HomeViestejäMaria Chambers24.12.2017 - Naiset, on upouusi päivä

24.12.2017 - Naiset, on upouusi päivä

NAISET, ON UPOUUSI PÄIVÄ

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
24.12.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Miten kaunis kokemus onkaan olla täällä tänä muutosaikana, erityisesti naisille, kun pyhä feminiinisyys soluttautuu planeetalle. On hämmästyttävää katsoa sellaista massaheräämistä, kun naiset ympäri maailmaa tulevat esiin varjoista ja antavat äänensä kuulua enemmän, kuin he ovat koskaan ennen uskaltaneet.

Naiset jotka eivät hyvin pitkään aikaan ole oikein luottaneet itseensä, vaikka he tiesivät sydämessään, että jokin oli hyvin pielessä – kokivat he sitten rangaistavaa seksuaalista hyväksikäyttöä tai hienovaraisempia, kuitenkin yhtä haitallisia seksistisiä käyttäytymistapoja ja asenteita, jotka tunkeutuivat heidän kotiinsa ja sosiaaliseen ja työ-ympäristöönsä. Monet meistä ovat käyneet läpi koko kirjon.

Mutta me jotka olemme tienraivaajia, ymmärrämme, että ne syvät haavat joita sekä naiset että miehet ovat hankkineet, ovat galaktinen tarina, joka on tapahtunut jo kauan ennen, kun Maa luotiin. Ja nyt tuo galaktinen tarina tulee loppuunsa. Voi, siltä vie vähän aikaa lähteä, mutta todistamme globaalilla tasolla upouuden päivän heräävän. Mutta on vielä työtä tehtävänä …

Jotta todellinen muutos voi tulla voimaan – kestävä muutos – naisten täytyy myöntää, ettei heidän enää tarvitse olla muiden ihmisten holhoojia. Emme ole täällä hoivaamassa muita tai tekemässä muiden oloa mukavammaksi heidän tiedostamattomuudessaan. Melko radikaali toteamus. Mutta olemme täällä eri asemassa nyt. Näyttämässä muille, miten rakastetaan itseään ensin. Tämä planeetta tarvitsee epätoivoisesti roolimalleja itseä rakastavasta ja itsenäisestä naisesta.

Emme ole enää täällä rauhoittamassa vihaisia miesenergioita. Sipsuttelemassa varpaisillamme hauraan ja myrkyllisen miesegon ympärillä. Enkä puhu tässä ainoastaan tasapainottomasta maskuliinisuudesta, vaan maskuliinisuuden aspektista joka on hyväksynyt naisvihan. Ja tietysti sekä miehet että naiset voivat hyväksyä ja ruumiillistaa tuon epätasapainon.

Meidän ei siis ole tarkoitus tuntea syyllisyyttä tai häpeää tai vastuuta myrkyllisestä maskuliinisuudesta, joka ei tunne itseään rakkauden arvoiseksi ja joka on sitten aggressiivinen naissukupuolelle. Energioiden ylläpitäminen ja hoivaamisyritys vain pidentävät hänen matkaansa ja viivyttävät hänen tarvettaan kohdata omat suru- ja hylkäämistunteensa.

Emme ole täällä pelaamassa pelejä hänen kanssaan, sallien hänen vakuuttaa meille, että olemme vietelleet hänet tai että hän on oikeutettu rakkauteemme ja kiintymykseemme pelkästään siksi, että olemme aloittaneet ystävyyden hänen kanssaan.

Rakkaat hienot naiset, ehkä tiedätte jo kaiken tämän, mutta joskus asioita ei tiedosteta ja tarvitsemme pikkumuistutuksia. Ja luota tunteisiisi joka tilanteessa.

Miehiä ei ole tarvetta palkita hyvästä käytöksestä, kun sen pitäisi olla odottavaa, että he kohtelevat sinua arvostaen. Ei ole tarvetta sanoa: "Kiitos, ettet painosta minua romanssiin tai seksiin kanssasi." Sinun ei pitäisi koskaan tuntea tarvetta sanoa tai edes ajatella: "Kiitos, että olet kunnollinen ihminen."

Sinun ei pitäisi koskaan tuomita itseäsi siitä, miten pukeudut tai oletko ystävällinen tai täynnä henkeä, ettei mies tulkitse sitä itsensä tyrkyttämisenä hänelle.

Luota siihen, että jos sanot "ei" tai sanot haluavasi olla vain ystäviä, se merkitsee "ei" – vaikka hän tulkitsisi sen merkitsemään "hän esittää vain vaikeasti tavoiteltavaa". Tai että "ei" merkitsee vain, että hänen täytyy tehdä kovemmin työtä naisen "valloittamiseksi".

Tiedämme paremmin, emmekä sekoita herkeämätöntä yritystä valloittaa meidät tai ylenpalttista anteliaisuutta romanttisuuteen. Se on selvästi vaanimista ja epäkunnioitusta valintojamme kohtaan.

Jos sinusta tuntuu, ettei sinua ole kuultu, niin sinua ei ole. Myrkyllinen mies voi olla hyvin manipuloiva ja charmikas ja sitä on kaikissa tyypeissä, myös kivoissa kavereissa. Monia meistä on huijattu.

Jos joku, mies tai nainen, roikkuu epätoivoisesti suhteessa kauan sen "eräpäivän" jälkeen, tämä johtuu siitä, että häntä kauhistuttaa kohdata tunteensa ja hän tekee mitä tahansa välttääkseen nuo tunteet.

Mies vakuuttaa itselleen olevansa mielettömän rakastunut. Ja että pieni ele naiselta on todiste, että tämä tuntee samoin. Naiset tuntevat valtavaa syyllisyyttä, jos he eivät halua edetä.

Kun olen lähtenyt pois suhteista, minun on sanottu olevan sydämetön. Jotenkin minä olin se paha tyyppi ja he olivat uhreja.

Jos haluat nähdä jonkun todelliset värit, katsele hänen käyttäytymistään ja asennettaan eron jälkeen. Tai miten hän puhuu ex-tyttöystävästään tai -vaimostaan. Jos tämä kuvataan paholaiseksi, ole varovainen – olet seuraavana jonossa.

Luota itseesi. Jos jokin ei tunnu oikealta, niin se ei ole. Älä anna kenenkään toisen puhua puolestasi. Myrkyllinen maskuliinisuus on yrittänyt tehdä sitä naisten kanssa hyvin pitkän aikaa. Ja naiset ovat sallineet tuon kontrollin aivan liian kauan.

Olet ensisijaisesti uskollinen SINULLE. Et kenellekään muulle. Syyllisyyden tai velvollisuuden ei pitäisi olla vaikutin.

Mikään tuttuuden tai turvallisuuden tunne ei riitä maksamastasi hinnasta. Sinulla on oikeus ja vastuu itsellesi tuntea iloa, joka on syntymäoikeutesi. Ja yksi tapa jolla se tapahtuu, on päästää irti vanhasta ja kuluneesta roolista pitää huolta ihmisten särkyneistä sydämistä, ja erityisesti haavoittuneen miehen sydämestä. Ja muista, ettet tee sitä yksin. Sielusi tukee sinua. Jumalainen itsesi on jo vapaa ja ilmaisee mielellään itseään kauttasi. Eikä jumalainen itsesi ole kiinnostunut tekemään myönnytyksiä ilonsa ja vapautensa osalta KENENKÄÄN vuoksi!

Se mitä me eturintamassa teemme, on monumentaalista. Se muuttaa naissukupuolen ja planeetan historiaa. Päästämme periaatteessa irti roolista, jota olemme esittäneet aioneita. Naiseksi inkarnoituminen vaati joitain rohkeimmista sieluista, mutta halusimme olla uusia johtajia.

Useiden kuluneiden kuukausien tapahtumat ovat osoitus, että tämän planeetan naiset ovat valmiita täysin uuteen perspektiiviin. Hämmästyttävää aikaa. On tosiaankin upouusi päivä.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >