HomeViestejäMaria Chambers10.2.2018 - Mieli ... savuverhoja

10.2.2018 - Mieli ... savuverhoja

MIELI … SAVUVERHOJA

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
10.2.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Ihmismieli on ohjelmoitu olemaan yksin vastuussa todellisuudestamme. Useista syistä se on laitettu ylipäällikön rooliin aioneiksi. Useimmat ihmiset puolustavat henkeen ja vereen tuota mielen asemaa – sekä kirjaimellisesti että kuvainnollisesti. He ovat sallineet mielen sanella, miltä meistä pitäisi tuntua, mitä ammatteja ja suhteita heidän pitäisi valita, ja muita asioita, kuten ketä heidän pitäisi äänestää politiikassa.

On sanottu, että ihmiset tekevät valintoja tunteiden perusteella, ei logiikan. Tähän vastaan raikuvan "kyllä, niin tekevät". Mutta useimmat tunteet ovat mielen tuotosta, eivät sielun tai ikuisen itsen. Sellaiset tunteet kuin viha, suru, pelko, huoli ja epäily ovat kaikki mielen aikaansaannosta. Päätös lähteä sotaan on tulos pelosta, ensisijaisesti. On hyvin puutteellista ajattelua, että on jotain suojeltavaa ja että on vihollinen kukistettavana tai tuhottavana.

Ja kyse on vain galaktisen tarinan esittämisestä – maailmansodista kiusaajaan ja hänen uhriinsa leikkikentällä ja sukupuolien väliseen taisteluun. Jopa sairaudet jotka tappavat – sellaiset sairaudet kuin aids – ovat peräisin uskosta syyllisyyteen. Se uskomus, että keho heikkenee iän mukana, oli niin voimakas, että se ohjelmoitiin DNA:han. Miljoonista ja miljoonista erilaisista ajatuksista on tullut ajan kuluessa uskomuksia ja ne ovat kiteytyneet esi-isäkehoomme.

Elämän kituuttamiskamppailu, jatkuva rahojen riittämättömyys, on pelkästään uskoa puutteeseen, siihen ettei ole koskaan riittävästi. Uskoa kamppailuun, kompromissiin ja tuskaan. Uskoa tarpeeseen tehdä henkilökohtaisia myönnytyksiä voidakseen saada sen, minkä luonnostaan ansaitsee.

Siis kyllä, ehdottomasti, monet ihmiset kärsisivät ja jopa kuolisivat voidakseen puolustaa mielen valta-asemaa ja sälyttää sen.

Useimmat ihmiset eivät tietenkään valitse tietoisesti elämänkokemuksiaan. He saattavat valita, minkä urapolun haluavat tai kenen kanssa menevät naimisiin. Mistä aamiaismuroista he pitävät tai mitä pitävät päällään tai ostavat. Mutta harvoin he valitsevat, mitä haluavat tuntea, vaan he pitävät sitä ulkopuolisten asioiden aiheuttamana. Enimmäkseen he reagoivat elämään.

OLEMME VALINNEET ERILAISEN POLUN

Olemme päättäneet herätä, ja näin meillä ei ole enää sitä ylellisyyttä, että käytämme ulkoisia olosuhteita tai menneisyyttämme tekosyynä siihen, miltä meistä tuntuu. Tiedämme, että vastuu on puhtaasti meidän. Ja muuten, se ei merkitse, ettemme voi antaa tunteiden olla, vaan opimme myös, miten niiden kanssa työskennellään. Olemme taitava työskentelemään sekä valon että pimeyden kanssa.

Kun meistä tulee tietoinen siitä, kuka olemme, tunnistamme kaksinaisuuspelin. Näemme muut ihmiset hyvin eri perspektiivistä. Niin kauan kun ihmiset pelaavat kaksinaisuudessa, he eivät voi sallia itsensä päästä käsiksi sisäisiin motiiveihinsa. Siksi tämä todellisuus on täydellinen paikka esittää sisäistä maailmaa tunnetasolla ja konkreettisesti. Tämä maapallo tarkoitettiin paikaksi selvittää sisäiset ristiriitamme. Koska niin kauan kun ihmiset ovat tiedostamattomia ja sallivat mielen ohjata kokemuksiaan, he projisoivat ratkaisemattomat ongelmat itsensä ulkopuolelle. Tämä antaa heille tilaisuuden kohdata itsensä kasvotusten hidastetulla, suoralla ja fyysisellä tavalla.

Mutta niin kauan kun he edellään tunnustavat mielen elämänsä kontrollikeskukseksi, tämä itsensälöytämisprosessi voi mennä vain tietylle tasolle saakka. Mielen yläpuolelle ei voi mennä käyttämällä mieltä siihen.

HERÄNNYT IHMINEN

Heränneinä ihmisinä olemme nyt siirtymässä mielen yläpuolelle ja pois tiedostamattomista motiiveistamme. Sielutasolla olemme ohi tarpeesta esittää konfliktejamme, jotka ovat peräisin tähdistä ennen tuloamme maan päälle. Ja silloin kun sorrumme rajoittuneeseen ajatteluun, meidät singotaan ulos, usein kursailematta, koska tiedämme nyt paremmin.

Heräämisprosessin myötä on valtava määrä fyysistä ja tunnetason epämukavuutta. Miten voisi olla olematta? Mielemme ja kehomme käy läpi ennenkuulumatonta muutosta. Valitettavasti muutos on mielen hirmuinen vastustaja. Se tekee kaikkensa voidakseen säilyttää vallitsevan tilan … vaikka se vihaisi sitä. Ei sitä voi oikeastaan syyttää. Se on yrittänyt saada tämän todellisuuden toimimaan jokseenkin yksin.

Puhumme siis uudesta tietoisuudesta, koska se on uutta ja me olemme tietoisia. Mieli esittää oman versionsa totuudesta, koska se haluaa säilyttää vallan ja jatkaa itsensä ruokkimista meillä. Se yrittää vakuuttaa meille, että se on oikeassa ja me olemme väärässä, että meidän ei ehkä pitäisi luottaa itsemme eikä sielu yksinkertaisesti ole luotettava. Mieli on riippuvainen ohjaksissa olemisesta, vaikkei sillä ole aavistustakaan, miten luodaan iloa, yltäkylläisiä resursseja tai fyysistä terveyttä.

Ja kun heräämme ja meistä tulee tietoinen luoja, alamme nähdä ne pelit, joita mieli pelaa kanssamme. Se ei luota korkeampaan perspektiivimme, ja sille tulee aina vain epämukavammaksi, kun irrottaudumme pelosta ja huolesta. Niinpä se lisää strategioitaan houkutellakseen meidät takaisin. Kaikki on luonnollinen osa prosessia. Sillä hetkellä kun pyydämme vapauttamme, hälytyskello alkaa soida osissamme, jotka ovat olleet kahleissa.

SAVUVERHOJA

Maa valitsee presidentin, jonka väitetään olevan valtavan menestynyt bisnesmies. Ja tuon maineen vuoksi hänen tukijansa todella uskovat, että tämä henkilö olisi myös hyvä talouden kannalta.

Mutta mitä jos kävisikin ilmi, ettei tämä johtaja ollut niin menestynyt bisneksessä, kuin hän johdatti ihmiset uskomaan. Mitä jos kävisi ilmi, että hänellä oli useita epäonnistuneita bisneshankkeita, hänen omaisuutensa on paljon vähemmän, kuin hän kehuu, ja hän on käyttänyt myös manipulointia ja petosta huijatakseen ihmisiltä heidän kovalla työllä ansaitsemiaan rahoja johonkin hankkeeseensa. Mitä jos hän on valtavat määrät velkaa ihmisille ja yrityksille, joille hän ei koskaan täyttänyt lupauksiaan? Mitä jos hän "brändäsi" nimeään niin paljon, että hän vakuutti ihmiset siitä, että hän oli, kuka hän ei ollut? Mitä jos hän teki bisnestä häikäilemättömien ihmisten kanssa? Mitä jos hän antoi vain sen vaikutelman, että oli joku, vaikka oli todellisuudessa toinen? Mitä jos hänen maineensa on rakennettu savuverhoilla?

Mitä haavoittuvammaksi ihmiset tuntevat itsensä, sitä alttiimpia he ovat. Hyvä huijari tietää, miten yhdistytään ihmisten pelkoihin. Tiesitkö, että mielemme on hyvin taitava tässä suhteessa? Se tietää, miten provosoidaan pahimpia pelkojamme, ja sitten se tärkeilee ja käyttäytyy, kuin sillä olisi ratkaisut. Siis, kunnes saat sen kiinni sen omasta pelistä.

Mutta sitä seuraa tavallisesti epäonnistuminen toisensa jälkeen … rikottuja lupauksia. Pettymystä, turhautumista ja uupumista. Pitkässä juoksussa ei voi rakentaa tervettä elämää tai tervettä demokratiaa valheille ja rehellisyyden puutteelle.

EMME TARVITSE ALASINTA

Meidän päätä jotka olemme valaistumisen eturintamassa, ei tarvitse iskeä alasimella saadaksemme sen. Asioidemme ei tarvitse hajota tässä kohtaa. Tämä johtuu siitä, että meistä on tuossa erittäin taitava tunnistamaan, milloin mieli pitää peliä kanssamme. Aivan kuten meistä on tullut hyvin taitava tunnistamaan se toisissa ihmisissä.

Olemme herkkiä energioille, ja nyt luotamme tuntemuksiimme. Tiedämme, milloin jokin tuntuu oikealta ja milloin ei. Tiedämme, milloin jokin ajatus tai tunne tuntuu olevan harmoniassa sen kanssa, kuka olemme, ja milloin ei. Ja palkkio tästä luottamuksesta on, että elämämme alkaa heijastaa meille takaisin ilon, rauhan ja intohimon tunnetta.

En yritä demonisoida mieltä, koska sillä on paikkansa. Se on täällä palvelemassa henkeä. Se on täällä auttamassa tämän ympäristön navigoimisessa ja suorittamassa teknisiä toimintoja, joiden tekemisessä henki ei ole yhtä taitava. Se on erittäin hyvä tallentamaan informaatiota.

Ja nyt sillä on tilaisuus tallentaa informaatiota, josta sen ei tarvitse olla enää vastuussa. Se tallentaa nyt informaatiota ilosta. Se tunnistaa, että sen ihmiskollegalla on aspekti, ikuinen itse, joka kykenee paljon enempään, kuin mieli on koskaan kyennyt. Se tunnistaa, että kaupungissa on nyt uusi tyyppi. Ja se voi rentoutua ja siirtyä sivuun, tuntematta enää vastuuta asioista, joita se ei pysty hallitsemaan yksin. Niinpä tämä kaikki on mielelle suuri helpotus. Mieli ei enää tunne, että sen tarvitsee todistaa arvonsa aiheuttamalla ja lisäämällä pelkoa. Ja sitten yrittää pelastaa sen, jota se palvelee, tuolta samalta pelolta.

Kyse ei siis ole mielen ja sielun polarisoinnista. Sen sijaan kyse on mielen, kehon ja hengen kauniista yhdistymisestä ja sekoittumisesta. Miten tiedät jonkin todeksi? Pelkästään koska tunnet niin. Tunteeseen voit luottaa.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >