HomeViestejäMaria Chambers19.2.2018 - Viesti edistyneille sieluille

19.2.2018 - Viesti edistyneille sieluille

VIESTI EDISTYNEILLE SIELUILLE

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
19.2.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Vaikka maailmassa on monia kauniita energioita, maaplaneetalla tapahtuu myös runsaasti kauhutarinoita. Ei tarvitse edes seurata uutisia virittyäkseen tuohon energiaan. Niin kauan kun elämme kaksinaisuudessa, näemme käyttäytymistä, joka heijastaa tuota jakautumista jossain määrin. Näemme satunnaisia ystävällisiä tekoja ja aivan niiden rinnalla mitä katalimpia tekoja muita ihmisiä kohtaan.

Jos luet tätä postausta ja tunnet vetoa tällaiseen materiaaliin, olet täällä säteilemässä valoa aikana, jolloin sitä tarvitaan. Se ei vaadi sinua olemaan aktivisti, ellei se tuo sinulle iloa. Sinua vaaditaan vain olemaan tässä, tällä planeetalla.

Kävit läpi standardi-ihmiselämän – itse asiassa monia – kaikki ihmisenä olemisen vaikeudet ja koettelemukset, voidaksesi olla myötätuntoisempi ja ymmärtääksesi, ettei todellisuudessa ole hyvää tai huonoa, on vain sielukokemus. Olet alkanut ymmärtää, että pimeys on valosta ja tarvitsee tunnustusta.

Tulit kera viisauden, jota useimmat ihmiset eivät vielä tiedosta itsessään. Voidaan ottaa planeetan älykkäin henkilö, ylistetyin kirjailija, etevin ajattelija, huomattavin hahmo sosiaalisessa mediassa, ylistetyin julkkis, ja hänen tietoisuutensa kalpenisi omaasi verrattuna.

Monet ovat kirjoittaneet psyykkisistä ilmiöistä ja harjoittaneet selvänäköisyyttä. Monet puhuvat kuolleille ja lohduttavat perheitä ja ystäviä, jotka ovat menettäneet rakkaitaan. Monet työskentelevät poliisin kanssa ja auttavat lahjoillaan rikosten ratkaisemisessa. Niin arvokasta kuin tämä kaikki onkin, he eivät ole sillä tiedostamistasolla kuin sinä. He yhdistyvät yleensä sieluihin, jotka ovat edelleen astraalitasolla. Tästä syystä heillä on usein häiritseviä näkyjä murhaajista tai muista alemman energian tapahtumista.

Oletko huomannut, ettet ole tässä kohtaa kovin viehättynyt tuollaisista energioista? Taajuutesi on yksinkertaisesti liian korkea.

Joku niinkin kuuluisa kuin Oprah Winfreyy, jolla on ollut show'ssaan ihmisiä, joilla on huomattava henkinen maine, ja joka hämmästyttävä sielu, ei ole vielä valmis ottamaan vastaan seuraavaa kerrosta.

Kuten joku viisas sanoi kerran, kärkijoukossa ei ole koskaan tungosta.

Ja tässä valaistumisvaiheessasi tiedät, ettei kyse ole egon pönkittämisestä ja ylemmyyden tuntemisesta asemasi vuoksi. Ehkä luulet, että sinulla täytyy olla jonkinlainen yliaistillinen havainto tai sinun täytyy kyetä teleportoimaan itsesi tai tekemään yliluonnollisia temppuja, ennen kuin sinua voidaan pitää edistyneenä sieluna. Tai saatat ajatella, että sinun täytyy ratkaista kaikki ongelmasi ensin – taloudelliset tai terveys- tai suhdeongelmat – että sinun täytyy saada kaikki asiasi kuntoon ensin.

Tietysti tämä on ihmisitsesi ja aivot, jotka uskovat 3D-hypen, mitä merkitsee olla henkinen. Se ei tosiaankaan ole, mitä odotit sen olevan.

Hyvin monet jotka käyvät läpi tätä heräämisprosessia, eivät voi tajuta, miksi he tuntevat sellaisia asioita, kuin vihaa tai kärsimättömyyttä toisia kohtaan tai välinpitämättömyyttä. He eivät voi sovittaa yhteen, että tuntevat läheisyyttä sieluunsa ja samaan aikaan kaikkea tätä seksuaalista ja aistillista energiaa. Ikään kuin nämä kaksi olisi toistensa vastakohdat.

Siis jos luet, mitä kehittyneimmällä uutisreportterilla tai yhteiskunta- tai politiikka-analyytikolla on sanottavana planeetan ajankohtaisista tapahtumista, tai mitä älykkäimmällä psykologilla on sanottavana massa-ampumisista ja siitä, miten sellainen käyttäytyminen sai alkunsa rikoksentekijässä. Jos seuraat kehittyneimpiä naisia feminismissä ja kuulet, mitä he sanovat myrkyllisestä patriarkaalisuudesta, he ovat kaikki oikeassa. Rajoittuneesta 3D-perspektiivistä heillä on erittäin hyvä ote asioista. He ymmärtävät luultavasti enemmän kuin useimmat, mitä maailmassamme tapahtuu.

Mutta hekään eivät vielä ymmärrä laajempaa perspektiiviä. He toteuttavat sielurooliaan omalla tavallaan, mikä on kaunis ja hyvin arvostettu tapa. Ja he auttavat planeetan kehittämisessä. He ovat, missä ovat.

Ja me olemme, missä olemme. Voimme ymmärtää asioita nyt laajemmasta perspektiivistä, koska olemme siirtyneet pois 3D-maailmasta. Voimme ymmärtää, että kaikki mitä maailmassa tapahtuu, on vain ihmiskunta, joka esittää galaktista tarinaa, pimeys vs. valo, maskuliinisuus vs. feminiinisyys – kaikki yrityksenä ratkaista nämä konfliktit, jotka syntyivät alkuperäisestä eroamisesta Lähteestä. Alkuperäisestä aikomuksesta palvella kaikkea olevaista tulemalla täysivaltaisiksi olennoiksi.

Siis planeetta on jokseenkin muistinsa menettäneessä tilassa. He ovat unohtaneet, keitä ovat ja miksi ovat täällä. He ikään kuin esittävät omia muinaistarinoitaan olemalla omien videopeliensä vankina. Se on mielen turruttavien videopelien pelaamisen loputon silmukka, ja peleissä sankarit ja konnat esittävät tiedostamatta omia galaktisia tarinoitaan. Loputonta Tähtiensotaa.

Planeetalla on ennen näkemättömiä kehitysaskelia teknologiassa – tietokoneissa, luonnontieteissä, lääketieteessä ja monilla muilla alueilla. Nanoteknologia hätkähdyttää mieltä mahdollisuuksissaan ihmislajille. Mutta ilman tietoisuutta, ilman "minä olen" -olemuksen, kristallitietoisuuden läsnäoloa, näillä teknologioilla on mahdollisuus viedä ihmiskuntaa pimeään suuntaan.

Niinpä me olemme täällä valamassa tietoisuuttamme noihin teknologioihin. Pelkästään olemalla täällä ja säteilemällä iloamme. Se on oikeasti näin yksinkertaista.

TEE TÄSTÄ ELÄMÄSTÄ MERKITYKSELLINEN

Siis täällä sitä ollaan edistyneenä kaartina, jolla on suuri vaikutus planeettaan, kuten meillä on ollut kautta historian. Monet meistä ovat työskennelleet Jeshuan rinnalla ja Teslan ja monien muiden, planeetan auttamiseksi. Autoimme tuomaan internetin. Työskentelimme Edgar Caseyn kanssa. Ja Carl Jungin. Olemme elämäkierron lopussa, ja monille meistä tämä on luultavasti viimeinen elämä.

Niinpä haluamme tehdä tästä elämästä todella merkityksellisen. Luultavasti siksi olemme kestäneet niin paljon, kuin olemme. Emme halunneet antaa periksi, ennen kuin näemme, keitä oikeasti olemme ja mitä merkitsemme – ei vain tälle planeetalle, vaan itsellemme.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >