HomeViestejäMaria Chambers24.9.2017 - Aitona olemisen taito

24.9.2017 - Aitona olemisen taito

AITONA OLEMISEN TAITO

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
24.9.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Niin olin taas kerran tulossa tyhjäksi ja tuijotin ensin Netflixin ja sitten Amazonin katselulistaani. Sitä tapahtuu, ja se on vähän masentavaa. Ei juuri mitään katsottavaa jäljellä. Katselin rakastamieni televisio-ohjelmien ja elokuvien tulemista roskaksi, ja ne joita kokeilen, ovat parhaimmillaan hieman viihdyttäviä. Ja juuri kun luulen, että voin innostua jostain, päähenkilönä – kenties syyttäjänä tai CIA-agenttina – on nainen, joka on fyysisesti virheetön, alle 25-vuotias ja näyttää siltä, kuin poseeraisi Voguessa. Jopa vihollisen ammuttua hänen hiuksensa ja meikkinsä ovat moitteettomat. Samaan aikaan hänen miesvastineensa, no, näyttävät ihmiseltä.

En yksinkertaisesti pystynyt nielemään sitä enää. Niinpä nousin ylös sohvalta, sysäsin perunalastut pois sylistäni ja pyyhkäisin suklaan huuliltani. Oli aika ottaa kantaa!!!

TEPASTELE YLPEÄNÄ

Päätin, että veisin kuuskyt-ja-risat-itseni – kaikki fyysiset puutteeni, huokoisen ihoni, harmaantuvat hiukseni, ei-muotinäytösmallin kehoni … ei-jääkaapinvalkoiset hampaani – Starbucksille, enkä edes yrittäisi saada vaatteitani sointumaan yhteen. Kenties laittaisin jopa eriparisukat. Ehkä hampaissani olisi pinaattia.

Ja tepastelisin rohkeasti ja ylpeästi kauniin epätäydellisenä itsenäni … Starbucksille.

Se meni hyvin, kunnes kompastuin ja kaaduin poistu-nopeasti-näytökseen. Tuote lensi kaikkialle. Mutta annoinko sen lannistaa itseäni? En antanut. Nousin ylös, pudistelin vaatteeni ja pidin pään pystyssä, kun jatkoin tepastelua vapaaseen pöytään, joka oli aivan kahvilan keskellä.

En aikonut ujostella nyt. Nyt kuin minulla oli kaikkien huomio. Se oli täydellistä. Nyt he näkisivät sellaisen, joka oli rento itsensä juuri sellaisena, kuin oli. Tietävätkö he, kuka olen?

OLEN MESTARI JA OLEN IHMINEN

Kyse ei ole täydellisenä ihmisenä olemisesta. Itse asiassa ihmisitsemme hyväksyminen sellaisena, kuin se on, nopeuttaa valaistumistamme. Tuossa hyväksymisessä on alkemiaa, jossa sielumme alkaa tehdä kaikkea tarvittavaa tasapainotusta. Syötkö liikaa rapuja? Juotko vähän liikaa viiniä? Etkö harjaa hampaitasi joka päivä? Onko kotisi vähän likainen? Ei läpäise valkoisen hansikkaan testiä?

Onko sinulla edelleen ihmissuhdeongelmia? Terveysongelmia? Vähän ylipainoa? Paljon ylipainoa? Monia ongelmia? Oletko ärtynyt, kärsimätön, masentunut, vihainen? Kyllästynyt? Intohimoton?

Juuri nyt minun pitäisi esitellä oma-apukirja, jossa on ratkaisut kaikkiin ongelmiisi, ja se maksaa vain 19.99 dollaria.

Mutta sen sijaan annan sinulle tämän. Voitko olla ok tuon ihmisen osalta? Voitko hyväksyä tuon ihmisen, joka on vähemmän, mitä sinä tai joku muu pitää täydellisenä? Tai mitä pitäisit rakkauden tai yltäkylläisyyden tai terveyden arvoisena? Mitä pitäisit riittävän hyvänä olemaan mestari?

Oletko kyllästynyt yrittämään tehdä ihmisitsestäsi paremman? Jos vastaus on "kyllä", jatka lukemista. Jos vastaus on "ei" ja ajattelet edelleen, että sinun täytyy parantaa ihmisitseäsi jollain tavalla, sinun olisi ehkä parempi olla paikallisen kirjakaupan oma-apuosastolla.

KATSE LAPSIIN

Jos etsimme roolimalleja olennosta, joka voi olla itsensä ujostelematta, katso vain lapsia. He ovat oikukkaita, äänekkäitä, kömpelöitä, kantavat kaurapuuroa tai suklaamaitoa ylpeästi kasvoillaan. He kakkaavat housuihinsa ja aikuiset sanovat heille "ooo" ja "aaa" kaiken päivää. Pidämme heitä ihailtavina.

He voivat joutua poistu-nopeasti-näytökseen ja pahinta mikä voi tapahtua, on, että vanhempi nappaa heidät ja lähtee kahvilasta.

Voitko hyväksyä, että olet juuri siinä, missä sinun tarvitsee olla, missä ikinä oletkin? Voitko hyväksyä, että olet täydellinen jumalaitsesi silmissä? No, älä ole kova itsellesi, jos et pysty täysin hyväksymään ihmisitseäsi. Sinut on ihmisenä ehdollistettu tuomitsemaan itsesi. Ole siis kiltti itsellesi.

Mutta voitko rentoutua riittävästi, jotta ns. epätäydellinen itsesi voi oikeasti alkaa nauttia elämästä tällä planeetalla? Tehdä, mitä voit, ollaksesi elämässä? Syödä pastasi tai jäätelösi antaumuksella? Nauttia sikareistasi tai viinistäsi tai kahvistasi, olematta huolissasi kaloreista tai kemikaaleista?

Voitko tanssia niin, kuin kukaan ei katselisi? Vaikka se olisi omassa olohuoneessasi Gypsy Kingsien tahtiin?

Voitko nauttia elämästäsi sellaisena, kuin se on nyt, parhaan kykysi mukaan? Koska se vie pitkälle valaistumisesi nopeuttamisessa ja sallii sielusi tulla lähemmäs, lisätä elämäniloasi ja ratkaista kaikki ongelmat, jotka vaivaavat sinua.

Hyväksyminen parhaan kykysi mukaan, ja nauttiminen niin paljon, kuin pystyt, ovat transformaatioeliksiiriä. Ne oikeasti ovat. Mene siis ulos ja tepastele ylpeänä. Ihmisenä ja mestarina …

Varo vain askeliasi näytöstilanteissa.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >