HomeViestejäMaria Chambers4.1.2019 - Menneisyytemme haamuja

4.1.2019 - Menneisyytemme haamuja

MENNEISYYTEMME HAAMUJA
 
Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
4.1.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Näyttää siltä, että ovemme ulkopuolisessa maailmassa monet ihmiset haluavat tutustua itseensä. Mutta eivät sillä tavalla, jolla me olemme tutustuneet. He haluavat tietää, keitä heidän esivanhempansa ovat. Vapaan maailman yli pyyhkii suosittu ajanviete, jossa ihmiset voivat helposti testauttaa DNA:nsa ja nähdä, mistä he ovat kotoisin. Kuulla yhteytensä ja sukupuunsa.
 
He kaipaavat sopia johonkin joukkoon. He haluavat samaistua jonkin kanssa, on se sitten kansallisuus, heimo tai mikä ikinä erottaakin heidät merkittävällä tavalla. Se on luultavasti yksi merkittävimmistä haluista ihmisolentona. Myös henkisessä yhteisössä on ihmisiä, jotka ovat innostuneita kuulemaan, keitä he olivat entisissä elämissään.
 
On käyty sotia ns. eroavuuksien vuoksi heimojen, rotujen, kansallisuuksien ja esi-isäyhteyksien kesken. Ihmisiä kuolee kirjaimellisesti joka päivä puolustaessaan esi-isäyhteyksiään.
 
Ja vaikka on hauskaa tavoitella sukupuutaan tässä ja muissa elämissä, jolloin yksilö saattaa ymmärtää, miksi hänellä on tiettyjä piirteitä ja taipumuksia, se ei oikeasti tyydytä tuota syvää kaipausta tuntea itsensä. Ja tyydytys tulee vasta, kun alamme päästää irti kaikesta menneisyydestämme. Kaikesta siitä. Sielumme on kerännyt viisautta kaikista noista kokemuksista ja noista elämistä, mutta sillä ei ole merkitystä, mitä olimme rotuna, kansallisuutena, sukupuolena tai statuksena.
 
Minusta oli jännittävää ja lohduttavaa muutama vuosi sitten kuulla, että olin ollut eteläafrikkalainen nainen entisessä elämässä, ja se auttoi minua ymmärtämään, miksi loin hyvin afrikkalaistyylistä taidetta. Mutta ymmärrän myös, että olin sielu, joka koki elämää tuon naisen ja tuon persoonallisuuden kautta.
 
Monet meistä ovat eläneet monia elämiä ja meillä on ollut valtava kirjo persoonallisuuksia ja kokemuksia. Mutta tämä oivaltamisprosessi vaatii, että päästämme irti kaikista noista identiteeteistä ja persoonallisuuksista, ja se tapahtuu luonnostaan.
 
Tästä syystä monien meidän on mahdotonta samaistua perheisiin tai ryhmiin niin, kuin olemme samaistuneet aiemmin. Vaikka väittäisinkin, ettemme koskaan samaistuneet niihin tasolla, jolla meidän mielestämme olisi pitänyt.
 
Monilla meistä on vanhan itsemme aspekti, joka tuntee eksyneensä ja jätetyn ulkopuolelle. Meistä tuntuu muukalaiselta epäystävällisessä ympäristössä. Tuo osamme ei koskaan oikeasti sopinut maailmaan, joka ei ollut harmoniassa sen kanssa, kuka olimme.
 
Tulimme vanhoina sieluina, joihin jotkut viittaavat edistyneenä kaartina. Emme olleet sopineet kovin hyvin joukkoon monissa elämissä, ja päätimme, että tämä elämä olisi SE elämä. Se elämä jossa julistaisimme täysivaltaisuutemme ja jossa olisimme ylpeä erilaisuudestamme. Annoimme lopultakin itsellemme sielutasolta luvan olla sopimatta joukkoon.
 
Olemme päästäneet irti vanhoista tarinoistamme, rakastaen ja kunnioittaen. Olemme enemmän ja enemmän hetkessä. Ja jos pohdimme menneisyyttämme, se tapahtuu uusin, myötätuntoisin silmin. Ei itsesäälistä. Näin on, koska olemme tietoisempi, että se mitä tapahtui meille ja kuka luulimme olevamme, on vain tarina. Se on joukko kokemuksia. Se ei määrittele, kuka olemme.
 
Tästä syystä rakastamme elokuvia ja tv-ohjelmia. Voimme nauttia laajasta kirjosta ihmistarinoita – komedioita ja tragedioita, epätoivoisia tilanteita, menetettyjä rakkauksia, onnea ja epäonnea. Rakastamme katsella niitä, ja tiedämme myös, että olemme turvassa kaikelta siltä, kun istumme lempinojatuolissamme tai sohvallamme.
 
Elämämme eivät ole olleet kovin erilaisia. Olemme eläneet pitkää sarjaa, kausi kauden perään, jakso jakson perään, tuhansia vuosia. Hahmoilla on saattanut olla uusia rooleja joka sarjassa ja uusissa paikoissa, mutta juoni oli periaatteessa sama. Galaktista tarinaa näyteltiin uudestaan ja uudestaan näyttämöllä nimeltään maaplaneetta.
 
Me jotka olemme ruumiillistuneen valaistumisen eturintamassa, olemme lähteneet pois noista romanttisista komedioista ja draamoista. On edelleen tavallaan jännittävää saada selville, että olimme ehkä afrikkalainen tai Amerikan intiaani tai kuninkaallista sukuhaaraa tai merirosvo. Mutta kun lähestymme täysivaltaisuuttamme, voimme nauttia tuosta informaatiosta ja kuitenkin tietää, että se kuka olemme, on vielä suurempi kuin mikään siitä.
 
Itse asiassa olemme noiden elämien, noiden persoonallisuuksien, noiden perintöjen ja kokemusten luoja. Olemme alullepanija, kirjoittaja, tuottaja, ohjaaja ja nyt myös kaikesta siitä nauttija enemmän kuin koskaan. Sielumme sekä "minä olen" -olemuksemme on sukeltanut syvälle omaan luomukseensa.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >