HomeViestejäMaria Chambers21.12.2017 - Ylösnousemus ja valaistuminen - myytit ja todellisuus

21.12.2017 - Ylösnousemus ja valaistuminen - myytit ja todellisuus

YLÖSNOUSEMUS JA VALAISTUMINEN – MYYTIT JA TODELLISUUS

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
21.12.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Henkisestä yhteisöstä tulee ulos paljon informaatiota, joka antaa ymmärtää, että tämä planeetta on valaistumisen partaalla. Että tapahtumat joita näemme maailman uutisissa, edeltävät massojen kvanttitietoisuusmuutoksia. Jos kuitenkin annat itsesi tuntea tuomitsematta kollektiivitietoisuutta, luultavimmin päättelet, että sen hallitsevat energiat ovat tällä hetkellä merkittävästi omiesi perässä.

Vaikka heräämisiä on tapahtunut ympäri maapalloa, suurin osa ihmisistä on edelleen ylösnousemuksensa alkuvaiheissa. Ja vaikka yhteiskunnallinen levottomuus ja protestointi lisääntyvät myrkyllisen ääripatriarkaalisuuden tuloksena, useimmat ihmiset esittävät edelleen uhria ja etsivät itsensä ulkopuolelta ratkaisuja henkilökohtaisiin ja globaaleihin ongelmiin.

He ovat edelleen hyvä vs. paha, oikea vs. väärä -ajattelutavassa. He tuomitsevat enimmäkseen itsensä arvottomaksi. He eivät tunnusta sielun olemassaoloa sisällään.

Onko se ok sinulle? Täytyykö planeetan päästä samaan, missä sinä olet, jotta voit tuntea itsesi luomustesi mestariksi?

Kyllä, valo on osunut tähän planeettaan ja siitä tulee jatkuvasti voimakkaampaa. Kyllä, ihmiset tuntevat, että jokin on erilailla, ja tulkitsevat sen huonoksi. Valo tekee tehtävänsä. Asioita paljastuu. Tulee vaikeammaksi piiloutua. Planeetalla kaikki ovat antaneet sielutasolla jossain määrin luvan tälle valolle. Mutta joillekin se on liikaa, ja monia lähtee. Toisilla se ilmentyy mullistuksina elämässä. Ja jotkut muut jatkavat sen tekemistä, mitä ovat tehneet, ja yrittävät saada elämänsä toimimaan järjestelmässä, joka on jatkuvasti tuottanut heille pettymyksen kerta toisensa jälkeen.

SUURIA TOIVEITA

Tulimme tähän elämään tietäen, että tänä aikana olisi valtava mahdollisuus aikaa oivaltaa oma valaistumisemme, mikä luo uusia malleja muille ihmisperheemme jäsenille. Emme ole täällä muuttamassa maailmaa, vaan jakamassa oman säteilymme sen kanssa. Jokainen joka on valmis vastaanottamaan sen, saa sen ja tekee sillä, mitä haluaa. Ja tuo lukumäärä kasvaa ja voi olla lopulta miljoonia. Ja tämä edesauttaa heitä omassa ylösnousemuksessaan.

Muutospioneereina meillä oli suuria toiveita. Yksi niistä on ruumiillistaa henki ja kulkea maaplaneetalla ruumiillistuneena mestarina. Eikä kyse ole siitä, ettemme kykene toteuttamaan tuota potentiaalia. Mutta emme aivan käsittäneet, millaista vastarintaa saisimme täällä hyvin karussa ja tiheässä ympäristössä. Ei-fyysisyydessä ollessa on aina helpompaa luoda, aika-avaruustodellisuuden ja sen ärsyttävän gravitaation estämättä.

Puhumattakaan kaikesta siitä luontaisesta paskasta – fyysisestä ja tunnepuolen – minkä kanssa meidän täytyy taistella päivittäin. Ja tietysti mieli vastustaa eniten muutosta. Kyse on ollut pitkään mielemme ja sydämemme välisestä taistelusta.

UUSI AISTIMUS

Mutta tässä elämässä meillä on tilaisuus tuntea sellaista iloa, josta ei ole kuultu tässä todellisuudessa nimeltään 3D. Halusimme tämän olevan se elämä, jossa ruumiillistaisimme hengen tiheimmässä ja vastustavimmassa järjestelmässä.

Silloin kun tunnemme tuota iloa, olemme hämmästyneitä, koska sellaista iloa olemme harvoin sallineet itsemme kokea tässä tai missään muussa elämässä. Noina hetkinä – ja myös nyt, jos kyse ei ole vain hetkistä ajassa – anna itsellesi ansaitsemasi kunnia. Koska suurin osa ihmisistä ei ole lähelläkään tuota sallimistilaa.

Ja me ryhmänä luomme omaa hyvin erilaista todellisuuttamme, jossa voimme olla ja ilmaista, kutsumme sitä sitten 5D:ksi tai joksikin muuksi. Se on täysin erillinen tietoisuus, mitä tämän planeetan todellisuus kokee. Kuitenkin voimme kulkea tällä planeetalla, olla tässä maailmassa, mutta täysin uudella tavalla. Voitaisiin sanoa, että olemme mestareita, vain ohikulkumatkalla.

On tärkeää korostaa tässä, että jos haluaisimme olla nirvanan tyyppisessä todellisuudessa – jollaiseen olemme joidenkin henkisten lähteiden mukaan matkalla – emme olisi inkarnoituneet tälle planeetalle tänä aikana. Olemme seikkailijoita ja tiennäyttäjiä, ja määritelmän mukaan se merkitsee olemassa olevien todellisuusjärjestelmien haastamista. Olemme uuden energian tuojia.

SUPERIHMISMYYTTI

Yksi ympäriinsä leijuva havainto on, että kun integroimme hengen kehoon, meistä tulee avatar tai superihminen, joka ylittää kaikki ihmisrajoituksemme. Yksi pettymyksen aihe.

Sielumme ja ihmisitsemme opettelevat yhdistymään ja seurustelemaan toistensa kanssa rakastavassa kumppanuudessa. Olemme edelleen hyvin ihmisiä ja tunnistamme itsemme myös mestariksi. Mestari tietää, että hän voi valita, mitä haluaa tuntea. Hänellä saattaa olla edelleen aktiivinen mieli, mutta mielen läpi virtaavilla ajatuksilla ei ole samanlaista laukaisevaa vaikutusta häneen.

Hän voi päättää tuntea sielunsa iloa. Ja lopulta elämä heijastaa takaisin tuota ilotilaa. Kuitenkin ilon tunteminen pysyvämmin tuntuu tällä hetkellä saavuttamattomalta.

TODELLISUUSTARKISTUS, KIITOS!

Mutta on tärkeää muistuttaa itsellemme, että vaikka olemmekin nopeutetulla polulla, päätimme tehdä tämän planeetalla, joka on suurelta osin edelleen ylösnousemuksen lapsenkengissä.

Rakastamme tätä planeettaa. Monet meistä ovat viettäneet lukemattomia elämiä täällä. Valitsimme tämän integrointielämäksi. Mutta totuus on, että paljastumme mestareiksi planeetalla, joka ei oikeasti tunnista, keitä olemme. No, luojalle kiitos luonnosta ja kupillisesta hyvää tummapaahtoista kahvia!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >