HomeViestejäMaria Chambers22.9.2017 - Jumalainen feminiinisyys puhuu miehille

22.9.2017 - Jumalainen feminiinisyys puhuu miehille

JUMALAINEN FEMINIINISYYS PUHUU MIEHILLE

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
22.9.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Olen Jumalainen feminiinisyys, ja olen täällä puhumassa rohkeille miehille, jotka ovat transformaation eturintamassa siirryttäessä hiilipohjaisesta kristallipohjaiseen todellisuuteen. Puhun niille, jotka ovat tietoisuusmuutoksen eturintamassa, jollaista ei ole tehty aiemmin niin suurella joukolla.

Kumarran teitä, sillä tämä polku ei ole helppo, mutta toisaalta te joille puhun, ette valitse helppoa tietä. Valitsette seikkailutien. Mielenkiintoisen tien.

Olette täällä syistä, joita ette ehkä vielä ymmärrä ihmistasollanne. Mutta sielutasolla olette täällä yhdistymässä taas jumalaiseen feminiinisyyteenne. Olette täällä parantamassa sekä maskuliinisuutenne että feminiinisyytenne haavat, ja sisäisen lapsenne haavat. Sillä ne ovat haavoittuneet tarpeellisesta erillisyydestä jumalaiseen olemukseenne. Sieluunne.

Tämä parantuminen tehdään yksinkertaisesti sillä, mitä teette – kutsumalla sielu kanssanne kehoonne ja elämäänne. Mutta "yksinkertaisesti" ei aina merkitse "helposti". Se on haastavaa kaikelle, mitä teille on opetettu miehenä. Se vaatii teitä tuntemaan asioita, joita ette ehkä ole tottuneet tuntemaan … sellaisia asioita kuin suru, murhe, hylkäämisen tunne. Ja myös syvän ilon tunne, joka voi tulla kauttanne aistillisesti, kaikkien ihmisaistienne kautta.

Miehinä teihin on iskostettu opetuksia, jotka menevät sitä vastaan, että elämä tunnetaan aistillisesti. Näette, miten toisia miehiä, jotka ruumiillistavat feminiiniluontonsa … niitä jotka ovat kosketuksissa aistillisuuteensa … kohdellaan maailmassa. Mutta ei ole muuta tapaa, jolla tämä toimii, tämä kokeilu nimeltään "valokehointegrointi". Sekä miesten että naisten täytyy sallia elämän aistillisuus sielunsa kautta.

Jumalaisena feminiinisyytenä en koskaan tarkoittanut, että tunnette minun hylänneen teidät. Mutta olette pyrkineet niin suuren osan matkastanne löytämään sitä, minkä uskoitte tyydyttävän minua, että aloitte tuntea, etten ollut siinä enää.

Suutuitte kovasti minulle ja ilmaisitte tuota vihaa monin tavoin. Minä vuorostani aloin tuntea syyllisyyttä ja yritin tyynnytellä vihaanne monin tavoin.

Mutta tuo historia on tullut loppuunsa tällä planeetalla kaikkien teidän miesten myötä, jotka luette tätä. Teistä on nyt tulossa taas kerran mies, joka on integroitunut jumalaisen vastineensa, rakkaan feminiinisyytensä, kanssa.

Luotte häneen taas kerran. Luotatte, että hän luo sydämenne toiveet. Rakastatte ja kunnioitatte häntä, kun hän on rakastaa ja kunnioittaa teitä. Alatte tuntea eheyttä taas.

Se vaatii teiltä miehinä jotain, mikä on hyvin haastavaa. Teidän täytyy päästää irti mielen kontrollista elämässänne. Teidän täytyy avata sydämenne. Portti tunteisiin. Siellä asuu vapautenne.

Monilla miehillä on nyt sydänvaivoja tunteiden avautumisen vuoksi. Älkää pelätkö näitä oireita, sillä ne ovat vain vanhojen, jumiutuneiden energioiden liikettä. Sallikaa kaikkien tunteiden virrata. Sallikaa sielun muuntaa puolestanne kaikki vanhat ja jumiutuneet energiat. Ei ole todellakaan mitään pelättävää.

SISÄINEN LAPSENNE

Teitä pyydetään olemaan myös sisäisen lapsenne kanssa. Tuon pienen pojan sisällänne, joka haluaa kovasti olla kanssanne nyt. Hän on täynnä elämäniloa. Mutta teidän täytyy myös antaa tunnustusta hänelle. Kuunnelkaa häntä. Hän on ehkä yrittänyt saada huomionne vähemmän mukavilla tavoilla. Hän rakastaa teitä ja haluaa teidän pitävän kädestä, syleillen lempeästi häntä. Kenties hänen täytyy vuodattaa myös muutama kyynel.

Hän on porttinne sieluun. Hän tutustuttaa teidät taas innostukseen elämää kohtaan. Hänen silmiensä kautta tunnette, kuin kokevanne asioita ensimmäistä kertaa. Ruoka, musiikki, kävely luonnossa. Yksinkertaisimmat asiat on ladattu jollakin, mitä ette ole tunteet hyvin pitkään aikaan. Selkeyden ja viattomuuden kera, joka hämmästyttää teitä.

Pärjäätte kaikki hienosti. Teitä kaikkia rakastetaan syvästi ja kunnioitetaan hyvin työlään polun kulkemisesta, sillä helpompi tie olisi ollut elää taas kerran elämä perinteisenä miehenä.

Kutsukaa minua, jumalaista feminiinisyyttänne aina, kun tunnette tarvetta, sillä olen aina kanssanne.

Syvässä rakkaudessa teitä kohtaan. Namaste.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >