HomeViestejäMaria Chambers3.10.2018 - Ylösnousemus ja viha - lähempää tarkastelua

3.10.2018 - Ylösnousemus ja viha - lähempää tarkastelua

YLÖSNOUSEMUS JA VIHA – LÄHEMPÄÄ TARKASTELUA

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
3.10.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Olen postannut jo ylösnousemuksesta ja vihasta, mutta huomasin, että vihaan ja ylösnousemusprosessiin liittyy monia kysymyksiä. Niinpä tunnen, että siitä kannattaa puhua lisää.

On ehdottomasti luonnollista, että vihantunnetta tulee esiin ylösnousemusprosessin aikana. Vihalle on annettu erittäin huono maine, erityisesti niillä jotka pitävät itseään henkisenä. Niinpä ihmisillä on taipumusta tuomita itsensä, kun he tuntevat raivoa ja jopa ollessaan hieman ärsyyntynyt.

Sukupuolesta riippumatta vihan tunteminen on ehdottomasti sopivaa. Tässä prosessissa on paljon, mistä olla vihainen. Paljon vihaa tulee massatietoisuudesta. Paljon siitä tulee menneisyydestämme. Enkä tarkoita vain tätä elämää, vaan monia, monia muita elämiä. Siinä ei ole mitään tolkkua, että tämä tunne tuomitaan vääräksi tai huonoksi. Se on ehdottomasti sopiva.

Erityisesti naisia vaivaa tämä tunne, koska kuten tiedämme, naisten ei ole sallittu tuntea vihaa. Naiset jotka ilmaisevat turhautumista tai vihaa, nähdään tavallisesti ylitunteellisena ja jopa hysteerisenä. Kun taas miehet jotka ilmaisevat vihaa, pitävät pelkästään puoliaan ja ovat vahvoja. Ei siis ole mikään ihme, että naiset ovat tukahduttaneet vihan hyvin pitkään. Ja kun sanon "pitkään", tarkoitan sukupolvia.

Jos näin paljon raivoa on pullotettu hyvin pitkään, tuntuu erittäin järkyttävältä, kun se tulee esiin ja haluaa ilmaisua. Ja sanon, että tämä viha tosiaan haluaa ja tarvitsee ilmaisua. Ei ole hyvä ajatus yrittää järkeillä sitä pois.

Naisten viha tulee laajasti siitä, että heitä on sukupuolena sorrettu ja kontrolloitu hyvin pitkään. Se on vihaa miehiä kohtaan ja vihaa itseä kohtaan. On terve askel, kun tuo viha alkaa tulla pintaan.

Jatkuva mukautuminen, kärsivällisyys ja itsensä uhraaminen ovat olleet standardi naisille hyvin pitkään. Niinpä aluksi naisista tuntuu todella epämukavalta olla vihainen. Tiedän sen itse – kävin läpi erittäin voimakkaan vihavaiheen. Vaikken kohdistanut sitä kehenkään ympärilläni, ilmaisin sitä parhaan kykyni mukaan huutamalla, hakkaamalla tyynyä, raivoamalla, vaahtoamalla, piirtämällä, maalaamalla … minkä ikinä tunsin antavan sille äänen.

Kesti tovin, ennen kun rentouduin tuohon tunteeseen. Suoraan sanottuna se oli järkyttävää. Mutta kun se tuli esiin, tiesin, että minun täytyi tuntea se, ja joskus jos se oli riittävän voimakas, ilmaista se vaistoni mukaan.

Kun ajan kuluessa aloin hyväksyä vihan paremmin, huomasin, etten tuntenut sitä yhtä voimakkaasti. Kuten tiedämme, mitä enemmän tuomitsemme ja tukahdutamme tunteita, sitä räjähtävämpiä niistä voi tulla.

Jotkut sanovat, että viha on tuhoisa tunne. Näemme, miten viha voi johtaa väkivaltatekoihin ja pahempaan. Mutta jos luet tätä ja tunnet yhteyttä tämäntyyppiseen materiaaliin, et ole tietoisuudessa, joka vahingoittaisi ketään.

Jos siis yrität tukahduttaa vihantunteen, satutat vain itseäsi. Tukahdutetut tunteet ovat hassu asia. Ne löytävät jonkin ilmaisutavan. Tukahdutettu viha voidaan ilmaista vaivana, sairautena ja masennuksena.

Vihaa voi olla myös toisten sallimisesta ylittää omat rajamme. On kyse sitten tunne- tai fyysisistä rajoista. Ja joissain tapauksissa on ehdottoman sopivaa asettaa nuo rajat toisille. Meidän täytyy naisina päästä yli siitä ajatuksesta, että meidän täytyy miellyttää kaikkia, vaikka mikä olisi.

Tässä ylösnousemusprosessissa emme pysty esittämään hyvää ja kilttiä tyttöä tai poikaa. Se toimii meitä vastaan. Eikä kyse ole myöskään täydellisenä olemisesta. Se vaatii vähän totuttelua. Älä yritä päästä yli vihasta niin nopeasti. Salli sen tulla pintaan. Äläkä yritä ottaa selvää siitä, analysoida sitä ja kysyä, mistä siinä on kyse tai mistä se tuli. Se on mentaalinen prosessi ja vain estää luonnollisen virtauksen. Ja anna sille ääni parhaasi mukaan.

Maailmannäyttämöllä näemme, että naiset antavat itselleen luvan tuntea vihaa ja raivoa. Miesväki sekä monet naiset eivät oikein pidä siitä, koska se uhkaa heidän turvallisuudentunnettaan ja vallitsevaa tilaansa. Uskomatonta kyllä, mutta monet uskovat, että naissukupuoli on uhka ja se on pysäytettävä hinnalla millä hyvänsä. Mutta useammat ja useammat naiset vaativat, että noita ihmisiä täytyy pitää vastuullisena vihamielisyydestään ja huonosta käytöksestään naisia kohtaan.

HYVÄ UUTINEN

Havaitsemme, että kun siirrymme viidennen ulottuvuuden tietoisuustilaan, sillä mitä 3D:ssä tapahtuu, ei ole mitään tekemistä sen kanssa, kuka me olemme ja miksi olemme täällä. Että maailma hyötyy olemisestamme täällä, mutta emme voi odottaa sen olevan vastuussa siitä, mitä tunnemme itsestämme.

Se ei merkitse, etteivät meihin vaikuta tuossa maailmassa vallitsevat energiat. Mutta omien luomustemme esiintulevina mestareina, olemme liian viisaita teeskentelemään, ettei meillä ole muuta vaihtoehtoa, kuin antautua noille energioille.

Monet meistä ovat siirtyneet voimakkaan vihan ohi ja ovat ennen kaikkea ikävystyneitä. Tunnemme erillisyyttä maailmaan. Ja joskus leikimme vähän draamassa tai vihassa tunteaksemme olevamme yhdistynyt ja elossa. Ja se on oikeasti ok, koska mestareina tiedämme, että leikimme tuossa energiassa ja voimme lähteä pois siitä, koska tahansa päätämme.

Mestaruudessa maan päällä ei ole kyse täydellisten olosuhteiden luomisesta voidakseen tuntea olonsa hyväksi. Se on moniulotteisen itsemme tunnustamista ja sen itsen kanssa harmonisoitumista, joka tietää kaiken olevan hyvin. Tämä harmonisoituminen tapahtuu luonnostaan ylösnousemusprosessin myötä. Ihmisitsemme ei tarvitse yrittää selvittää kaikkea. Mitä vähemmän yrittämistä ja ajattelemista, sitä parempi.

Ja mitä tulee ovemme ulkopuoliseen maailmaan, laajentunut itsemme ei oikeasti välitä paskaakaan, mitä toiset ajattelevat meistä, ja se on kiinnostunut ainoastaan tämän aika-avaruustodellisuuden kokemisesta ihmiskumppaninsa kanssa. Se ei tee myönnytyksiä vapauteensa ja iloonsa kenenkään tai minkään vuoksi.

Mutta sillä on myötätuntoa ihmiskumppaniaan kohtaan, ja tähän sisältyy se, kun ihminen on vihainen. Sielumme ei vaadi itseään mukaan kokemukseemme, vaan sallii meidän kokea sen tunnekirjon, jonka näemme sopivaksi.

Mielenkiintoista kyllä, olen havainnut, että kun hyväksyn itseni ja kaikki tunteeni parhaan kykyni mukaan, sieluni lisää tuota itserakkautta tuhatkertaisesti. Ja kun joka päivä harjoitan itseni hyväksymistä ja rakastamista, se ei merkitse, että minusta tulee hehkuva valo-olento, joka ei koskaan ärsyynny. Tilanne on itse asiassa päinvastoin. Minulla on yksinkertaisesti vähemmän suvaitsevuutta hevonpaskalle.

Mutta erona on, että tiedän, kuka olen. En yritä muuttaa toisia tai kaksinaisuuden maailmaa voidakseni tuntea oloni paremmaksi. Mutta siedän vähemmän energiansyöjiä, ja asetan rajoja helpommin. Siihen ei tarvitse pakottaa. Se tulee vain luonnostaan, kun ensisijainen uskollisuutemme on enemmän ja enemmän sielulle.

Jos olet siirtynyt masennuksesta vihaan, onnittele itseäsi. Se on ehdottomasti askel oikeaan suuntaan. Vihan kunnioittaminen ja hyväksyminen on kriittistä tässä elämää muuttavassa transformaatioprosessissa. Se on prosessi, joka tuntuu pyytävän meitä päästämään irti kontrollista. Ja mielelle sen tekeminen on pelottavaa.

On pelkoa, että on tuhoava ja vieraantuu ihmisistä. Erityisesti naisina olemme lepyttäneet monta elämää miesten vihaa, koska näimme selvästi, miten tuhoisaa se voi olla. Näemme kaksinaisuuden maailmassa, miten monet miehet menettävät kontrollin ja uskovat aggressiivisuuden olevan ratkaisu ongelmiin. Itse asiassa muissa elämissä me itse olimme tuhoavia – miehinä, naisina ja kaikkina sukupuolina – ja vannoimme, ettemme koskaan enää väärinkäyttäisi valtaa.

Mutta tämä elämä on erilainen. Meidän ei tarvitse pidätellä. Olemme ehkä ikävystynyt, tavallaan rähjäinen, ja voimme toisinaan olla vihainen, ja on aikoja, jolloin koemme tuota autuasta tilaa. Se kaikki on hyvä. Ei mitään, mistä olla huolissaan. Siis anna palaa ja nauti vihastasi.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >