatuksiimme. Mieli vie meidät hyvin pelottaviin paikkoihin, mutta tajuamme, että se on vain häiriötekijä.
 
Näyttää siltä, että barista on juuri lukinnut tämän paikan. No, hän on lukinnut ovet partioiden tulemiselle, mutta avaa ne meille, kun haluamme lähteä. Meitä on vain kaksi täällä nyt. Ai, hetkinen, hän on lähdössä. Nyt olen vain minä ja kaksi baristaa. Hmm, näyttää siltä, että saan kaiken tuon tummapaahtoisen kahvin itselleni?
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >