HomeViestejäMaria Chambers27.5.2018 - Täydellinen vastaanottamispaikka

27.5.2018 - Täydellinen vastaanottamispaikka

TÄYDELLINEN VASTAANOTTAMISPAIKKA

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
27.5.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Heräämisen yksi haastavimmista puolista on suuri haavoittuvuuden tunne. Olosuhteet jotka tuntuvat olevan kontrollimme ulkopuolella, työntävät meidät seinää vasten ja panevat polvilleen. Olemme kasvotusten syvimpien pelkojemme kanssa. Meistä tuntuu, ettei ole enää mitään paikkaa, johon voimme juosta.

Noina hetkinä olemme täydellisessä vastaanottamispaikassa, koska meidän täytyy olla täysin auki, minkä mieli tulkitsee haavoittuvuudeksi. Haavoittuvuus on hyvä asia. Tämä enemmän valon kutsuminen, joka on itse asiassa me itse ... siis tämä itsemme kutsuminen enemmän kehoomme ja elämäämme tuo esiin kaiken, mikä ei ole tuntenut itseään rakastetuksi. Se voi olla eri asioita eri ihmisille.

Olemme siirtymässä vapauteemme, joten arvaa, mikä laukaistaan esiin? Kaikki mikä ei ole tuntunut vapaalta.

Elämässäni on ollut hyvin monia kertoja, jolloin minusta on tuntunut hyvin haavoittuvalta, hyvin vereslihalla olevalta, mutta mitään ei voi verrata siihen, mitä olen tuntenut heräämisessäni. Ja suuri osa peloista tulee tietysti mielestä, kuten olemme havainneet – ei sielusta. Mutta meitä on opetettu olemaan urhea ja kontrolloimaan tunteitamme.

Itse asiassa, erityisesti miespuoliset energiat ovat nähneet niin avoimet tunteet heikkoutena. Kuitenkin tilanne on päinvastoin. Vaaditaan urheimpia sieluja sallimaan kaikki tunteet ja olemaan niin avoin. Sulkeutuneisuus voi tuntua turvalliselta, mutta se aiheuttaa ahdistusta, joka vaanii aina heti pinnan alla.

Ja huomaamme, että kun sallimme itsemme olla niin avoin, niin haavoittuva, olemme itse asiassa turvassa. Olemme kohdanneet syvimmät pelkomme, ja olemme edelleen täällä. Meistä tulee vahvempi ja liikutamme jumiutuneita energioita prosessin aikana.

Ja ihana sisaremme Brenda Hoffman on rohkaissut meitä hiljattain sallimaan itsemme lähestyä kanssaihmisiämme, luottamaan ihmisiin. Hänen viestinsä muistutti minulle, että tämä prosessi työntää meidät nielemään tuon ihmisylpeyden, että meidän täytyy selvitä kaikesta itse.

Meidät on historiassa teilattu avun pyytämisestä, ja aina siitä näytti täytyvän maksaa jokin hinta. Todellinen tai kuviteltu. Mutta olemme hyvin eri paikassa nyt. Emme vedä tasapainottomia energioita toisilta. Olemme päästäneet irti suurimman osan siitä. Emme enää (yllä)pidä kovin paljon energioita. Ja olemme päästäneet irti huolehtijaroolistamme.

Havaitsemme, että riippumatta siitä, miten huonoiksi asiat tulevat tai miten huonoja mieli uskoo niiden olevan, tämä prosessi on hyväntahtoinen. Se tehdään rakkaudessa. Se tehdään tarkoituksena kiihdyttää kasvuamme ja luoda paras kaikista maailmoista. Sekä ihminen että sielu saa olla partnerina tässä hyvin poikkeuksellisessa tanssissa, ja tuolla tanssilla on elämä, joka palvelee meitä.

Niinpä noina hetkinä jolloin meistä tuntuu, että kaikki hajoaa ja kaikki on mahdotonta, ja haluamme antaa periksi … on hyvä muistuttaa itsellemme, ettemme voisi olla paremmassa paikassa avautuaksemme vastaanottamaan. Ja antamaan sen tulla siinä muodossa, missä sen tarvitsee – tulee se sitten sielultamme tai toiselta ihmiseltä.

Päästä irti tuosta vanhasta rikkinäisestä levystä, joka sanoo, että sinun täytyy maksaa saadaksesi ja sinun täytyy ansaita se. Se on syntymäoikeutesi. Ilman mitään kiinnikkeitä.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >