HomeViestejäMaria Chambers5.12.2018 - Etkö näytä tarpeeksi kiireiseltä?

5.12.2018 - Etkö näytä tarpeeksi kiireiseltä?

ETKÖ NÄYTÄ TARPEEKSI KIIREISELTÄ?

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
5.12.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Emme ole Alexandria Occasio-Cortez tai kukaan nouseva tähti tai näkyvä henkilö, joka tekee poliittista tai yhteiskunnallista tai musiikin historiaa. Ainakaan 3D-perspektiivistä. Mutta sielutasolla se ei ole tavoitteemme. Ja se on tarpeetonta, myös häiriötekijä. Kuten olen sanonut, energia suurentaa, ja jos on ongelmia, joista ei ole päästetty irti, tuon massiivisen huomion tai statuksen energia aiheuttaisi merkittäviä häiriöitä elämäämme.

Ja useimmat meistä luultavasti olisivat samaa mieltä siinä, että meillä on jo riittävästi häiriöitä, kiitos vaan! Mutta se ei merkitse, ettemme saa tunnustusta ja ettei meitä ylistetä siitä, mitä teemme täällä. On miljoonia sieluja, pääasiassa ei-fyysisessä maailmassa, jotka hurraavat meille ja kunnioittavat sitä, mitä olemme tehneet.

Mutta silloin kun ihmisellä on epämukavaa tai se on kyllästynyt tai epäilee, noita hurrauksia ei voi kuulla lainkaan. On vaikea tuntea tuo tunnustus silloin, kun olemme hyvin ehdollistuneet arvostamaan itseämme sellaisten ihmisyysstandardien mukaan, jotka eivät tunnista todellista erinomaisuutta.

Kun tuo erinomaisuus ottaa fyysisen muodon, se tietysti nähdään, sitä arvostetaan ja sille annetaan tunnustusta, mutta kun nuo luomukset ovat esoteerisia tai näkymättömiä, kuka tietää ja kuka välittää? Sen ydintä, mitä teemme, ei voi vielä mitata mikroskoopilla tai nähdä elokuvassa, lukea kirjasta tai kuulla musiikkikappaleessa.

Mutta samaan aikaan sieluina nautimme erityisesti uuden energian ilmaisemisesta monentyyppisillä menetelmillä. Kirjoittajana, taiteilijana ja muusikkona rakastan sieluni ilmaisemista ja sitten tuon ilmaisun jakamista. Mutta se mistä puhun tässä, ei ole välttämättä konkreettista, mutta silti syvällistä.

Ehkä haluamme tehdä ihmeitä, jotta toiset voivat sanoa: "Vau, se on totta, mistä John puhui!" Mutta tässä kohtaa se ei ole useimmille meistä mahdollista. Paitsi että voimme näyttää muille henkemme keveydellä ja sillä, miltä meistä tuntuu ja miten elämämme näyttää toimivan tavalla, joita voi kutsua mystiseksi. Epätavallista synkronismia, asiat sopivat yhteen meitä varten. Ilman kamppailua tai ponnistelua. Mutta ne jotka ovat kiinni tuollaisille asioille, luultavasti sanovat, että se oli vain onnekas sattuma.

Ja emme ehkä kulje jatkuvasti hymy kasvoillamme, mutta se ei välttämättä merkitse, ettei meillä ole yhteyttä Henkeen. Tässä prosessissa ei ole kyse olemisesta pelkkää hymyä ja tanssimisesta keskellä supermarkettia. Vaikka rakastan tuota YouTube-videota kaverista, joka tekee niin Australiassa. Tämä on työläin prosessi, johon ihminen voi ryhtyä. Erittäin harvat valitsevat tämän ruumiillistuneen valaistumisen, ainakaan ns. nopeutettua suunnitelmaa.

Siirtyminen vapauteen vaatii huomiomme sataprosenttisesti. Meillä ei ole aikaa tai kärsivällisyyttä energiansyöjille. Ongelmana on, että useimmista ihmisistä näyttää siltä, ettemme tee oikeastaan mitään, joten he luulevat voivansa ottaa aikaamme.

ETKÖ NÄYTÄ RIITTÄVÄN KIIREISELTÄ?

Heidän mielestään sellainen, joka tekee tärkeitä asioita ja on liian kiireinen, jotta hänellä olisi tilaa heille, käy töissä joka päivä, tai jos tämä on usein Starbucksin tapaisissa paikoissa, kännykkä, iPad ja tietokone sauhuavat hänellä koko ajan. Hän puhuu kännykkään, kirjoittaa raportteja ja tapaa asiakkaita.

Ja ei niin, että siinä olisi mitään vikaa, mutta meidän elämämme ei välttämättä näytä siltä. Eikä kyse ole siitä, ettei meillä olisi aikaa keskustella toisten kanssa. Nautin tietenkin tuosta vuorovaikutuksesta.

Ainakin minulle tämä on vakavamielinen polku. Kuolemanvakava. Se ei merkitse, etten naura paljon. Minä nauran. Mutta minun täytyy muistuttaa itselleni välillä, että se, etten kanniskele tietokonetta tai salkkua tai tapaa säännöllisesti asiakkaita tai pidä webinaareja, ei merkitse, että olen käytettävissä. Mainitsen tämän, koska joskus on helppoa uskoa, ettemme oikeastaan tee mitään, koska meillä ei ole jotain tuotetta tai elämäntyyliä osoittamassa sitä. Mutta se on vanhan energian ajattelua.

Ja tiedän, että olen jo kirjoittanut tästä: teemme ennen aamiaista enemmän, kuin ihmiset tekevät koko elämässään. Mutta toistan sen. Miten monta ihmistä tunnet, jotka päästävät irti esi-isistään ja heidän DNA:nsa transformoituu hiilipohjaisesta kristallipohjaiseen?

Päästävätkö he irti vanhasta tarinastaan tai edes tietävät, että voivat tehdä sen? Ovatko he käyneet sielun pimeän yön läpi? Entä vapautuminen koko sukulinjastaan täällä ja ei-fyysisissä ulottuvuuksissa?

Tämä ei ole tuomitsevaa, koska jokainen meistä ei ole ollut jossain kohtaa tietoinen tästä prosessista. Ja kyllä, muu ihmisperheemme on tämän prosessin alkuvaiheissa. He eivät tiedä, mitä heidän edessään on, aivan kuten mekään emme tienneet.

Tämä on vain muistuttamaan meille siitä monumentaalisesta prosessista, johon olemme suostuneet. Ja että teemme merkittävää työtä. Ja itse asiassa vaikutuksemme on ilmentynyt luonnontieteissä, lääketieteessä, psykologiassa, taiteessa, musiikissa ja kirjoittamisessa. Myös politiikassa aika ajoin. Monet meistä ovat työskennelleet Teslan ja Edgar Caycen kanssa.

Olemme olleet tärkeä vaikuttaja internetin luomisessa. Tiesimme, että tarvitsisimme paikan yhdistyä toisiimme, erityisesti uuden tietoisuuden edelläkävijöinä. Monet meistä ovat tuoneet kristallienergioita tänne planeetalle. Kuten olen sanonut aiemmin, nämä energiat ovat meidän käytössämme. Luodaksemme niillä.

Meidän ei tarvitse ihmistasolla ymmärtää kaikkia tämän transformaatioprosessin koukeroita. Ihmismieltä ei yksinkertaisesti ole suunniteltu ymmärtämään niitä. Se ei ole arvostelua, ainoastaan fakta.

Mutta kauneutta on, ettei sen tarvitse ymmärtää. Sielumme on varustettu hyödyntämään energioita ja luomaan meille. Se ei merkitse, että mieli hävitetään. Se vain palvelee meitä eri tavalla nyt. Se ei enää raivaa kyynärpäätaktiikalla tietään näyttämön keskelle.

Itse asiassa suuri osa kovimmasta "työstä" on oppia vain sallimaan. Ystäväni, se on haastavin asia ihmiselle. Ja tämä tuo esiin uuden pointin. Työskentelemme kiireisenä uuden energian kanssa. Jo yksin se vaatii omistautumista, koska uusi energia ei toimi vanhan energian tavalla ja siinä on oppimiskäyrä. Aivan kuten tietokoneemme uuden käyttöjärjestelmän kanssa.

Mutta taas kerran, se ei ole vanhaa pakottamis-, puskemis- tai yrittämisdynamiikkaa. Kyse on täysin uudesta toimintamallista.

TIEDÄMME, KUKA OLEMME

Sieluina meitä ei itse asiassa kiinnosta itsemme ylistäminen. Tiedämme, kuka olemme. Se ei ole vain tuo henkilö, jonka heijastuksen näemme peilissä. Tiedämme, että olemme ikuinen ja ettei meidän tarvitse tehdä mitään ansaitaksemme kehumista tai todistaaksemme arvokkuutemme.

Olemme täällä sielunamme ilmaisemassa iloamme ja aistillisuuttamme. Tanssimassa ihmisvastineemme kanssa ennenkuulumattomasti. Jotkut voivat kysyä, miten se muuttaa maailmaa. Sitten kun he alkavat tanssia oman sielunsa kanssa, heidän ei tarvitse koskaan enää esittää tuota kysymystä.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >