HomeViestejäMaria Chambers12.10.2018 - Salaliitot ja mitä esiripun takana oikeasti on

12.10.2018 - Salaliitot ja mitä esiripun takana oikeasti on

SALALIITOT JA MITÄ ESIRIPUN TAKANA OIKEASTI ON

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
12.10.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

On suosittu myytti, että kulissien takana toimii pimeä salaseura ja kontrolloi ihmisiä. Että salainen pimeä hallitus vetelee naruista ja kontrolloi Trumpia ja ihmisiä hänen hallinnossaan. Tai on "syvä valtio", joka yrittää kaataa Trumpin. Ja vielä kauaskantoisempaa, pimeät voimat manipuloivat tavallista kansaa.

Ajatuksessa salaseurasta tai salahallituksesta tai "syvästä valtiosta" on kyse uhritietoisuudesta. Se on mukava tapa luopua omasta vastuusta. Itse asiassa tilanne ei ole kovin monimutkainen. Trumpin hallinto on – yksinkertaisesti ilmaistuna – sivutuote myrkyllisestä patriarkaalisesta järjestelmästä, joka on ollut käytössä hyvin, hyvin pitkään.

Olen sanonut sen aiemmin, ja sanon sen taas: se on tulosta siitä, mitä tapahtuu, kun feminiinisyys kielletään. Kuin keho joka on ollut pitkään ilman oleellista ravintoainetta, alkaa heijastaa tuota epätasapainoa akuutisti. Kenties tulehtuu. Siitä on tullut niin tasapainoton, että sen oma henki ja hyvinvointi on vaarassa. Ja kehon tapaan, nykyhallinto on herätys siihen, että jotain on hautunut tietoisuuskehossa melko pitkään ja se tulee pintaan.

Epätasapaino saa monia muotoja. Kuten keho kehittäessään sairauden. Tai kuten suurista rahoista tulee virus politiikassa. Silloin monikansallisten yritysten ja miljardöörien lahjoitukset muokkaavat politiikkaa niiden parhaiden intressien mukaiseksi. Esimerkiksi politiikka joka mahdollistaa pankkien rikastumisen antamalla vain vähän vastinetta asiakkailleen. Politiikka joka sallii suuryritysten menestyä työntekijöidensä kustannuksella. Markkinoiden vapauttaminen joka antaa teollisuuden saastuttaa, ja politiikka joka rapauttaa systemaattisesti kansalais- ja ihmisoikeuksia. Politiikka joka tekee valtaapitäville mahdolliseksi jatkaa vallan väärinkäyttöä.

TRENDIKÄS TAKAISINTYÖNTÖ

Ei tarvitse olla oppiarvoa politiikan tutkimuksessa ymmärtääkseen trendejä. Historiallisesti silloin kun tapahtuu edistystä, kuten naisten oikeudet tai mustien tai homojen oikeudet, on vääjäämättä takaisintyöntöä. Moninaisuus ja muutos on aina uhka vallitsevalle tilalle.

Niinpä silloin kun on kansalaisten levottomuutta 3D:ssä, se on vain merkki, että jokin on pois tasapainosta ja siihen täytyy tarttua. Se ei merkitse, että pimeitä ja pahoja voimia toimii kulissien takana ja yrittää manipuloida ihmisiä tottelemaan. Itse asiassa, kiitos internetin ja planeetan valo-osamäärän, kaikki mikä on ollut piilossa, tulee valoon.

ESIINHUUTO

Ihmemaa Ozissa Dorothyn koira, Toto (ihmisen paras ystävä), vetää esiripun auki ja paljastaa tavallisen miehen, ei oikeaa kuningasta tai jumalaa. Se on hyvin todennäköisesti huijari, petkuttaja. Ei pimeä salaseura. Nokkela mies joka ymmärtää trendejä ja tietää, miten manipuloidaan olemassa olevia olosuhteita, kuten pelkoa ja vihaa. Savuverhoilla ja joukolla hammaspyöriä huijataan monia ihmisiä, jotka ilmeisesti haluavat tulla huijatuksi.

JOTAIN VANHAA, JOTAIN LAINATTUA JA JOTAIN UUTTA

Salaliittoteoriat eivät ole mitään uutta, vaan niitä on ollut niin kauan, kun ihminen on asuttanut tätä planeettaa. Pelosta syntyneitä, jotkut suhteellisen harmittomia, mutta joitain käytetään oikeutuksena väkivallantekoihin ja vihaan toisia ihmisryhmiä ja yksilöjä kohtaan.

Ristiretket, noitien polttaminen, holokausti, McCarthyismi, Japanin internointileirit ja nollatoleranssi jossa maahanmuuttajalapset erotetaan äidistään ja isästään pelotteena turvapaikanhakijoille … kaikki esimerkkejä pelosta ja vihasta jota ruokitaan niissä, jotka näkevät toiset uhkana.

1900-luvulla monet kristityt alkoivat levittää viestiä lopunajoista, apokalypsistä ja ihmisen tuomitsemisesta synneistään ja osoittivat sormella mitä tahansa poliittista hahmoa tai aikansa gurua anti-Kristuksena.

Tämä vuosisata on osoittanut Obaman kaltaisia ihmisiä. Ja rehellisyyden nimissä, on ryhmäajattelua, joka väittää Trumpia sieluttomaksi ja Saatanan pelinappulaksi. Samaan aikaan monet kristityt odottavat edelleen Jeesusta. Jotkut uskovat, että hän toimii Trumpin kautta, ja tavallaan toimiikin, muttei heidän ajattelemallaan tavalla.

HYVIN VALAISEVAA
(suom. huom. perussana on sama kuin Illuminatissa)

Illuminati alkoi 1800-luvulla Saksassa ja oli valaistusajan salaseura, joka opetti rationaalista ajattelua, liberalismia, sukupuolten tasa-arvoisuutta, humanismia ja modernismia.

Kuten voi kuvitella, patriarkaalinen hallitus tukahdutti sen. Se oli uhka vallitsevalle tilalle. Se väitti, että tämä "pimeä" kulissien takainen ryhmä yritti luoda uuden maailmanjärjestyksen yhden maailmanhallituksen avulla.

NOPEA, NOPEAMPI JA FASISTI
(suom. huom. käytetty nopea-sanaa, jonka superlatiivi on lähellä fasisti-sanaa)

Kuulostaa tutulta. Kuin tämän päivän äärikonservatiivit, jotka syyttävät vasemman siiven edistysmielisiä yrityksestä käännyttää tämä maa ja maailma sosialismiin. Ja taas kerran rehellisyyden nimissä, vasemmalla on niitä, jotka uskovat, että oikea siipi yrittää luoda valkoisten ylivaltaa kannattavan, monikansallisen natsikorporaation, fasistisen hallintojärjestelmän. Samaan aikaan on niitä, jotka varastoivat käsiaseita ja armeijatason aseita kotiinsa suojellakseen itseään sitten, kun poliisivaltio ottaa hallinnan.

Todellisuus on, että Trumpin ja myös Putinin kaltaiset johtajat yrittävät häiritä järjestelmiä, jotka ovat rakenteeltaan ja tietoisuudeltaan heikkoja. Nämä johtajat eivät niinkään luo, kuin häiritsevät ja jakavat.

Muita salaliittoteorioita jotka ovat saaneet happea, on mm. hallituksen suorittama keskivertokansalaisten valvonta henkilökohtaisen tietokoneen, television, mikroaaltojen ja mikrosirujen avulla. Kieltämättä hakkereita ja Venäjän sekaantumista on olemassa, mutta niiden vaikutus ei ole luultavasti niin järkyttävä, kuin media haluaa kuvata. Hakkeroidaanko demokratiaamme oikeasti? Vai onko sekin salaliittoteoria?

TÄYSI PALJASTUS

Joillakin new age -yhteisössä on pitkä lista salaliittoteorioita. Yksi on, että maanulkopuoliset matelija- tai harmaarodut kontrolloivat hallituksen virkamiehiä kulissien takana. Ja on salainen varjohallitus, joka tekee yhteistyötä muukalaisvoimien kanssa saavuttaakseen maailman hallinnan.

Heillä on myös teoria, että maanulkopuoliset tulevat pelastamaan meidät itseltämme, ja meidät nostetaan 5D-nirvanaan. Jotkut uskovat, että koko planeetta menee sinne, ja katsovat läpi sormien sitä tosiasiaa, että suurin osa ihmisistä on edelleen unessa ja tarvitsee minimissään muutaman lisäelämän päästäkseen lähellekään tietoisuutta moniulotteisesta itsestään.

AJANKOHTAISIA TEORIOITA

Joitain ajankohtaisia salaliittoteorioita leijuu ympäriinsä … Miehet ovat Amerikassa hyökkäyksen kohteena, koska millä hetkellä hyvänsä heitä voidaan valheellisesti syyttää seksuaalisesta rikkomuksesta. Ja sen ytimessä on erityisesti monien valkoisten miesten pelko, että he menettävät valtansa ja statuksensa. Jotkut ovat raivoissaan, koska he eivät pysty enää ahdistelemaan ja kontrolloimaan naisia.

Maahanmuuttajat, erityisesti meksikolaiset, ovat raiskaajia ja murhamiehiä, tuovat rikollisuutta ja vievät työpaikat oikeilta amerikkalaisilta. Demokraatteja hallitsee mafia. Naiset, mustat, maahanmuuttajat, muslimit ja homot ovat ottamassa maamme hallintaansa.

TODELLISUUSTARKISTUS, KIITOS

Salaliittoteorioita on runsaasti, ja ne ovat oire yliaktiivisesta mielestä. Mieli luo omia salaliittoteorioitaan. Se keksii pelkoja, joita ei suurimmaksi osaksi ole olemassa. Ja koska mieli yrittää kohottaa itsensä perimmäisen valta- ja tietolähteen asemaan, on vähän sijaa todellisuustarkistukselle.

Ainoa salaliitto josta olla oikeasti huolissaan, on mieli, joka joutuu oman itsepetoksensa lumoihin.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >