HomeViestejäMaria Chambers16.10.2018 - Massatietoisuus

16.10.2018 - Massatietoisuus

MASSATIETOISUUS

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
16.10.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Muistan, että "aiemmassa" elämässäni sain paljon asioita aikaan päivässä. Juoksin ympäriinsä ja täytin päiväni eri aktiviteeteilla. Kävin eri ihmisten luona tai he kävivät minun luonani. Perhe, ystävät, rakastajat, aviomiehet, työpaikat. Minussa oli osa, joka kukoisti siinä. Jos nyt päivässä on yksi asia, joka minun täytyy tehdä, kuten käydä hammaslääkärissä tai kaupassa tai tavata ystävä lounaalla, aikataulu on liian täysi.

Minussa on osa, jota ei haittaisi tehdä useita asioita päivän aikana, kunhan ne ovat hauskoja. Mutta silti ei kovin paljon.

Mainitsin tämän, koska se ei liity ainoastaan siihen, että tarvitaan paljon lepoaikaa valomme ja muiden aspektiemme integroimiseen. Se liittyy myös gravitaatioon ja massatietoisuuteen.

Massatietoisuus tekee ehdottomasti omaa juttuaan. Se ei tee, mitä me teemme. He eivät ole valinneet ruumiillistunutta valaistumista eivätkä integroi valokehoa hiilipohjaiseen fyysiseen kehoonsa tässä yhdessä elämässä. He eivät ole ylösnousemusprosessinsa loppuvaiheissa. Useimmilla ei ole aavistustakaan, mitä tarkoittaa yhdistyä sieluunsa oikeasti.

Massatietoisuus sitä vastoin vetää meitä energeettisesti. Siinä on gravitaatio. Väsymme siitä. Se on syövää energiaa. Kulutusmyönteisyysenergiaa. Siitä syystä on elintärkeää, että hyvin monet meistä viettävät paljon aikaa yksin.

Vuosia sitten, kolmikymppisenä, pystyin nukahtamaan sohvalle kaiken raivoamisen keskellä. Huoneessa täynnä kovaa musiikkia, huutavia ja tanssivia ihmisiä. Ja itse asiassa olin melko herkkä silloin ja imin toisten energioita.

Nykyään retkiini sisältyy enimmäkseen käynti Starbucksilla, ruokakaupassa ja kävely luonnossa. Ei silti, että valittaisin, sillä nyt se toimii minulla. Ennen sätin itseäni siitä, etten ollut yhtä seikkailunhaluinen kuin nuorempana, mutta nyt käsitän, että se mitä teen – mitä monet meistä tekevät – on ennenkuulumatonta.

En voi alkuunkaan verrata sitä, mitä olen tehnyt ja mitä jatkan, kehenkään kaksinaisuusmaailmassa. Itse asiassa tänään tulin eri Starbucksille, sillä suoraan sanottuna toisessa on liikaa ihmisiä, jotka ovat halunneet enemmän ja enemmän huomiotani viime aikoina.

Eräs monien vuosikymmenten aikainen ystäväni kertoi juuri, että hän on ystävystynyt useampiin ja useampiin ihmisiin ja kukoisti siinä. Hän kuulostaa hyvin tyytyväiseltä. Olen onnellinen hänen puolestaan, koska hän ja hänen aviomiehensä muuttivat uudelle alueelle maantieteellisesti ja hän tunsi sen seurauksena alussa itsensä eristyneeksi.

Hänen päivänsä koostuvat kursseista paikallisella yliopistolla, taideprojekteista, kokouksista ja päivällisistä ystävien kanssa. Hän ja siippansa matkustavat säännöllisesti eksoottisiin paikkoihin ja laulavat mieskuorossa.

Kyllä, minussa on osa, joka on kateellinen. Ja kenties vähän nostalginen tuon elämäntyylin osalta. Elin osittain sitä itsekin. Ja kyllä, siinä oli tietynlaista täyttymystä. Ja se oli upeaa ja tarkoituksenmukaista. Mutta se ei ollut samanlaista täyttymystä, mitä koen nyt. Se ei voisi koskaan korvata sitä jatkuvasti laajentuvaa ilon ja rakkauden tunnetta, jota sieluni antaa minulle. Se ei ole lähelläkään sitä täyttymyksentunnetta, joka minulla on nyt noina puhtaan autuuden hetkinä. Ja tunnen, että siksi olen edelleen täällä, ja se on vasta alkua paljon suuremmalle autuudelle ja täyttymykselle.

Miksi se on merkittävää? Koska nyt minun ei tarvitse katsoa itseni ulkopuolelle yrittäessäni täyttyä. Koska tuntiessani tuon laajentavan osani, tiedän vaistomaisesti, ettei sitä voi ottaa pois minulta. Se on itse asiassa minä.

Niinpä silloin kun haluan osallistua 3D-todellisuuteen, voin tehdä sen paikasta, jossa tunnen täyttymystä. Olen jo täydellinen. Ja mielenkiintoista kyllä, minulle se merkitsee, ettei minulla ole suurta intoa tehdä paljonkaan niitä asioita, joita tein ennen. Into tai halu on yhdistyä vielä intiimimmin itseni kanssa. Tuon osani joka tuntee jo täyttymystä. Nyt oivallan, miten maailma "tuolla" oli tavallaan harmaa.

Mutta samaan aikaan gravitaation ja massatietoisuuden maailma yrittää jatkuvasti imeä minut sisään. Tapahtuu se sitten toisten ihmisten tai uutismedioiden kautta tai nappaamalla itselleni tuolla vallitsevia energioita. Ne ovat voimakkaita. Siitä syystä olen varmistanut, että olen luonut pyhät, ihanat paikkani tähän maisemaan.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >